Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 589
  • 918
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Caroline_Bingley, добре дошла и от мен. И аз не бях спортувала през живота си и по принцип съм притеснителна и не обичам да ме наблюдават. Но започнаха болежките в кръста от работа в офис и реших, че нещо трябва да се направи. Така започнах с йога пактиките. Първо в йога студио, което беше на етажа на офиса ни, след работа. Практиките се провеждаха на приглушена светлина и така не се притеснявах. Това беше преди 9год. От тогава съм прекъсвала съвсем за малко. А сега си ги правя самостоятелно в офиса след работа, когато няма никой с клипчета. Продължавай да си все така ентусиазирана. Може би това е твоето, както се оказа и моето.

# 766
Ехааааа, прекрасен пост!
Цял живот се преоткриваме и колко е хубаво да лъснем диамантчето, което носим в себе си от друга, непозната страна. И то така ни огрява, че свети, като този пост!
Поздравления 🥰

# 767
Благодаря на всичко ви за топлото посрещане!
Днес правих за корсет и бедра, но явно съм се презорила, та гръдния кош ме наболява и тук-там имам болки, леко в кръста.
Във врата като цяло,малко в краката.
Обаче трябва да подчертая, че врата ми се схваща  често, а по принцип съм човек, който не извършваше доскоро никава физическа дейност, ама буквално,застоял начин на живот.
Ще взема да направя един комплекс за врата утре.
За днес стига толкова. 40 мин е напълно достатъчно.
Може би ме наболява врата, защото гледам в телефона как изпълнява ползите Таня и си го кривя.
За съжаление нямам опцията да си пускам тренировките на голям екран пред мен, а и съм малко недоскив.
Доста се разтягам, изобщо не почивам всеки ден правя по два пъти.
Дали не прекалявам?
Защото първите седем дни имах съвсем лека мускулна треска, после отмина, сега пак я има.
И като не знам доколко е нормално.
Не, че ми пречи, не боли много, само леко като мускулна треска, но се чудех дали се дължи на това, че стягаме всички мускули, голяма част участват активно, аз гледам да стягам таз, крака, корем и това си е напрежение и явно си оказва влияние.
Знам ли, аз поне така си го обяснявам.

# 768
Не мисля ,че е много .Щом се чувстваш добре значи е ок.
Аз нещо не мога да се вдигна от доста време карам само два пъти седмично ащанга първа серия в студио.Това определено е малко ,когато правех всеки ден се чувствах много по-добре ,ама като не се чувствам психически добре и съм демотивирана 😔
Какви асани да правя за да освободя таза  инструктора казва ,че таза трябвало да ме пусне ,ама той неще 😂

# 769
здравейте , йогинчета Simple Smile
търся да купя нети каничка , но да е такава като на снимката , не с обикновените чучурчета .
Някой може ли да ме насочи с информация ?

отн практиките , напоследък ми е по-добре по- енергичната практика , актив ситинг сутрин ми е много освежаващ , слънчевия поздрав , а всяка вечер си правя инйога с Таня /ютуб/

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:07 от румид

# 770
Тази процедура я правя с едни стари чаши, които ми попаднаха на село. Не знам за какви напитки са, но са със същата форма и чудесно ми паснаха.
Тези дни правя 40 мин. сутрин обща практика и 20 мин. вечер за рамене и гръб, че нещо много се схващам през деня. За целта гледам една Маринка в youtube и добре ми се получават нещата Simple Smile

# 771
здравейте , йогинчета Simple Smile
търся да купя нети каничка , но да е такава като на снимката , не с обикновените чучурчета .
Някой може ли да ме насочи с информация ?

отн практиките , напоследък ми е по-добре по- енергичната практика , актив ситинг сутрин ми е много освежаващ , слънчевия поздрав , а всяка вечер си правя инйога с Таня /ютуб/
В аптеките продават това. На мен ми е по-удобно от лейката.
Скрит текст:

# 772
Аз ползвам джаджата за сипване на вода на една стара ютия. 😂

# 773
След дълга пауза, мога да кажа, че съм на 90% във форма:) Имам още някои трудности, но от днес си започнах как си трябва и ще се върна бързо, докъдето бях, надявам се:)
Тялото помни, както писа някой по назад:)

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 07:43 от JACKLIN*

# 774
След дълга пауза, мога да кажа, че съм на 90% във форма:) Имам още някои трудности, но от днес си започнах как си трябва и ще се върна бързо, докъдето бях, надявам се:)
Тялото помни, както писа някой по назад:)

Браво, Жаки! Добре си си дошла у дома.

# 775
Жаки, това на снимката, която вече си скрила, ти ли беше? Много си хубава

# 776
Аз бях да:) Благодаря ти:) Без никакъв грим и на чоко не съм баш в най- добрия си вид, но душата ми пее, когато съм на килима:) затова сигур си ме харесала🌸🧘♀

# 777

Заведохме малката за първите и класове по йога, ако я заобича ще и е най- големият подарък:)
Тежко и е, но издържа и двата класа в сряда и днес.
До миналата година правеше шпагат от раз, а сега не може, не бива да се сковава и ще я натискам да идва поне 2 пъти седмично.
Има две други деца на 11-12, като ластици са:)
Но явно живят тук и си ходят редовно

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 08:23 от JACKLIN*

# 778
  • София
JACKLIN* ,:hibiscus:прекрасни сте, много ви се радвам. Весели празници пожелавам!

# 779
Ей, Жаки, да не сте в Индия вече?

Общи условия

Активация на акаунт