Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
-
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
-
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
-
Какви са някои от симптомите, които бъдещите майки изпитват?
-
Кои са някои препоръчителни кремове за стрии?

За съжаление не успях да открия някаква закономерност как се облекчава... Има дни, в които почти не се усеща, има и дни, в които не се търпи. Дано при теб също разреди.
Най-вече ми се иска естествено, защото са двечки и искам да съм в кондиция след раждането. Предния път след секциото ми беше много трудно, не знам дали защото бях повече килограми ли, но видях голям зор първите дни. Спях седнала, защото ако легнех - нямаше ставане. Не се справях с елементарни движения, пък какво остава да се грижа за близнаци. Не че някой може да даде гаранция, че след естествено раждане ще съм пушка, но поне си мисля, че като са двечки едва ли ще са по 3,600 (като каката) и ще се излюпят лесно
Иначе бебе 1 е с главата надолу и от онзи ден май и бебе 2 се обърна, защото определено стана нещо там вътре