Английски коледен кекс

• 135 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Джемма, с много благодарности за споделената рецепта. Ти беше писала ,че не може да коментираш разликата  във вкуса на кейка прясно изпечен и след това, защото не си хапвала веднага след изпичането. Е, трябва да споделя, че разликата е огромна. И наистина е нещо много вкусно. Днес пробвахме един отлежал малко повече от 3 седмици. Същото мога да споделя и за щолена, няма нищо общо с купеният. Ако някой е имал колебания дали да пробва, за другата година да не отлага.

# 541
Джемма, с много благодарности за споделената рецепта. Ти беше писала ,че не може да коментираш разликата  във вкуса на кейка прясно изпечен и след това, защото не си хапвала веднага след изпичането. Е, трябва да споделя, че разликата е огромна.

Кой от двата е по-хубав?Аз пробвах един кекс след изпичането му, мммм, много вкусно!Дори не мога да си представя, че отлежалият ще е по-вкусен.

# 542
Джемма, с много благодарности за споделената рецепта. Ти беше писала ,че не може да коментираш разликата  във вкуса на кейка прясно изпечен и след това, защото не си хапвала веднага след изпичането. Е, трябва да споделя, че разликата е огромна.

Кой от двата е по-хубав?Аз пробвах един кекс след изпичането му, мммм, много вкусно!Дори не мога да си представя, че отлежалият ще е по-вкусен.

Скрит текст:
До 02.01. забранявам всякакви коментари колко е хубав АКК - след изпичане, след 1 седмица, след 2 седмици и пр., моля! Ще говорите с позивни....Напр. АКК хич не е хубав, смятам да го пратя на Цоцоланка или.....Не ми стига алкохола - ще го пратя на st. Dobri .......Чудя се какво да си правя АКК, ще го изпратя на Сарк......Това чудо не се яде, пращам го на Бат`Бонго........Джемма, рекламация, връщам ти АКК......
Калявам си нервите с всички хубави коментари - благодаря ви за тях!!!!!!

# 543
  • Ænima/Albuquerque
Бе, Маме, бе! Ми аз? Моя ще е на 6 дена!  hahaha

# 544
Бе, Маме, бе! Ми аз? Моя ще е на 6 дена!  hahaha

Твоя го броя ден - година........

# 545
  • Ænima/Albuquerque
Ехеее!  Shocked

# 546
Отлежалият е мноооооого по вкусен, незнам с какви думи да го обясня, но по простичко казано, днес повече ми хареса. Разбира се и първият път също, то за това този ми е трети за сезона.

# 547

Викаш, да устискаме до 25 ХІІ., а?Добре, че моят кекс е на заточение в килера на майка ми, иначе аз воля и нерви нямам hahaha

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Викаш, да устискаме до 25 ХІІ., а?Добре, че моят кекс е на заточение в килера на майка ми, иначе аз воля и нерви нямам hahaha

да мина да го нагледам? Whistling

# 549
  • София
Тъй, фонданът е готов и отлежава. Утре ще украсявам моя АКК. Да видим докъде ще ми стигне фантазията  newsm78

# 550
Минавам само да попитам.....за утре остана ли ви АКК?????

# 551
Минавам само да попитам.....за утре остана ли ви АКК?????

Мдааа, но защото го скрих и от себе си.  Mr. Green

# 552
Да, утре ще го разрежа за закуска.

Само дето ми липсва камината, ароматният чай и каквото още там, английско. Simple Smile

# 553
  • Балчик
Цял, целеничък е. Mr. Green

# 554
  • Ænima/Albuquerque
И моя е цял, утре ще го заливам с шоколад и ще го украсявам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт