Ще ни гонят с подписка заради децата

• 7 030
  • 133
  •   1
Отговори
# 105
Ох, имала съм съседи като вас. 10 години ги търпяхме да им пораснат децата и да започнат да “разбират”.Не започнаха да разбират,писъците станаха по-силни.
При всеки опит за разговор ,беше същото, “ми деца са” . Деца са ти на теб,на мене са ми никой и нямам желание и нерви да търпя шум 24/7 без почивка. Помисли, ти си майката,ако ти не можеш да ги възпиташ не знам кой друг бил!

# 106
  • Варна
На това хората му казват диви селяни.

# 107
Отново и традиционно,авторката се фръцна и избяга.

# 108
Ее, веднага я нападнахте! Сигурно си е взела поука от темата и цял ден играе с децата навън!

# 109
Не е избягала, чете ли чете и се хили самодоволно. Сигурно скоро ще се прочетете, барабар  с мен де) в някой умен "жълтурко"......
Не е като историята да не помни подобни случаи. Виж ѝ ника. Той не е случаен.

# 110
Хейтър-антиваксър ... класика Wink
Да се чете с усмивка.

# 111
Ее, веднага я нападнахте! Сигурно си е взела поука от темата и цял ден играе с децата навън!
Това трябва да е, няма какво друго. Laughing

# 112
Със сигурност....

# 113
Относно полицията, вече на нас ни викаха. Имаме акт и ако още веднъж ни извикат, ще плащаме глоба.
Ти да видиш колко ефективна е станала полицията. Пързууууул.

# 114
  • Най-красивата страна
Нейно право е да не пише.
Дано  поне да чете и да си направи изводите.

За полицията-възможно е съседи да са подали жалба срещу тях.

# 115
  • София
Темата е пързалка. Не, че няма и неглижиращи родители, но начина на поднасяне е типично в стил "нямам работа".

# 116
Уф, съседите които живеят над нас от 2 години са същите, но с едно дете на около 4 годинки. Първоначално не обръщахме внимание на честите ревове, защото имаме много съседи с малки деца и сме свикнали с ревливи бебета. Но с времето положението стана много зле, защото това дете е постоянно затворено у дома. Ревовете вече преминаха в пищене и истерични пристъпи през 2-3 часа, постоянно се блъска/тропа и така до 12-01ч през нощта. Не ми се струва нормално. По непредвидени обстоятелства (пандемията) вече работя само от вкъщи и като ги слушам не спирам да се чудя родителите как издържат да живеят така.

Преди няколко месеца за първи път се качих и съвсем любезно ги помолих да спрат да тропат след 22ч (тогава беше вече 23ч). Обясних им, че с мъжът ми сме работещи хора, ставаме рано и имаме нужда от сън. Ами укротиха се за вечерта и на следващия ден си беше същото. Не съм ходила да се разправям пак, защото ние след по-малко от година ще се изнасяме.

# 117
Пълно безхаберие и липса на възпитание. Деца на 3и 4 години не са толкова малки, че да не разбират. Моето е на 2г и разбира и знае, че вкъщи не се тропа, чука, хвърля дървени играчки, топки и подобни. Да, понякога реве от инат като не му угодим, но е юакс за пет минути и веднага отвличаме вниманието с нещо друго. За децата е важно да имат режим на сън и бодърстване с активно време навън, да се занимаваш с тях, да обясняваш и говориш по сто пъти, да не даваш много сладко, защото възбужда нервната система и тн. неща, които нормалния родител знае. Не живеем в гората, а сме наблъскани в малки панелни кутийки и е редно всеки да се съобразява максимално, пък той с деца или без.

# 118
Струва ми се, че малко надценявате уменията за "разбиране" у децата и изобщо разбирането. Какво означава дете да разбира, че трябва да играе тихо? Колко дълго да го разбира? Половин час, два часа, часове, дни наред? И аз разбирам прекрасно, че трябва да ям по-малко, но ми се услажда. Здравите деца имат нужда да бягат, да играят, да викат, да тропат, не могат само кротко да оцветяват картинки, да редят пъзели и да разглеждат книжки. Мойта е почти на 12 и пак пощурява у нас, особено в дъждовни дни. Но сме в къща, поне само мен и баща си подлудява.Simple Smile Родителите в случая не са разбрали, че децата имат други потребности.

# 119
Ще се включа и аз,като родител на породени, вече малко пораснали и влезли в час. Да, много е трудно с такива деца, крякат,викат,но ако се намери нещо подходящо за правене може да има мир. И със сигурност природата на децата не е да викат и бягат. Сутрин извеждане мин.2 ч и следобед пак така. Тези деца спят ли на обед? Ако не спят,представям си какъв зверилник е. И поне на частна градина ги пуснете,за едно дете е важно да има комуникация. Имам нагледен пример,как дете гледано до 4 годишно вкъщи,не ходещо на градина има м предвид, изведено на площадката,не се заиграва с други деца. Вярвайте,страшно е... Едно дете си иска комуникация,извежда е,да хаби енергия. До колко години смятате,че може да е до полата ви? Ами като почне училище,тая некомуникация знаете ли каква лоша шега ще ви изиграе?

Общи условия

Активация на акаунт