Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - тема13

• 61 635
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Не ви ли притеснява конфликта Украйна- Русия? Питам, т.к. Варна я подготвят за една от базите на НАТО и при евентуален военен конфликт е логично Русия да концентрира нападението  най-вече там, където има бази на НАТО. Познайте какво ще остане от Варна ако се развие този сценарий, мисля че ще остане само морето:) малко черен хумор. Та въобще какви имоти, какви цени да обсъждаме. Просто Киро, просто ей така се появи от нищото и просто ей така ще ни въвлече във военен конфликт и просто ще затрие Варна, а просто за половин година и държавата ни може да затрие и просто ще си отиде след това. Съвсем просто. Та така де след няколко месеца цените във Варна може и доста да паднат;) особено след като няма да има какво да се купува.  Развих ви един черен сценарий, ще се радвам да чуя мнението ви. Тъкмо малко да разнообразим темата.
На Руснаците , няма да им е за първи път да бомбандират Варна https://faktor.bg/bg/articles/predi-102-godini-ruski-korabi-i-sa … t-mirni-grazhdani Реално погледнато , на територия върху , която се води война не мисля ,че може да съществува имотен пазар. Там всеки просто бяга и никой не купува .

# 451
Команден\координационен център, не военна база.
И за този команден център България се бори от години, а не да е дошъл Кирил Петков и да е щракнал с пръсти.

Разбирам, че искате да правите политическа пропаганда, но си има теми за политика.

# 452
Вървят някакви такива приказки из Варна. Някои купували имоти в Родопите за по-сигурно, колко сигурно е там, предвид че Турция веднага ще, се възползва да нахлуе в БГ при една война, е друг въпрос
Руснаците естествено имат апетити не от вчера за нашето Черноморие, но са наясно, че бомбардират ли ни сбогом русофилия и тотална промяна на политиката.
При една война и на връх планината да се качиш полза няма...

# 453
  • ВАРНА
Команден\координационен център, не военна база.
И за този команден център България се бори от години, а не да е дошъл Кирил Петков и да е щракнал с пръсти.
.......
Координационен център е точно. Hands V
Но за момента е далеч от НАТО-вски, така че дишайте спокойно.
Новините имат навика да преувеличават нещата, не мисля, че ситуацията е толкова сложна, колкото я представят.

# 454
Ето, че и аз научих нещо ново. Не знаех, че ще е координационен център, а не база. Макар че координационен център също не звучи добре, в смисъл пак би бил обект за нападение. А някой беше писал, че България отдавна се бори за такъв... ами питайте варненци дали биха искали такъв център в града си.  Ще поживеем, ще видим. Интересни времена.

# 455
  • Варна
Тази идея бе лансирана от Борисов. Няма реални планове за изграждане на база. Логично и ползотворно би било, руснаците да бомбардират първо столицата. Основните стратегически грешки и вреди идват от там. "Потенциалът" на тиквените шопи и търпението на един народ ще се изучава от бъдещите поколения.
По темата, цените продължават да растат, не само у нас.

# 456
  • Варна
Както казаха Варна няма да е обстрелвана за първи път, и руснаците много добре си дават сметка за настроенията на българският народ и няма да си позволят да вредят. Достатъчно е да обстрелват там тоя център или каквото и да е и народа ще излезе на улиците да си каже мнение за това колко му харесва да бъде въвличан във война за чужди интереси срещу държава на която симпатизира. И като гледам Просто Киро май няма да си изкара мандата.

А, къде ще е тоя координационен център някой знае ли?

# 457
  • Варна
Този център е имагинерен. Както и проекта за т.н.открита железница. Това бяха планове на Борисов. Дава заявка за подобна база, при срещата си с Тръмп. Румъния и Турция също пледират за подобни бази.
Не се надявам на народ, който е позволил града му да се нарича Сталинград и 45г.е приемал чужда идеология. Военните нямат реални притеснения от война, вие си описвайте фобиите.
Относно действителността, Бузев отдавна трябваше да е подсъдим. Интересен ми е казуса с т.н." Дом Младост".

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 14:28 от Viviana91

# 458
  • Варна
За казуса не знам, оня ден видях, че почват да го ограждат.

# 459
За казуса не знам, оня ден видях, че почват да го ограждат.
Дам
Кучето си лае, керванът си минава. Всичко ще се случи както са го измислили онези горе да се случи.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:41 от _re_ge

# 460
Да разни кресливи политици и жадни за сензации журналисти насаждат паника. Който го е страх да си продава имотите във Варна и да бяга. Какво ще става последно с дом Младост? Аз и за тази Астрал тауър четох, че май няма да вземе разрешително.

# 461
1/3 от населението на Варна и околностите е рускоговорящо! И всичките до един са наследници на КГБ активисти, военни и т.н. хора, между които няма случайни. Няма да ударят по собствените си семейства, спокойно ...

# 462
  • при Arctic Monkeys
В друга тема за имоти в уж сериозен форум един от специалистите съветва да не се купуват имоти, щото така или иначе всички на 60 г. умират. Отварям тук - ще бомбардират Варна. И в приказки и лакърдии, цените скочиха с по 30 процента😀. И продължават да растат.

# 463
В друга тема за имоти в уж сериозен форум един от пециалистите съветва да не се купуват имоти, щото така или иначе всички на 60 г. умират.

Това да не е инвестора. Там са по-зле и от тук, особено най-редовните в имотната им тема.
пп - знаех си аз...

# 464
  • при Arctic Monkeys
Да 😅
Опитвах се да извлека нещо полезно, защото се интересувах от инвестиции на БФБ, никакъв шанс. Сбирщина от луди хора /без извинение/.🙂. Стотици мнения, половината от които биват изтривани от модовете, защото нямат нищо общо с темите и реалността.

Общи условия

Активация на акаунт