То и така пише под името ти😀
Аз още нищо не съм гледала. Поли, за разлика от Айрето и Фени, аз не помня чак толкова подробно кое в коя серия се е случило. Освен и аз да си го почна 🤔
Айре, ще ми пратиш ли линк? Да си го имам.
Лека, момичета 🤗🤗🤗
, 

дано успееш да поспиш!!
, пак ме разсмиваш
определено всички са малко куку. някои повече 
да, видях снимките на реж-ра, но Къванч го нямаше.

Милата ми майчица винаги е била боец, продължава да се бори, но има опасност да започнат да отказват органите и
Извинявам ви се още веднъж, че натоварвам и вас
Да видим, каквото е писано ... Татко не знае нищо за сега душичката ми 
Отдавна не съм влизала тук при вас
! Реших да ви изненадам 
Най-много здраве да има за всички, за болните ще се молиме:innocent:
кураж! 

Двете страници във фейса, които поддържам са винаги с актуални снимки.Прекрасно е нашето момче, но ролята , която е на сърцето ми си остава Кузей! Най-силния и емоционален период във форума, тези моменти тук са незабравими:heartpulse:Липсват ми много! Колкото и пъти да съм гледала Кузей-Гюней, винаги ми е било интересно.Не съм много по сериалите, но тези с Киво съм ги гледала само защото той е там и още един любимец имам някой от вас знаят-Чаатай 

Хубава събота! 
, мила 

наистина ме изнанада
подобно за пожеланията!

, привет! Ти следиш ли още Фахрие? за Хазал знам
много сладък бебок си има!

... на командно дишане е майка, лекарите правят всичко, което могат, това ни казаха днес по телефона. Чакаме!
Пък дано наистина стане чудо
И за капак на всичко, днес и теста на татко е положителен
Няма температура, храни се, само се чувства малко отпаднал. Пак му е купил брат ми лекарства, а Валя му е казала да го закара в понеделник, ще се опита и него да вземе в болница, да го следят. Изобщо ... животът ни е "прекрасен"
Дано поне той го кара по-леко, че освен 3 стенда няма заболявания като на майка, та се надявам поне той да се оправи. Не е уплашен, аз от това най-много се притеснявах, поне не ми прозвуча така по телефона, но най-ужасното е, че не мога да отида да го видя и да се погрижа за него, ето това ме побърква! Добре, че поне брат ми може да ходи, че иначе не зная какво щяхме да правим. Това е за сега.
голяма изненада, радвам се, че не си забравила патрона ни! 
добре, че пишете, поне малко ме разсейвате с всеки един пост, благодаря ви! 
отново си донесла нови неща, браво!
Много ми харесва Юсуф 
Препоръчани теми