Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 40 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Това ме подсеща да питам миле имат ли програма за сушене на якета или пухени?
Имат и доста добре се справят.

# 586
Пуснах го пак, наистина не беше хубаво изсушено, но и на вид не го докарваше. Дано след втория цикъл да изглежда добре.

Свърши и втория цикъл. Излезнаха зле. Изсъхнало и пуха е на топки, сплъстен. Утре ще ги нося на химическо.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 00:00 от neli_20

# 587
Разтръскай го хубаво и ще се оправи.

# 588
Това ме подсеща да питам миле имат ли програма за сушене на якета или пухени?
Зависи от модела, не всички имат програма за пух.

# 589
Сега напипах, че е още влажно, сушилнята го изключва, приема го, че е сухо Joy Какво да го правя не знам вече.

# 590

Сега напипах, че е още влажно, сушилнята го изключва, приема го, че е сухо Joy Какво да го правя не знам вече.
Каква е сушилнята? Може да сложите 1 или 2 малки хавлиени кърпи за ръце / влажни/. Така датчик'а няма да отчита външният слой / плат на якето/.
С какъв препарат го изпрахте?  Пух се пере със специален препарат за да не отимива импрегната на пух/ пера/ и се импрегнира на всяко 4' то пране.Използва се специален препарат, за да не наруши хидрофобното покритие на пуха.
Goldeva, пухени якета, ски екипи, спални чували,можеш да сушиш при miele на програма imprägnieren, не надхвърлят килограмите. Също така става и за Gore-tex.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 14:01 от niljaniljo

# 591

Каква е сушилнята? Може да сложите 1 или 2 малки хавлиени кърпи за ръце / влажни/. Така датчик'а няма да отчита външният слой / плат на якето/.
С какъв препарат го изпрахте?  Пух се пере със специален препарат за да не отимива импрегната на пух/ пера/ и се импрегнира на всяко 4 пране.
Goldeva, пухени якета, ски екипи, спални чували,можеш да сушиш при miele на програма imprägnieren, не надхвърлят килограмите. Също така става и за Gore-tex.
То и специални препарати ли имало. Изпрах го с прах Ариел за цветно, на 40 градуса, 1000 центрофуга. След това го сложих в сушилнята на Якета с вата, пухени якета. Час и 30 е програмата. Като го изкарах го обърнах и го сложих пак, но доста бързо изключи. Видях го в ужасно състояние , пуха на топчета и си легнах.
Сушилнята не знам дали да я коментирсм. Whirlpool e, от момичетата тук разбрах, че не правят хубави модели и от тогава спрях да си я харесвам.

# 592
Горният слой е сух, вътре мокро. Задайте програма, като вие изберете време по ваша преценка. Примерно 30мин. След тридесет минути проверете и ако е необходимо повторете операцията. Изпробвано!
Първо си разучете сушилнята после се разочаровайте, ако има от какво Smiley.

# 593
Neli_20,  пусни го с кърпите. Ако са оформени големи камери на якето е по - лесно, пухът с отмит при пране слой  и високи обороти на центрофуга да се степа. Опитай се да го разстелеш леко на ръка и пускай няколко пъти на сушене.
Пиши дали има ефект.

# 594
Аз платих моята хубостница в Техномикса, до вторник трябва да е при мен. Нямам търпение да я обсъдим тук после. Joy

# 595

Пусни го на време, не на автоматичен режим. И го суши докато изсъхне идеално. Опитвай и с ръце да разбиеш стопчванията.

# 596
Аз платих моята хубостница в Техномикса, до вторник трябва да е при мен. Нямам търпение да я обсъдим тук после. Joy
Честита да ви е. Ще пишете отзиви. По лична преценка, мисля че ще бъдат позитивни

# 597
Здравейте,
четох, четох и с риск да съм пропуснала ако вече е обсъждано, но:
Необходимо е да избера сушилня и тя да бъде монтирана над пералнята. Виждам, че има аксесоар, нещо като монтажен кит, дават ги различни по производители и препоръчката е двата уреда да са една марка. Но ако няма възможност това да е така как се процедира?
Може ли да се направи това и без такова нещо, опасно ли е примерно да се сложи върху пералнята някакъв плот или гумена подложка за обиране на вибрациите и отгоре сушилнята?
С една дума какво да направя?
Благодаря:)

# 598
От Техномикс ме изненадаха малко по-рано. Да се похваля с новата придобивка. Скоро ще дам изсушаващи отзиви Joy

# 599
Здравейте,
четох, четох и с риск да съм пропуснала ако вече е обсъждано, но:
Необходимо е да избера сушилня и тя да бъде монтирана над пералнята. Виждам, че има аксесоар, нещо като монтажен кит, дават ги различни по производители и препоръчката е двата уреда да са една марка. Но ако няма възможност това да е така как се процедира?
Може ли да се направи това и без такова нещо, опасно ли е примерно да се сложи върху пералнята някакъв плот или гумена подложка за обиране на вибрациите и отгоре сушилнята?
С една дума какво да направя?
Благодаря:)
Ако пералнята е нивелирана добре и " не подскача", а крачетата на сушилнята лягат стабилно върху нея, няма нужда от свързващ кит - просто се слагат една върху друга.
Подложка в никакъв случай не се слага. Тя няма да е закрепена за пералнята и може да се хлъзне с все сушилня над нея.

Piole 1, хайде да ти е честита! Със здраве да я използваш.

Общи условия

Активация на акаунт