Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 141
  • 668
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте, и аз се включвам при вас, макар и плахо, в 9 г.с. съм и все още доста се притеснявам дали всичко ще е наред. Имах леко зацапване - много малък хематом и отлепяне, пия дуфастон, но шпа и куп други неща. На 35 г., първа желана бременност.
За сега и аз не съм казала почти на никой, а родителите още не знаят, притеснявам се от тяхната прекомерна загриженост и внимание, а и ми се иска да изчакам още малко и с бебо всичко да е наред. Чухме сърчице  няколко пъти, което беше много хубав момент. Отсъствам от работа (болничен) и поради това, че съм безкрайно активен човек и откакто съм на тази работа нямам болничен, доста хора вече се чудят къде съм. Ще изчакам третия месец и на близките колеги (имаме една приятелска група) ще кажа, защото и те се вълнуват с мен, знаят че искам бебче.
Видях, че сте обсъждали зодията на бебо, много се надявам да е Телец като мен, таткото Близнак пък се надява на неговата зодия, даже се шегувахме, че нарочно така съм го намислила. Kissing HeartJoy
Пожелавам ви леко бремененее, вие и вашите съкровища да сте здравички.

# 151
Здравейте на всички нови момичета! Нека всичко върви гладко и безпроблемно. За пропусналите и неуспелите да изчетат темите до сега-имаме скрита група във ФБ(по-лесно е за следене,комуникация и търсене по теми) Пратете приятелство на  https://www.facebook.com/katya.kovacheva , ако искате да Ви добави.

# 152
Момичета вие със какви препарати чистете баните си ?
Аз до сега само с доместос чистих защото са ми черни плочките и нищо друго не се справя със варовика но сега той е много силен и не смея с него .
Ако има някой без аромат още по добре .

# 153
Теди не знам за ефективни препарати без миризма, всичко що чисти е яка химия. Аз чистенето с препарат съм го оставила на ММ - препоръчвам ти същото Grinning, само котлоните си чистя с меглио, но слагам ръкавици и маска да не дишам много много испарения

# 154
Здравейте на всички нови момичета! Нека всичко върви гладко и безпроблемно. За пропусналите и неуспелите да изчетат темите до сега-имаме скрита група във ФБ(по-лесно е за следене,комуникация и търсене по теми) Пратете приятелство на  https://www.facebook.com/katya.kovacheva , ако искате да Ви добави.
Здравейте ,аз от доста време минах  на чисти,качествени продукти .Използвам в домакинството продуктите на Amway -
Универсален почистващ препарат почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома .Щадящи са и за мен и за детето Simple Smile

# 155
Откакто съм бременна - с никакви. Всеки ден минавам банята с гореща вода, иначе мм чисти, ако е с препарати. Аз съм алергична и сега пък тотална са ми забренени. От всичко, което ми мирише бягам. Единствено сапуна и праха за пране (който е бебешки) понасям и то по необходимост. Ако чистя с прахосмукачка винаги ползвам маска, иначе се съсипвам да кашлям. Обмислям скоро да си купим робот - прахосмукачка.

# 156
Здравейте, и аз се включвам при вас, макар и плахо, в 9 г.с. съм и все още доста се притеснявам дали всичко ще е наред. Имах леко зацапване - много малък хематом и отлепяне, пия дуфастон, но шпа и куп други неща. На 35 г., първа желана бременност.
За сега и аз не съм казала почти на никой, а родителите още не знаят, притеснявам се от тяхната прекомерна загриженост и внимание, а и ми се иска да изчакам още малко и с бебо всичко да е наред. Чухме сърчице  няколко пъти, което беше много хубав момент. Отсъствам от работа (болничен) и поради това, че съм безкрайно активен човек и откакто съм на тази работа нямам болничен, доста хора вече се чудят къде съм. Ще изчакам третия месец и на близките колеги (имаме една приятелска група) ще кажа, защото и те се вълнуват с мен, знаят че искам бебче.
Видях, че сте обсъждали зодията на бебо, много се надявам да е Телец като мен, таткото Близнак пък се надява на неговата зодия, даже се шегувахме, че нарочно така съм го намислила. Kissing HeartJoy
Пожелавам ви леко бремененее, вие и вашите съкровища да сте здравички.

Добре дошлааа! Бъди здрава и ти и малкото бебо в теб! Дано всичко занапред е наред! 🤗

И нашият татко е близнаци, а аз рогато (овен) и честно казано НЕ искам още едно такова с размножение на личността 😄 Не, шегувам се, няма значение. Поне докато е бебе 😏

За работата и колегите-съгласна съм с теб и аз ще изчакам след 3тия месец. Къде от суеверие, къде от преден неуспешен опит 😞

# 157
Аз имам робот на Roventa и съм много доволна ползвам го вече 3-4 год

# 158
Ние миналата година си взехме на Xiaomi робот прахосмукачка и също сме много доволни Hug
И аз препарати не ползвам сега. Единствено за душ-кабината, понеже имам претенции как се чисти си взимам едни гъби на fino без аромат са, но са определено от някакъв препарат направени. Търкаш с тях и изплакваш като гъбката "изчезва" с ползването ( не знам дали стана ясно). Харесвам ги, защото ми махат наслагванията по душ кабината, а в същото време не миришат на препарат, но пак слагам ръкавици, защото според мен, за да чисти няма как да е безвредно. Thinking

# 159
Аз си взех робот миналата година... еми най-яката ми покупка след съдомиялната. Сега какта трябваше да се пазя, че и наистина се чувствам слаба физически, го пускам и си чисти сам. Имаме 1 килим вкъщи и с него се справя. За чистенето като цяло напаследък ми е трудна работата. Нямам сили за една пералня и после да ги прехвърля, пък камо ли да чистя цял апартамент. Робота обикаля и докато се къпя банята. Надявам се, НАИСТИНА се надявам, скоро да отминат гадните симптоми и притесненията и да мога да съм пак себе си. 🙈🤷🏼‍♀️ Робота ми е Xiaomi, банята чистя с Viakal (топа е). 😊

# 160
  • Пловдив
Heart Благодаря за посрещането! И аз не искам още един Близнак, настоящият ми е достатъчен, въпреки че е доста добър, понякога показва втория близнак! Това в кръга на шегата, да сме живи и здрави най-вече, другото няма значение.
И аз не се мъча да чистя с препарати  много-много, въпреки че имам ръкавици и като преценя, че се налага аз да взема в ръце нещата действам. Имаме и ние робот на Xiaomi, заради котката и е песен чистенето, миялната е другото, което обожавам, а сушилнята признавам мислех за лиготия, но сега благославям мъжа ми. На дневен ред са ми редица неща - трябва да почета информация как ще съжителстват котка и бебе, дали мога да направя нещо по въпроса, имам приятели, които са били с бебе и животно, трябва да събера информация. Естествено в този по- ранен етап големите въпроси още не са ме налегнали, другото което обмислям е посещение за фетална морфология, следящият ме гинеколог още не е казал нищо, но си мисля, че трябва да предприема действия.

# 161
Здравейте, момичета!
Аз също гледам да не се въртя много около препаратите. Тоалетната вече я чисти ММ, в кухнята се справям сама, но преминах на сода с оцет и лимон - почиства много добре и няма силна миризма на химия. И ние имаме робот Xiaomi. По принцип чистенето с прахосмукачката е дейност на ММ и той си го взе като подарък за себе си Grinning. Доволни сме честно казано, но 1 в седмицата или на две седмици минаваме и с другата прахосмукачка, през другото време роботчето си обикаля. Иска ни се да си вземем и съдомиялна, но имаме проблем с мястото и не знам къде ще я сложим, затова изчакваме.

Имате ли идея за някакъв омекотител, който да мирише съвсем леко, много са ми силни и от 2 месеца изобщо не ползвам поради тази причина. Не знам вие как сте с миризмите, но при мен е трагично.

# 162
Здравейте, момичета!
Аз също гледам да не се въртя много около препаратите. Тоалетната вече я чисти ММ, в кухнята се справям сама, но преминах на сода с оцет и лимон - почиства много добре и няма силна миризма на химия. И ние имаме робот Xiaomi. По принцип чистенето с прахосмукачката е дейност на ММ и той си го взе като подарък за себе си Grinning. Доволни сме честно казано, но 1 в седмицата или на две седмици минаваме и с другата прахосмукачка, през другото време роботчето си обикаля. Иска ни се да си вземем и съдомиялна, но имаме проблем с мястото и не знам къде ще я сложим, затова изчакваме.

Имате ли идея за някакъв омекотител, който да мирише съвсем леко, много са ми силни и от 2 месеца изобщо не ползвам поради тази причина. Не знам вие как сте с миризмите, но при мен е трагично.

Пробвай с някой бебешки омекотел. Те са с по - лек аромат:)

# 163
И аз омекотител спрях да използвам .
Стискайте палци днес съм на преглед да видим дали ще ме запишат на ЖК вече .

# 164
Здравейте, момичета! Надявам се всички да сте добре. Как сте с килограмите, имате ли покачване? Коремчетата имат ли промяна. Аз мисля, че по скоро промяната се дължи на подуването и проблемите с храносмилането ми. Та реших да попитам как стоят нещата при вас ?

Общи условия

Активация на акаунт