🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 667
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 705
Живка не нарече ли Красимира "мърда" /правилно ли го написах../? За протокола питам.
Дано Пламен има нещо в главата, че въртиопашката влезе в действие. Предричам тежък панаир между нея и Виктор.

# 706
Ооо, ако Пламен не й обърне внимание, Цветка ще откачи и тогава ще започне истинското шоу. На нея Виктор не й е интересен, защото ако му щракне е готов. Ласкае се от вниманието му, но само до толкова.

Краси е много, много зле...

# 707
Така я нарече, но от обясненията и стана ясно, че има предвид флегматична.

# 708
  • София
Краси защо е с боти?!

И вечният суфльор по дуели - Теодора 😷

# 709
Теодора ще я вземат опосумите да изпробва битките. Тя вече е незаменим специалист.

# 710
Грозното при Ивайло е, че не млъква докато играе човека, за който е против, а като играе този, в чиято агитка е не показва абсолююютно никаква подкрепа.

# 711
Цветка по Пламен ли е лапнала въдицата?
Мисля,че от първият ден е захапала по него.Но финансово по -красив е Виктор😃
Красимира в много агресивна.Ивайло както винаги мега противен ,35 годишен с акъла на 7 годишен

# 712
Грозното при Ивайло е, че не млъква докато играе човека, за който е против, а като играе този, в чиято агитка е не показва абсолююютно никаква подкрепа.
Не е точно така. Ако е близък с човека, го подкрепя много. На дуела с Коцето беше доста активен.  Сега е различно, Красимира не му е близка. Застана зад нея, защото е против Живка.

# 713
  • Велико Търново
Интелигентен е, а не знам какъв му е проблемът да не учи.
Той е влязъл там да си почине. Не знам дали и къде е бил актьор, но ако е упражнявал професията си, там достатъчно неща е учил.

Интересно ми е хора като Красимира с какво впечатляват на кастинга? Явно има някаква драма в живота и...
Че има драма в живота ѝ - има. Тя загатна за нея. Само че нищо повече не стана ясно. Което вече паистина си е основание да се задава въпросът "Защо точно тя?". На който обаче вероятно няма да намерим отговор.

Просто няма душа в нея, нищо че вае грънци.
Сигурно защото я оставя в тях. Grinning

Много се озлобила Красимира! Или поне едва сега ни я показват чак в такава "светлина".

# 714
Имали ли са някакъв конкретен конфликт Красимира и Живка? Защото такава неприязън от страна на двете ,една срещу друга,малко е множко.Особено от страна на Краси...

# 715
Оф, отказвам се от Краси, хич я няма милата. Но какво да се прави, като нямаш качества за спортист, но определено другото същество няма да го харесам и за миг.

# 716
Краси си е злобничка по принцип. Според мен, винаги е била недооценявана и тя си го знае и сега това я дразни

# 717
Не е точно така. Ако е близък с човека, го подкрепя много. На дуела с Коцето беше доста активен.  Сега е различно, Красимира не му е близка. Застана зад нея, защото е против Живка.

Пак е грозно. Пък и с Живка не е имал кой знае кактв конфликт, че да иска да в срива психически. А за Коцето нормално, той наистина си го харесва.

Другите в агитката на Красимира да не би да я харесват толкова. Просто е нормално като си избрал да застанеш зад някого да го подкрепиш поне малко, а не да стоиш като пукал. 😁
Ама това е най-негативния човек, който съм виждала някога, така че… 😂

# 718
Проблемът на Кирил е, че изнася голяма част от тежката работа, докато други се подпират,  а накрая той да чете И Алманаха. Щото другите какво?
Колкото до това, дали е бил актьор, бил е, към момента не знам, но съм го гледала, много е добър. И трябва да ви кажа, че за актьор ученето не е проблем,  имат силно развита памет заради ученето на роли. Не е решил, не го е изял този Алманах. Но, както казах, има си причини да не го прави.

# 719
Красимира се оказа много токсична. Че и агресивна.

Общи условия

Активация на акаунт