Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 196
  • 668
  •   1
Отговори
# 480

Аз бях на преглед на 16.02, в 28 г.с тежим 1016 гр.❤️

# 481
От днес 27+3 почти по 1200гр. са. Едното до се га вървеше по-дребно, но сега са еднакви вече. За 3 седмици са + 400-500гр.

# 482
Супер си е, littlemuffin, ще е с идеални мерки! Heart Eyes
Di@, доста добре вървят дори! От мои познати с многоплодни бременности знам, че е нормално да има разминаване, дори понякога по 200-300 гр. Супер темп на растеж! Дано така си вървят и занапред Heart

# 483
  • Sofia
Аз вчера бях на третата ФМ в 29+0, тежи приблизително 1300 гр. и около 39 см. Д-р каза, че това са нормални размери за гс.💗

# 484
Ellie DD ти как си? Какво става с твоите мадами?

# 485

Добре сме, с изключение на болежките, които имам - много ме боли срамната кост и като цяло отдолу. Последно бяха по 850 грама, сега вече сигурно са минали килограм. От вчера вече съм в 7-ми месец и като цяло вече нямам търпение, искам да излизат, за да ми е по-леко. Чакам си следващия преглед с нетърпение, работя си, гледам си 3-годишното и така Grin 
Вие как сте? Обърнати ли са с главите надолу? Какво раждане планирате?

# 486
Аз вчера бях на третата ФМ в 29+0, тежи приблизително 1300 гр. и около 39 см. Д-р каза, че това са нормални размери за гс.💗
Dacyika, ти сама ли си записа час за 3-та фетална или следящия АГ те изпрати? Питам, защото аз на 2-ра отидох по-рано (по препоръка на следящия лекар), но сега не ми е казвала да ходя на 3-та и много се чудех дали сама да не си запиша час. Благодаря предварително!
EllieDD, допреди 2 седмици и мен много ме болеше срамната кост и то независимо дали се движех или не. Не успях да открия зависимост. Хубавото е, че явно е на вълни, защото през последната седмица почти не усещам болка. Така че, кураж, ще има и по-добри дни Heart
Относно посока, сега май е главичен моят господин, но доста се върти (явно още не му е отесняло). Засега има шанс за нормално по думите на АГ. Аз съм с предходно секцио по спешност заради едър плод и сега много следим ситуацията. Много се надявам да имам възможност да опитам нормално раждане, стискайте палци Flowers Four Leaf Clover

# 487
Аз съм в 30 седмица и при мен болката в срамната кост е ужаснаааа. Вие как се справяте с нея?

# 488
На втората фетална д-р Павлова ми каза , че трета следва да се направи ако има препоръка от следващия АГ, т.е. ако няма конкретни показатели или нещо тревожно - не е необходимо.Честно казано много се изкушавах да си запиша час ей така само за да си погледам бебето , но не го направих Simple Smile

Аз болки нямам, но такива киселини ме мъчат, че не е истина ... Не мога да спя от киселини, кошмар пълен е . Талцида ме успокоява за кратко но предвид, че не съм се консултирала с АГ за него гледам да не прекалявам.

# 489
ralica_882, ами, търпя си я Joy За съжаление не успях да открия някаква закономерност как се облекчава... Има дни, в които почти не се усеща, има и дни, в които не се търпи. Дано при теб също разреди.
N@d!@, благодаря за споделения опит! Уж и аз така знам, ама да чуя още едно мнение Simple Smile
Относно киселините, понеже и мен започнаха да ме мъчат, намалих вечерята като количество и изтеглих самия час на хранене по-рано. Доста ми помогна този режим. За Talcid, една приятелка го пи по препоръка от АГ, вярвам, че няма да навреди.

# 490
Охх и при мен почна тази болка. Май си я търпя и аз.. Предполагам е нормално, защото бебчетата растат.

Аз съм в 30 седмица и при мен болката в срамната кост е ужаснаааа. Вие как се справяте с нея?

# 491
Имам и аз отвреме-навреме киселини. Много ми помага газираната вода.🙏🏼 Веднага изчезват.

# 492
Добре сме, с изключение на болежките, които имам - много ме боли срамната кост и като цяло отдолу. Последно бяха по 850 грама, сега вече сигурно са минали килограм. От вчера вече съм в 7-ми месец и като цяло вече нямам търпение, искам да излизат, за да ми е по-леко. Чакам си следващия преглед с нетърпение, работя си, гледам си 3-годишното и така Grin  
Ние с теб май бяхме гд заедно,моя Т е 24ти.
Засега док. казва, че вс. е ОК. Никоя не се е обърнала, не помня дали бяха седалищно или все още са напречно, но не ми е проблем- поне не ме ритатбв ребрата, както се оплакват някои 😃. Не съм ходила още при доктора, при който мисля да раждам, но аз нямам твоята смелост да пробвам за нормално с две. Или си промени решението? Иначе не съм въобще фен на секциото, ама ще видим, понастроих се, че ще съм така.

# 493
Скрит текст:
Цитат
Ние с теб май бяхме гд заедно,моя Т е 24ти.
Засега док. казва, че вс. е ОК. Никоя не се е обърнала, не помня дали бяха седалищно или все още са напречно, но не ми е проблем- поне не ме ритатбв ребрата, както се оплакват някои 😃. Не съм ходила още при доктора, при който мисля да раждам, но аз нямам твоята смелост да пробвам за нормално с две. Или си промени решението? Иначе не съм въобще фен на секциото, ама ще видим, понастроих се, че ще съм така.
За сега още съм смела Laughing Най-вече ми се иска естествено, защото са двечки и искам да съм в кондиция след раждането. Предния път след секциото ми беше много трудно, не знам дали защото бях повече килограми ли, но видях голям зор първите дни. Спях седнала, защото ако легнех - нямаше ставане. Не се справях с елементарни движения, пък какво остава да се грижа за близнаци. Не че някой може да даде гаранция, че след естествено раждане ще съм пушка, но поне си мисля, че като са двечки едва ли ще са по 3,600 (като каката) и ще се излюпят лесно Thinking Иначе бебе 1 е с главата надолу и от онзи ден май и бебе 2 се обърна, защото определено стана нещо там вътре Laughing
Ти къде каза, че си се насочила за раждане?

# 494
  • Sofia
Dacyika, ти сама ли си записа час за 3-та фетална или следящия АГ те изпрати? Питам, защото аз на 2-ра отидох по-рано (по препоръка на следящия лекар), но сега не ми е казвала да ходя на 3-та и много се чудех дали сама да не си запиша час. Благодаря предварително!
EllieDD, допреди 2 седмици и мен много ме болеше срамната кост и то независимо дали се движех или не. Не успях да открия зависимост. Хубавото е, че явно е на вълни, защото през последната седмица почти не усещам болка. Така че, кураж, ще има и по-добри дни Heart
Относно посока, сега май е главичен моят господин, но доста се върти (явно още не му е отесняло). Засега има шанс за нормално по думите на АГ. Аз съм с предходно секцио по спешност заради едър плод и сега много следим ситуацията. Много се надявам да имам възможност да опитам нормално раждане, стискайте палци Flowers Four Leaf Clover

Athena Pallas когато бях на втора ФМ, д-р ми препоръча да се видим и за трета. Нямаше никакъв проблем с бебето, но каза че е хубаво да се направи и третата и аз отидох и ми е по-спокойно, понеже си е доста детайлен прегледа. 🙂 Иначе следящия ме АГ въобще не ми беше споменавал, че трябва да се ходи на специалист по ФМ 🤷🏻♀, то затова го и смених наскоро. Уж добър лекар и бях доволна от него, обаче за проследяване на бременност се оказа доста несериозен!

Общи условия

Активация на акаунт