Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 2

• 72 211
  • 918
  •   1
Отговори
# 90
Последните две седмици бях или на път, или с майстори вкъщи, така че йогата до голяма степен беше или мираж, или откровено спорадична и накъсана.
За сметка на това пък отчитам мнооооооооооого крачки, прекрасни гледки сред природата и смях с близки хора. Revolving Hearts
Влизам, обаче, да споделя за феновете на Лена Малова, че има намаление на авторските й програми. Който има интерес, ето на този линк може да разгледа за повече инфо- https://www.instagram.com/p/CVum25QrZ08/
Ще се потретя/ почетворя и т.н.- аз съм много доволна и горещо препоръчвам. Heart

# 91
  • София
Аз вчера местих какво ли не. Винаги има много работа в края на сезоните. Преместих сама 80 кила маса и....днес пак съм схваната.

# 92
Здравейте Simple Smile Отдавна не съм се включвала, ама имах някои бременни проблеми и бях на пауза с йогата. Вече мисля, че се позакрепиха нещата, та се завръщам.
Днес се отчитам с това: https://www.youtube.com/watch?v=4_UcIgkThiM&t=2s , не знам дали наистина помага срещу гаденето, днес така или иначе ми е мааалко по-добър ден, но беше приятно. Утре ще видя на моята любимка Ейдриън едно от бременните видеа и ще докладвам. Hug

# 93
Ехооо, никой ли не прави йога? 😘
Малко мотивация от мен!
Днес Хатха флоу йога за здрав гръб.
(В по-старите книги е Хата, не знам кое е правилното)

# 94
  • In transit
Ооо аз правя, ама не сварвам и да се отчета.
Днес си купих нова постелка, евтина е (от декатлон), но разликата със старата ми е огромна. Тази не се пързаля, има добро сцепление със земята и се хлъзгам съвсем лекичко единствено на гледащо надолу куче. Направо се родих...та си направих с кеф малко йога флоу с Витас.

# 95
Оооо, правих аз днес една, 60 минутна от йога вайб, но явно нещо не беше моята. Съответно, като правя нещо подобно само защото съм го подхванала и съм се заинатила да го доизбутам, после целият ден ми е скапан. Вместо да ме зареди, се получи обратен ефект. Поне вярвам, че ползите за тялото са били повече от минусите в тонуса.

# 96
Вчера 40 Мин. Ин йога. Щерката пита какво е това, а синковецът - Абе май се кикерчиш статично Joy на мен ми допада ин йогата. Аз съм много динамична и само хвърча по задачи. Не мога заседна за две минути за почивка, веднага скачам да правя нещо. И това ми е много чуждо и приятно.
Днес 30 мин някаква нежна йога за начинаещи, която ме отпусна чудесно след бягащия ден.

# 97
  • София
Днес си купих нова постелка, евтина е (от декатлон), но разликата със старата ми е огромна. Тази не се пързаля, има добро сцепление със земята и се хлъзгам съвсем лекичко единствено на гледащо надолу куче. Направо се родих...та си направих с кеф малко йога флоу с Витас.

Mikkey, може ли линк към постелката?

# 98
И аз си продължавам с йогата. Имах голям мерак да правя едночасовите практики на Витас, но през седмицата не ми остава време. Като цяло редувам 30-минутни Витас или Бохо. Последните няколко седмици успявам да направя едночасовата на Витас в неделя.

# 99
  • In transit

Mikkey, може ли линк към постелката?
Заповядай, https://www.decathlon.bg/postelka-za-joga-light-5-mm-id_8491826.html

Спринкъл, и на мен ми е трудно за едночасовите му практики, но почнах да си настройвам приоритетите и дори да окъснея с вечерята или друга домашна работа гледам поне три пъти седмично да ги правя. Хубавото е, че мм ми помага и ме насърчава да си ги правя.

# 100
Аз напоследък правя нещо 10 минутно на Сара след основната тренировка. Много приятно отпуска.

# 101
Допивам кафето и се мятам на това на Боховците- https://www.youtube.com/watch?v=BsKUBO_TPRk

# 102
Пуснах си сутринта оптимистично една 30-минутна, ама едвам 10 успях да направя преди да се появят всички. Да видим втори опит кога ще е.

# 103
От тренировка в понеделник си докарах безумна МТ на вътрешни бедра. Вчера вечерта дори ходенето до веце беше съпровождано със звучно "ох- ах". Grinning След практиката с Джулиана нещата вече са коренно различни. Hug

# 104
Как хубаво сте се отчели от вчера! Браво! 😁
Днес бях много изморена, а след тази едночасова практика, още повече! 😆Отчитам се и заспивам! 😜
Един час виняса флоу йога средно ниво с Кино! 😋Нейните флоу не са ми много флоу, но щом така казва! 🤔😀

Общи условия

Активация на акаунт