Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 183
  • 668
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Записвам се при вас.
Бременна съм с близначки с термин 08.05.2022 год.
Имаме син на 10 год.
Аз съм на 43 години.
Желая на всички лека и спокойна бременност!

Браво,мама герой🙂
Аз съм на 41г. имам син на 19 и ми е супер странно в момента,надявам се бързо да се окопитя и да сме живи и здрави❤

# 526
Здравейте!
Записвам се при вас.
Имаме син на 10 год.
Аз съм на 43 години.

Добре дошла в клуба на близнашките мами! И аз очаквам близначки, има и още една мама. Тук, във форума, има тема за близнаци, заповядай и там, разменяме доста информация и съвети Hug

# 527
Здравейте!
Записвам се при вас.
Имаме син на 10 год.
Аз съм на 43 години.
Здравей и от мен. Я разкажи малко повече - къде, как мислиш да раждаш? Ти си по-напред от нас. Май бяхме 3, но другата мама не помня коя беше

# 528
Здравейте на всички - не съм много сигурна дали въпроса ми е за тук Simple Smile, но все пак да попитам... избрали ли сте си педиатър и можете ли да дадате препоръки, впечетления и мнение за някой в гр. София, Зона Б19, Стамболийски и района Simple Smile Благодаря предварително

# 529
Здравейте на всички - не съм много сигурна дали въпроса ми е за тук Simple Smile, но все пак да попитам... избрали ли сте си педиатър и можете ли да дадате препоръки, впечетления и мнение за някой в гр. София, Зона Б19, Стамболийски и района Simple Smile Благодаря предварително
Здравейте! Аз ще запиша второто си дете при личния лекар на първото. Но си признавам, че водя на частно. Т.е. имат си личен лекар, но не ходя там. Водя и за ваксини и за прегледи във Вита. Вземах допълнителен пакет за детето и излизаше прилично като стойност, за сметка на това си спестих хиляди часове чакане пред кабинети, както и разболяване пред кабинета от болни пациенти, които идват в часовете за консултация.
Конкретно във Вашия район (Тодор Александров) съм посещавала един лекар в Полимед преглежда и ми се стори много адекватен. Казва се д-р Заяков. Както казах, инцидентно отидохме при него (имах нужда спешно да ми види детето, в период, в който не успях да се свържа с нито един от лекарите, които по принцип посещаваме). За съжаление, повече информация не мога да дам, дано това Ви помогне. Успех!

# 530
Здравейте. Вече съм в 31г.с.
Все още не сме купили нищо за бебето. Само сме набелязали някакви неща, но и за тях не сме 100% сигурни. Първо трябва да извикаме професионално почистване на дома, но и с това се бавим. Дали е време вече да започнем с покупките или все още е рано.
Вие напазарихте ли си? 😕

# 531
Здравейте. Вече съм в 31г.с.
Все още не сме купили нищо за бебето. Само сме набелязали някакви неща, но и за тях не сме 100% сигурни. Първо трябва да извикаме професионално почистване на дома, но и с това се бавим. Дали е време вече да започнем с покупките или все още е рано.
Вие напазарихте ли си? 😕

Здравей, ние вчера приключихме с пазара абсолютно всичко - за бебето вкъщи, за болницата за мен и за бебчето отново. Аз съм в 33г.с. + 3 дни и на мен специално ми е по-спокойно като знам че всичко сме взели, тъй като и в момента приключва ремонт при нас и трябва всичко да се изпере и почисти. Имаме за сглобяване и обзавеждане и искам за всичко да имам време, а то както знаете вече се усеща че е кът. Поне при мен нещата са така - не мисля че е рано, даже напротив  - все пак още малко и влизам в 9 тия - тогава не искам да ходя по магазини и тн.
Успех и леко раждане  и честит празник днес мамчета.Gift Heart Innocent

# 532
  • Sofia
Аз съм 33+3 също и ние почти сме готови с покупките. Нещата, които остава да се купят сме ги избрали, тази седмица смятаме да отидем и да ги купим. На мен също ще ми е по-спокойно като знам, че всичко е напазарувано, а и миналата седмица лежах три дни в Надежда заради болки и контракции и до мен имаше едно момиче, от един месец на системи за задържане и си и казаха, че няма да я пускат докато не роди, та доста се притесних не дай си боже да се случи подобно нещо, аз ще изпадна в ужас, че не сме купили всичко. От друга страна заради контракциите ми препоръчаха повече да почивам, така че, и да искам не бих могла да обикалям магазините.

Леко раждане и от мен! 💗

# 533
Здравейте мамчета!
Вашите бебчета активни ли са вечер, моята бебка така се е активизирала, че имам чувството че ще направи вътре всичко на кайма. Чак даже се чудя дали е нормална такива активност. То отгоре се вижда на корема как напъва 😁, в ребрата, долу ама навсякъде няма заспиване. Тая вечер направо ме попиля. 🤔😁

# 534
Една такава бебка ме съсипва и мен от удари в момента. С предната бременност никога не се е усещало чак така. Сега е разположена напречно и боли ужасно много на моменти, не знам какво закача, къде подскача.

# 535
Една такава бебка ме съсипва и мен от удари в момента. С предната бременност никога не се е усещало чак така. Сега е разположена напречно и боли ужасно много на моменти, не знам какво закача, къде подскача.
Направо мисля да стана малко да се разходя, няма спирка. Не знам какво да правя, да се полюлям малко да поспи. 😁😇🥱

# 536
И при мен е същото положението. Пробвах с разходка и музика, става за момент.... Най-много помага на таткото ръката - слага я на корема и край на бунта за няколко часа 😁
Че сме будни в 4:20 е друга тема 😃👶

# 537
  • Пловдив
Снощи и моя сладур се беше активизирал, но за сега не съм имала проблем със заспиването, явно се изморявам доста и заспивам въпреки активните движения. Коремът ми се повдигаше от неговите движения, голям бунт настана. Но това ме радва изключително много, повече се притеснявам когато притихне.

# 538
Здравейте Simple Smile Днес открих темата и много и се зарадвах Simple Smile С термин 25ти май съм, така че имам време, но исках да ви попитам, как планирате да действате след изписването на бебчето - ще каните ли бабите вкъщи, или по-голяма компания; ще остават ли да ви помагат първите няколко седмици? Първо дете ми е и изобщо не мога да взема решение по темата Cry

# 539
Здравейте Simple Smile Днес открих темата и много и се зарадвах Simple Smile С термин 25ти май съм, така че имам време, но исках да ви попитам, как планирате да действате след изписването на бебчето - ще каните ли бабите вкъщи, или по-голяма компания; ще остават ли да ви помагат първите няколко седмици? Първо дете ми е и изобщо не мога да взема решение по темата Cry
Здравей, по принцип при нас бабите вече се самопоканиха независимо какво сме решили. Така че за изписването ще са тук, а вече дали ще остават и колко не ми се вярва да са повече от ден-два по обясними причини, а и на мен честно казано няма да ми е много до сбирки и тн. Надявам се и те да са наясно с това - нормално е. Но сигурно ще направим някаква почерпка вкъщи - все пак нов член на семейството - но нищо по-голямо или грандиозно. Поне така мислим, вече какво ще стане...

P.S Мамчета да попитам Simple Smile На някоя вече да забелязва да й тече коластра? Преди два дена от едната само 1-2 къпки колкото да ми намокри, а днес и от другата пак толкова. Знам че е нормално де..

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 13:07 от Chancharanka ♡ ♡ ♡

Общи условия

Активация на акаунт