Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 306
  • 668
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, записваме се и ние с бебка при вас, термин 8 май! На 36 съм, първа бременност.
Благодаря за инфото до прочетено до тук и успех на всички!!! 🍀🍀🍀

# 466
Здравейте бъдещи мами, скоро си мислех за море тази година. Вие какво мислите за море с бебе на около 3месеца. 🤗💋

# 467
Момичета от Пловдив,насочихте ли се къде ще раждате?

# 468
Здравейте бъдещи мами, скоро си мислех за море тази година. Вие какво мислите за море с бебе на около 3месеца. 🤗💋

Аз познавам хора, които след месец раждане тръгнаха на море. Аз лично, живот и здраве, мисля края на юли, началото на август да отидем. Имаме къща на морето на малко градче в южното черноморие, така че няма да ни е проблем. Трябва да се избере такова по-спокойно място според мен, а не голям оживен курорт. Дори може към края на август да е по-добре като има една идея по-малко хора.

# 469
Здравейте! С тримесечно бебе не мога конкретно да предам опит, но с големия ми син отидохме във Варна (съпругът ми е родом от там), когато беше тъкмо навършил 4 месеца. На тази възраст, дали сте на морето в град или в друг голям град, няма значение. Единствено климатът е по-добър и спят малко повече Wink
Определено, за мен има големи предимства да си в град, а не в курорт, защото има достъп до медицинска грижа. в нашия случай беше ключово, защото цялото семейство си донесохме от София стомашен вирус. Не успяхме много да посещаваме плажа, може би 2 или 3 дена от 2 седмици, които прекарахме там. Но компенсирахме с дълги разходки в Морската градина.
На отиване пътувахме през нощта, уж за да избегнем трафик и да ползваме нощния сън на бебето -  не препоръчвам, на другия ден бяхме крайно неадекватни, а трябваше и за него да се грижим. Затова на връщане пътувахме през деня. Имаше моменти, в които протестираше, но определено беше по-добрия вариант. Да направя и уточнението, че беше изцяло на кърма. Това си има значение на път.
Живот и здраве, тази година, ако всичко е наред, също планираме последната седмица на август и първите 2 седмици на септември да прекараме във Варна.
Ако имате някакви конкретни въпроси, питайте. С радост, ако мога, ще Ви отговоря.

# 470
Здравейте мами аз съм 27г.с. имам проблем с хемороиди, някоя от вас Проктогливенол крем използвала ли е? На мен гинеколожката ми изписа, но все пак се притеснявам. Благодаря ви предварително!

# 471
Здравейте! С тримесечно бебе не мога конкретно да предам опит, но с големия ми син отидохме във Варна
Скрит текст:
(съпругът ми е родом от там), когато беше тъкмо навършил 4 месеца. На тази възраст, дали сте на морето в град или в друг голям град, няма значение. Единствено климатът е по-добър и спят малко повече Wink
Определено, за мен има големи предимства да си в град, а не в курорт, защото има достъп до медицинска грижа. в нашия случай беше ключово, защото цялото семейство си донесохме от София стомашен вирус. Не успяхме много да посещаваме плажа, може би 2 или 3 дена от 2 седмици, които прекарахме там. Но компенсирахме с дълги разходки в Морската градина.
На отиване пътувахме през нощта, уж за да избегнем трафик и да ползваме нощния сън на бебето -  не препоръчвам, на другия ден бяхме крайно неадекватни, а трябваше и за него да се грижим. Затова на връщане пътувахме през деня. Имаше моменти, в които протестираше, но определено беше по-добрия вариант. Да направя и уточнението, че беше изцяло на кърма. Това си има значение на път.
Живот и здраве, тази година, ако всичко е наред, също планираме последната седмица на август и първите 2 седмици на септември да прекараме във Варна.
Ако имате някакви конкретни въпроси, питайте. С радост, ако мога, ще Ви отговоря.

А по време на пътя спирахте ли на често? Като избирахме столче за кола ми казаха, че може да прекара бебето в него до 2 часа, после трябва половин час почивка.

# 472
Здравейте! С тримесечно бебе не мога конкретно да предам опит, но с големия ми син отидохме във Варна
Скрит текст:
(съпругът ми е родом от там), когато беше тъкмо навършил 4 месеца. На тази възраст, дали сте на морето в град или в друг голям град, няма значение. Единствено климатът е по-добър и спят малко повече Wink

А по време на пътя спирахте ли на често? Като избирахме столче за кола ми казаха, че може да прекара бебето в него до 2 часа, после трябва половин час почивка.
На нас не ни се наложи, защото ползвахме легналия кош с допълнителни обезопасителни колани. Не сме го слагали в този стол, който си е за кола. На връщане спирахме малко по-често, но защото беше буден и му доскучаваше. А и през деня ядеше доста по-начесто: храниш, оригваш, държиш малко изправено да не върне всичко и хайде пак в коша. Горе-долу на 2 часа и малко огладняваше моят хубостник, така че ако и Вашето е така лакомо и ако е горещо времето (доста ожадняват от жегите и искат по-често да сучат), без проблем ще си спазите ограничението от 2 часа за престой в столчето за кола. Simple Smile

# 473
  • София
Момичета, споделете колко тежат бебетата към днешна дата, който е ходил скоро на плеглед и в коя седмица сте. Simple Smile

# 474
Вчера бях на преглед и бебка тежи 1600 грама.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 09:07 от Анонимен

# 475
  • София
Ние сме 28+4 дни - 1300 гр., но също вървим малко напред

# 476
Тъкмо се връщам от прегледа. Бебка е 1400гр. 29+5дни. Беше си с главата надолу, сега е с глава в черния ми дроб 😃 Лека полека вървим към секциото!

# 477
А пък ние сме 27+4 -1300гр.

# 478
Моят господин на последния преглед беше 27+2 г.с. 1200 гр. Явно всички ще имаме пухкави бебоци, които да гушкаме май месец Heart Eyes

# 479
26+6 , 900гр. Май е мъничка моята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт