То ясно, че има свекърви цербери, ама па баш всички да са такива ме съмнява
Иначе да се оплаква човек и да се изкарва жертва е най-лесно. И да обвинява другия. Но лесното не носи дивиденти и то се вижда - все разводи, отчуждение и караници. Но тук не е съд и кой е виновен няма значение, важното е да се намери решение на проблема и според мен те са две:
- избирайте с главите, не с онази работа. Ако сте лудо влюбени консумирайте си любовта, днес никой не пречи на това, не е като по мое време или по време на бабите ви. Ама като приритате да се жените, особено и деца да раждате, първо мислете, проучете нравите и манталитета на кандидатсъпруга и фамилията му, поговорете с него открито как ще живеете, колко деца и кога планирате, как ще финансирате семейството, а бременността и децата, къде ще живеете и прочее важни неща. Говорете си, а не чакайте някой да се сети какво ви е на вас, защото няма да стане. И се женете ако всички отговори ви удовлетворяват.
- живейте отделно. А след това първо изчакайте да се види как върви и после раждайте. И ако имате съмнения, че нещата не вървят, никога не забременявайте. Не знам кой е пуснал тази лъжа, че децата оправят семейство, което не мели заедно. Нищо подобно, само усложняват нещата. А да, и никога не си занемарявайте кариерата заради милото и негови идеи, защото свободна жена е само финансово независимата жена.