През НОЕМВРИ сто слънца - грейват в нашите сърца!!!

• 11 314
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Честити бебочета на мама Деничка, мама Дари М, мама Мира, мама Перуника 77 и мама Бубулина 77!!!
Да растат здрави, щастливи и засмени!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Честит рожден ден и на Sbruni! nbirthday Скоро да гушнеш най-сладкия подарък! Gift  ylinfant

Добре дошла и на мама Точка!  bouquet

Чакаме снимки на малките слънца от новите мами.

# 211
  Ехааааааа, докато бях на преглед при доки и още 2 бебенца са се появили  newsm44 newsm44 newsm44!
  Честито на мама Мира СМ и на мама Бубалина77  smile3525! Да са живи и здрави бебенцата, да са много послушни и бързо да наддават  newsm51, а на мамите пожелавам бързо да се възстановят  smile3525!
  При мен положението е много напреднало  ooooh!! Доки каза, че най-вероятно до понеделник ще съм родила  Shocked! Все пак ще видим има още време до тогава  Mr. Green!
   Лека вечер на всички   bouquet!

# 212
Здравейте мамчета
Първо искам да честитя радостта на всички родили мами да са им живи и здрави рожбите.

Мен също ме споходи тази радост на 27.10 - бебата се казва МАРИЯ, роди се 3050гр. и 51см.

Самото раждане мина сравнително леко, е не се разминах с шевовете но са само три и в петък ще ги махнат. Сега сме си вече у дома и си откраднах малко време за любимия си форум.
Много сте изписали и се надявам да имам време да прочета всичко.

# 213
Честит рожден ден на Sbruni  Tada
Честит бебчета на всички мами  Hug   bouquet Да са ви живи, здрави и да са много послушни!!!

Добре посрещаме ноември още от първия ден.
Lightblue, имаш прекрасно бебче.

# 214
  • София
Angeliha, честита ти дъщеричка Мария!!! Много да папка и слуша мама!!!   smile3501 newsm51

# 215
Браво мили, вече истински мами!
Честити ви бебчовци - да са живи и здрави!!!!!!
Бързо да се възстановявате и да влезете в бебешкия ритъм леко и безпроблемно!!!!

newsm51 smile3504

# 216
Vklu4vam se na barzo samo da saob6tia,4e ve4e si imame malka da6teri4ka. Na 26 okt se rodi Vesela Joy Busch. Rajdaneto be6e normalno. Tejime 3,480 kg. Sega se ma4ime s hraneneto i ne mi ostava nikakvo vreme za ni6to. Dano vlezem v kra4ka po-barzo i da si izgradim rejim,4e e mnogo izto6titelno. Pozdravlenia na vsi4ki novi mami,naistina malkoto sa6testvo e nai-hubavoto ne6to na sveta.

# 217
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА НА МАМА БУБУЛИНА 77, НА МАМА ANGELIHA И НА МАМА TZVETKA! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ  smile3504ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!   smile3525

# 218
Честити рожби на всички новообебили се мами! Да са им живи и здрави бебчетата, много да папкат и слушкат!
Добре завърнала се на Точка с малкия Влади!
Dr Jend, голяма девойка сте си отгледали  Grinning Пожелавам ви успех и стискам палци. Дано всичко се подреди по ваше желание!
Benighted, значи идва и твоето време. Ще стискаме палци!
Роня, CJ писа, че Анти-Д било по ЗК само за първескини, та аз затова се възмутих. Но и аз днес ще се видя с моята акушерка и ще я питам и нея. А за биченето сама до края на ноември, не бой се, с теб съм  Mr. Green Поне аз мисля, че е по-вероятно да пренося, отколкото да родя по-рано, макар че ехографът обикновено ми изкарва 1-2 дена по-ранен термин, но когато бебка реши....
Айде, чакаме още нови бебчета днес  Hug

# 219
  Честито на мамите Angeliha i tsvetka  newsm51! Да са им живи и здрави принцесите, много да слушкат и бързо да си изграждат режимчето, че мамите да имат време за малко почивка  smile3503 newsm51! Само радостни мигове да имате с малките съкровища  smile3525 newsm51 smile3525
   Ей, оказа се, че сме имали още октомврийски ноемврийчета  newsm47!
   Пепипетя, никакво повиване!!! Ако свеки много настоява и се опитва да се налага - нали знаеш, че бебето през 1 месец се носи на преглед при ортопед, взимаш я и нея и ортопеда да и обясни по най-цветущия начин как може да се увреди бебето от повиването! Аз малкия съм го гледала зимата почти само с пелени, защото нямахме средства за пампи /но аз имах пералня/! Въпреки че беше с пелени, човечето си беше с дрешки от самото начало! Имах към 30 тензухени пелени от големите и ги сгъвах като памперси! Ако искаш на лични ще ти обясня в подробности как се гледа бебе без памперс  Mr. Green! Въпреки че беше с пелени обаче, моят се научи да пишка в гърне след 2 -те години и то на тоалетната чиния! Мразехме го пустото гърне и това е  ooooh!! Виж за стол пред ТВ-то и за шапка беше идеално  rotfImao!
   За къпането, аз в началото го къпех със сапун бебе, а после минахме на бебешкия на Нивея!

# 220
Честити бебенца на мами Angeliha i Tsvetka! Да сте живи и здрави, бързо възстановяване на мамите, а бебчетата да са лакоми и много, много да спинкат.

# 221
  • Пловдив
Честити бебчета наAngeliha и Tsvetka newsm32 newsm32 Да са ви живи и здрави мишлетата!!!1
Колко много бебета,а денят едва сега започва.
Аз утре съм при доки да ми каже присъдата,ако не се случи нещо преди това... Hug

# 222
Честити нови бебчета!  smile3525 newsm51 smile3525. На щастливите мами-бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Брей, че много бебовци! Много се радвам!  261uu

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 18:28 от Жужа

# 223
  Така е,както казах и преди-празен ден при нас няма newsm44
  ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА АНГЕЛИХА И ЦВЕТКА newsm51 smile3501 smile3521 БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ!

Момичета,мен от снощи започна да ме боли ниско долу,като предменструална болка,но слабо,търпимо ConfusedНе мога да разбера дали ми се е смъкнал корема,защото аз през цялото време нося бебо ниско ConfusedНе съм спала цяла нощ от притеснение и мислене дали това предвещава наближаващото раждане,и колко скоро мога да го очаквам-термина ми е за 24.11 newsm78,дали ще разбера кога да тръгвам за болницата/една приятелка каза,че тя като отишла на консултация се оказало,че има 6 см.разкритие Shocked,а не е усетила някаква силна болка,доктора като я видял,и - #Crazy/Тази сутрин взех но-шпа-1 таблетка,но нещо не усещам облекчение....По колко на ден могат да се пият? Следващата ми консултация е другата сряда-дано бебка да не избърза дотогава PraynigНещо взе да ме хваща шубето.... Wink
  Рени,с теб сме,мила Peace

# 224
Здравейте мамчета  Hug
Искам да честитя бебчетата на всички!   bouquet Сега нямам време да чета - моето бебче също се роди на 28-ми в 11:06. 3800 кг, 53 см. Изненадка - всички очаквахме момиченце, а се роди мъж  Grinning Кръстихме го Ян.
По-късно ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт