Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - тема13

• 61 502
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
То пък като пишеха лицето чудо голямо, повечето случаи световно неизвестни и неоткриваеми такива без сайтове, телефони и каквото и да не и начин за контакт. Ровил съм от улика на улика с часове и пак не съм стигал до никъде.

# 91
Квартал Батак вече уби всичко детско в мен. Всяка година се пръкват по няколко "нови" квартала от този тип.

# 92
  • Варна
Има изгодни обяви за строежи на зелено в кв."Левски". Срок за акт 16- 2022- 2023г.

# 93
То пък като пишеха лицето чудо голямо, повечето случаи световно неизвестни и неоткриваеми такива без сайтове, телефони и каквото и да не и начин за контакт. Ровил съм от улика на улика с часове и пак не съм стигал до никъде.
Може би през Търговския регистър?

Друг е въпросът, че аз на строител без сайт и обявени телефони за контакт не бих се доверил...

# 94
  • Варна
И ще си останеш без жилище, повечето даже и не си пускат обяви или не работят с брокери и всичко им е разпродадено ей така както си ходят с едни тефтер баница.

# 95
Някой гледал ли е Сити Парк ЮГ+? Има ли нещо различно от сегашния комплекс, или ще е едно към едно като изпълнение, фасада и т.н. Доколкото разбирам от снимките ще е до сегашния комплекс.

# 96
Хвърля сериозна сянка от югоизток/юг върху старите блокове.
  Обликът е подобен, цените са приемливи,  но не мога да си спомня на стария какви бяха.
Плюс е, че на 99.99 ще бъде построен и няма риск да купиш на зелено. За предишните проекти имаше много хубава схема на плащане. За мен локацията не е много ОК, но ......

# 97
Не изглежда зле, но на мен не ми се живее на булевард или толкова близо до братята.

# 98
  • Варна
  Обликът е подобен, цените са приемливи,  но не мога да си спомня на стария какви бяха.
Плюс е, че на 99.99 ще бъде построен и няма риск да купиш на зелено. За предишните проекти имаше много хубава схема на плащане. За мен локацията не е много ОК, но ......

1000 Евро квадратен метър добре ли е?

# 99

За зелено не е добре. Според мен може да се намерят по-добри оферти.

# 100
Аз отворих 3-стайните, 100+ кв.м за 87-88 хиляди евра, и ми се стори приемливо.

# 101
Здравейте, някой знае ли къде ще бъде следващия строеж на Червенков?

# 102
Колкото до Сити Парк ЮГ+,цените са малко високи като за тази локация.Но въпреки това,мисля ,че бързо ще се изкупят.
Скоро разбрах ,че в двора на Фемили гардън и Миг Маркет ще строят два входа,даже единия вход вече бил продаден на зелено.Там цените са около 1000 Е на квадрат.Няма ли да стане много нагъчкано?Фемили Гардън ще построят 9 блока и още два блока от Май Маркет....
Виждам,че и Фамилия са пуснали на зелено 3-ти блок,там цените са от 1100 до 1200 Е на квадрат.
К Скай във Възраждане съвсем скоро пуснаха и те 3-тия  си блок на цени от 820 до 860 Е.
Като цяло цените растат нагоре и все нагоре.

# 103
Здравейте, някой може ли да даде мнение за агенция “ Купи в България”? Коректни ли са? Заслужава ли си да се доверим на тях, че ще ни помогнат да си намерим желаното жилище?

# 104
Здравейте, някой може ли да даде мнение за агенция “ Купи в България”? Коректни ли са? Заслужава ли си да се доверим на тях, че ще ни помогнат да си намерим желаното жилище?
Към големите агенции се отнасям скептично. Аз се доверих на малка агенция. С удоволствие им дадох комисионната. Свършиха си много добре работата, че и малко отгоре неща свършиха, които не им влизаха в задълженията. Намериха ми това, което исках, без да ме развеждат по разни имоти, които нямат нищо общо с търсеното и да ми губят времето.

Общи условия

Активация на акаунт