Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 236
  • 918
  •   1
Отговори
# 105
Горната практика на Кино много ми хареса. Правих я през уикенда. Е, с малки пропуски в някои моменти.

За днес нещо кратичко от Boho - https://www.youtube.com/watch?v=fxztKrxxDlk .

# 106
Аз любима практика е Елена Малова днес:
https://youtu.be/iVXw4BEw6pY

# 107
30 мин йога при тревожност Joy като за мен. Имаше малко силови елементи, но съм тренирала с Руми Илиева и там ги имаше доста, та сколасах. Доволна съм. С усукванията понякога се спичам, имам чувството, че ще си преметна нещо.

# 108
  • In transit
Добро утро йогички. Вчера отчитам стречинг и динамик хипс от Витас.

Искам да питам по-напредналите и мастър йогите в темата зa техники за запазване на баланс. Като под баланс нямам предвид статичните пози като дърво и орел, а по-динамични с движение, където трябва да запазваш и баланс...много ми е трудно да ги правя. Постоянно залитам наляво, надясно. А Витас има доста такива, които не знам дали са точно йога. Вчера например имаше напади назад, като трябваше да стоя на един крак а другия минава назад зад статичния. Тялото ми се навежда напред, а крака, който отива назад стои във въздуха. Нещо като наведен щъркел бях Grinning Дано ме разбрахте. Blush

Жаки, последните снимки на войн с колан ще ги пробвам още днес.

# 109
А всъщност колана на Warrior 2 и следващите показани, за какво помага? Сега видях, че и Warrior 3 може да се прави с колан, но не схващам ползата.
Скрит текст:

# 110
Този само като го гледам и ми се завива свят Joy
От горните втората ме впечатлява много. Изглежда ми много трудна и недостижима. Но то и д-то ми бая тежи и няма повдигане.

# 111
Mikkey, научи се да ходиш на slackline. Grinning Сериозно, откакто се научих да ходя на такова, имам перфектен баланс. Това е страхотно умение, мозъкът го запаметява и не се забравя също като карането на колело например. Пробвах се да ходя и на въже. И това го мога просто ей така. Преди това и аз залитах доста. Сега само спорадично, но то е в реда на нещата.

# 112
  • София
Дайте съвет за човек с дискова херния и Не занимавал се  изобщо с йога какво да действа?

# 113
Дайте съвет за човек с дискова херния и Не занимавал се  изобщо с йога какво да действа?

На първо четене и най- първосигнално се сещам за Петимата тибетци и каналът на Стела Колева.

# 114
  • София
Има линк за болки в гърба, но при диагностицирана херния бих търсила физиотерапефт.
Мид, потърси някой свестен, който ще направи програма. Операция предлагана ли е като вариант?

# 115
Ехо, йогички, спите ли? Нося ви едно чисто новичко видео на моята любима виетнамско- парижанска учителка. 😁
Мастер клас от Мадрид с пълна зала с ученици! 😋

# 116
  • In transit
Хоп, да мина да се похваля като циганче, че вече правя свещ и рало без да се задушавам, без да ми тежи дупето на ръцете...абе с лекота. Чак не повярвах. Много съм хепи от себе си.

Уикенда почивах активно, но днес се отчетох с този йога клас на Аштън https://www.youtube.com/watch?v=YG9fDtrbWv4 и малко Витас.

# 117
  • София
Суря Крия практикува ли някой?

# 118
Започнахте ли деня с йога? Моята йога днес беше доста раздвижена - йога, пералня, йога сушилня, йога, детето иска нещо...
Да се похваля, от първия път направих една на пръв поглед трудна асана - застанах само на ръце, като краката са във въздуха, свити в коленете към лактите. Много се радвам!

# 119
Мен тази йога с прекъсвания взе да ме дразни много. А след 22ч беснея на домашните, че не са ме оставили в човешко време и само сърдито поглеждам постелката. Вчера отидох в зала. Ми друго си е. 80-90 минути само за мен.

Бях на ащанга. Е имах доста пропуски, но като цяло съм доволна от себе си. За съжаление с десния крак, на който имах и все още имам травма, съм пълно дърво. Днес даже към седалището ме боли. Имам мускулна треска на гръб и рамене, от което съм доволна. И ме болят прешлените под врата, предполагам, че тяхната Manduca ми е дошла твърдичка.

Общи условия

Активация на акаунт