🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 327
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 225
Убих се да търся красота в Теодора, ама не мога да я намеря. В Мартина намирам някакви красиви черти /то от операциите де/, но красота в Теодора не намирам.
😂😂😂
Това е някаква шега, нали?

# 226
Аз не мога да я разбера тая Лора какво толкова я страх от дуел. Все някога ще дойде и някоя извън "нейното обкръжение т.е на Мартина" ще я дръпте. Коя може да бие Лора? Ралица, Ваня или Живка?? Ако е то няма да е нито една от трите. Ако си е чисто пиар на марката й да стой вътре , ами не желая да е там. С нищо не е доказала че заслужава да е вътре.

# 227
Че и скучна е Красимира.

# 228
Убих се да търся красота в Теодора, ама не мога да я намеря. В Мартина намирам някакви красиви черти /то от операциите де/, но красота в Теодора не намирам.
😂😂😂
Това е някаква шега, нали?
Честно казано, сама не си вярвам... Опитвам се, ама май не се получава.

# 229
Красимира ще е на дуел. Само не разбрах Лора като изброяваше евентуалните дуелисти, които би избрала Краси, защо не се сложи в това число. За мен тя е най-слаба.

# 230
Теодора с тия емоции малко ми идва... too much. Всяка серия сълзи, пърхане... сега пък се метна на врата на Бети, а не я е виждала никога. И пак плаче и цвили едновременно. От радост де...

# 231
Ъ, аз пък реших, че са и роднини някакви! 😆

# 232
  • Другата България
Красимира ще е на дуел. Само не разбрах Лора като изброяваше евентуалните дуелисти, които би избрала Краси, защо не се сложи в това число. За мен тя е най-слаба.
Защото там всеки се има за по-силен от другите.
Аз мисля, че Краса може и Ралица да избере.
Но не виждам кой може да отстрани тя лично, много е зле.

Обаче това, че Мартина седи нощем с мъжете ще се окаже вярно.
Тя и Лора, двете, до 02:00 часа с Пламен, Любо, Ивайло /който наистина се мазни като мазен салам на Куин Марта/, Кирил и т.н. Цвети и Викито някак не ги видях в групата. Жени само Мартина и Лорчето, онова същото Лорче, на което много, ама много му харесваше как са живели хората в миналото, не е "като сега". Ама сега се халосва с мъжката част по цяла нощ с тясното клинче и се боричкат с Любо като някакви недорасляци....
Сигурно съм демоде, но тази група на мен не ми е ок. И другата не ми е, но тези всичките ...нито един от тях не мога да харесам. Мартина е силна, от тях тя ми е фаворит, но с мутренското поведение съвсем ме изгуби.С тия закани, заплахи, главите, които ще хвърчат....

# 233
Сигурно ги е гледала в предишни сезони, нали била фенка на предаването.

Лора, ако не излезе сега, когато има и по-слаби, не знам как ще излезе като останат една шепа жени.
Лично аз искам Г-жа Глина да си ходи. Много харесвам съдовете й - имам доста керамика от нея, но не очаквах да е толкова скучен човек.

# 234

На мен това ми беше гнусно. Както и жестът с хвърлената купа.
Никога не съм се впечатлявала от такива първични реакции. Да, победи убедително Мартина, ама това не значи да се държиш като животно накрая. Не ми е приятна. А пък изцепката "ние да вземем властта" ме разсмя.

Пламен ми допада като играч. Уверен е, но не го демонстрира грозно, а очевидно е подплътена вярата му в себе си. Има умения, бързина, хъс и пъргавина.

На Краси "пъкления" план да пита Живка за всичко не го разбирам.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 23:06 от Mysterious_Former

# 235
Аз па не мога да се нарадвам на хубавите черти на Мартина на тая снимка, сравнени с тези на Теодора... 😂

# 236
Мартина си е мутра

# 237
  • Другата България
Това с хвърлената купа същото като хвърлената брадва на Ивайло.
Един дол дренки.

# 238
Напълниха ми душата Бети и Ники. Много си ги уважавам и си личи, че са хубави хора. Създадоха атмосфера във фермата.

# 239
Ауу, баба Яга

Общи условия

Активация на акаунт