🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 324
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 240
Убих се да търся красота в Теодора, ама не мога да я намеря. В Мартина намирам някакви красиви черти /то от операциите де/, но красота в Теодора не намирам.
😂😂😂
Това е някаква шега, нали?
Объркала е имената, няма начин .

# 241
Уф, тая Мартина в един момент ми прилича на Винету, в друг - откровена циганка!
Ама пък със самочувствие, евала за което!

# 242
  • ВАРНА
Аз леко разфокусирано следях началото, по едно време сядам за дуела - Краси бяга като спасителка на плажа с розов бански, а Мартина като ученичка на две опашки и с дълги чорапки... смях, смях ...

# 243
Определено Мартина се е взела за версия на Harley Quinn 😆
И с розовото екипче, и сега на битката.
Скрит текст:

# 244
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 33 (19.10.2021)

.

# 245
Детето като видя снимката на Мартина и възкликна - Я, вещица.

# 246
  • Велико Търново
Някой питаше за гащЕте на Мартина. Андрей има фотосесия с двете кални кандидат-ратайки - https://www.facebook.com/fermata.btv/posts/1790676224453087

# 247
Малии, кулинарка до кулинарка се наредили в тая ферма.
Много сложно да сметнеш на една чаша ориз колко вода да сложиш при пропорция 3 към 1. Направо висша математика! Joy
Мартина верно е като индиански вожд - Черния Чайник.
Краси се изложи с тия жълтици. Вярно, че като те гледат в ръцете е изнервящо, ама чак пък толкоз.
Лора хич не е слаба даже. Само страхът й е в повечко. А може и нарочно да се прави.
Коцан нещо много притихнал. Но ако пак го изберат за втори дуелист, вече ще е прекалено. И за него, и за зрителите.

# 248
Умрях от смях! Много се изложих с чертите на Мартина! Искам да попитам в списъка на Чавдар пишеше нещо за колене на животни - някой видя ли го?

# 249
  • Велико Търново
Аз не успях да намеря поста на Мирон, под който да му се задават въпроси.
Diavolo, нали на страницата на Ферматаби трябвало да е?

# 250
  • Варна

Коцан нещо много притихнал. Но ако пак го изберат за втори дуелист, вече ще е прекалено. И за него, и за зрителите.
Пламен каза че ще избере силен противник. Няма да се излага с Коцето

# 251

Пламен каза че ще избере силен противник. Няма да се излага с Коцето
Па Коцьо е силен, реже глави...

# 252
  • Другата България
Какво става с тия глави в сезона,  всеки втори ги реже...

# 253
Тоя Георги целувал цялата ферма и не спира да се чеше, мега противен. Че и мъжете е подкарал. Бистра и Румяна поне дали е пожалил?!

Баба ми, Бог да я прости, имаше радиоточка, която не спираше да работи. Теодора ми е съща радиоточка по време на дуел - не спира да джумоли. Оцеля веднъж и вече е най-голямата разбирачка.

Лорчето много страхливо, зададе се избор на дуелисти и почва да мрънка. Ми вкъщи няма дуели, Лорче, стой си там.

# 254
Малии, кулинарка до кулинарка се наредили в тая ферма.
Много сложно да сметнеш на една чаша ориз колко вода да сложиш при пропорция 3 към 1. Направо висша математика! Joy
Мартина верно е като индиански вожд - Черния Чайник.
Краси се изложи с тия жълтици. Вярно, че като те гледат в ръцете е изнервящо, ама чак пък толкоз.
Лора хич не е слаба даже. Само страхът й е в повечко. А може и нарочно да се прави.

Аз пък се чудих защо използваха и двете черупките за разделянето. Аз бих ги разделила само с ръце. Така острите ръбове на черупките няма да разкъсат жълтъка. (Не съм вярвала, че някога ще напиша подобен коментар и то в БГ мама Grinning Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт