Обяснението може да е много просто, ама като ти се иска да докажеш, че снахата е търтей и не го виждаш.
Ако селото е на 5-10 км от града, те могат съвсем спокойно да стоят там, да си хващат сутрин автобуса или да се качат на колата, да си работят и после да се приберат вечер по същия начин.
Нашето село е така, всеки има кола и не е проблем да се спи където и да е, и пак да си в града когато си искаш.
А за съветите, те се дават като си малък. Ако като малък не си възпитал сина си на финансова култура, то не виждам как и защо ще го правиш като е на 40. И няма да има ефект.
Ако няма полза от нещо, но продължаваш да го правиш, то тогава е досадно намилане.
Едва ли става въпрос за това обаче. По-скоро е точно намилане къде да живеят и че трябва да се върнат на село.
Например моята бивша свекърва, за която съм споменавала в предишни теми, откакто разбра че съм пуснала Зелена карта, не спря да говори за това. Дори не бях изтеглена, но тя не го забрави и все го споменаваше. Сакън, да не заведа детето ѝ в чужбина, че ще излезе от контрола ѝ.
Познайте дали не беше досадно и неприятно някой да ни казва какво да правим или да не правим с живота си.
Ако някой те зареже за месец, знаейки че би ти било неприятно да си с него, значи му е през... дали ще живее с теб. От там насетне аз драма не виждам. Дано нямаш деца в картинката. И друго - значи той може да стои по месец без теб и не му е проблем, но ти без него не можеш =