Английски коледен кекс

• 135 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Лелеееее, и как ще ви даде сърце да срежете тая красота и да я изядете???
Чак пък красота... BlushИма какво да се желае още.Но като за първи път съм доволна. Mr. Green

# 136
  • Балчик
Ванче, много е хубав. Аз се чудя още как да го украся.

# 137
Ванче, много е хубав. Аз се чудя още как да го украся.
Джемма,благодаря ти. Heart EyesСега чакам да видя и вашите идеи-имам още един кекс за украсяване... newsm78

# 138
Ето го и моят Английски Коледен кекс, вече украсен :

# 139
Много красиви украси!

Зори, от какво си я правила тази украса? Аз естествено нямах време за украса и нашият кекс се яде само поръсен с пудра захар  Embarassed, но пак си е вкусен...

# 140
А така украсих вторият Английски коледен кекс:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49147&photo=70

# 141
Много красиви украси!

Зори, от какво си я правила тази украса? Аз естествено нямах време за украса и нашият кекс се яде само поръсен с пудра захар  Embarassed, но пак си е вкусен...

От марципан "Варна", пускала съм рецептата в темата за глазурите. Ако не я откриеш ми пиши да ти я пратя на ЛС.

Ванчето, страхотни са ти и двата кекса  Simple Smile.

# 142
Много красиви украси сте направили  bouquet

Искам да ви питам лесно ли режете кекса на парчета? На мен ми се разтрошава и се чудя нормално ли е?

# 143
Зори,мерси!
Абе вкусен е кексът,ама доста тежичък.Още не сме го изяли...

# 144
# 145
От марципан "Варна", пускала съм рецептата в темата за глазурите. Ако не я откриеш ми пиши да ти я пратя на ЛС.

Пусни ми я, моля те! Разгледах ти снимките с вкуснотиите, просто са супер. Как ти завиждам, че имаш възможност да се занимаваш... Аз много обичам да готвя, уви, нямам почти никакво време за това. Особено за по-завъртяните неща...

Между другото моят кекс доста се рони като го режа, може би ножът ми не е достатъчно остър, знам ли, как са вашите?

# 146
Рони се. Първия го рязах на парчета като торта ( триъгълни) и - ужас.
Сега втория го режа на цели филии и няма проблем.

# 147
Ето защо се пита! Аз също го режа на парчета като торта, сега като каза за филиите, се сещам, че е по-добре.

# 148
Аз май няма да мога да покажа снимка на нашият първи коледен кекс. Наистина е ронлив и доста тежичък, затова все още го хапваме. Вкуса му обаче е страхотен и си струваше пробата на рецептата.
Мисля за Нова година да украся и по-малкия от двата кекса, но вече ще използвам идеята за покриване с марципан Варна. Дано се получи.

# 149
  • Sofia
Ами не е лош кеска, но догодина няма да го правя. Всички хапнаха по 1 хапка и се нахвърлиха върху баницата с тиква и баклавата....а направих цели 2. Сега ги ядат майсторите

Общи условия

Активация на акаунт