Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Снежи, значи си истински ветеран.
То и така пише под името ти😀

Аз още нищо не съм гледала. Поли, за разлика от Айрето и Фени, аз не помня чак толкова подробно кое в коя серия се е случило. Освен и аз да си го почна 🤔
Айре, ще ми пратиш ли линк? Да си го имам.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 166
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
знаеш, моля се!! Hands PrayHands PrayHands Pray дано успееш да поспиш!!
Поли Hug, пак ме разсмиваш Grinning определено всички са малко куку. някои повече Grin
а браво, че дойде на мойта за Хайри, ами народен човек-харесват ми неговата грижовност и доброта и не му обръщам внимание на боядисания мустак : )) Седат ми беше много симпатичен в 1 сезон, сега не мога да го гледам. в снощната серия Рафет го лиши от наследство и той се побърка.
а КГ може да гледаш тук, с хубаво качество са.
https://kuzeyguney-bgsub.blogspot.com/search/label/%D0%95%D0%BF% … %D0%BE%D0%B4%2017
Пепи Hug да, видях снимките на реж-ра, но Къванч го нямаше.
а Снежка е от времената на ЗП, М§Х, ветеран е в темите за Къванч.
горе е единия линк, а другия е
https://vk.com/video/playlist/208606207_53443856
е и аз не помня в коя серия точно какво се е случило.

Поли, и такава сюжетна линия те чака, но първо се запознай със Зейнеб Wink

лека вечер! Nature Stars

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 21:32 от Airra

# 167
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Снеже, добре си се завърнала!!!

Да им е честит националният празник на съседите!!!
На 29 октомври 1923 Мустафа Кемал Ататюрк
провъзгласява Турция за независима парламентарна република.
В проекти за 100 годишнината Къванч може да играе Ататюрк.

Фенче, кураж!!! Гости, кураж!!!
Дружки, стискам палци и се моля за вас!!!

За Момичето ... - Снощи изгледах еп.17.
Едва не заспах. Много дълги и провлачени кадри.
Прави сте - Най-интересен е Хайри.
Купи си нова риза, но Тако не я хареса.
Седат се прецака яко, но рейтингът е супер.

Лекинка!!!

# 168
Айре, Поли, Пепи, Снеже, Диве Kiss Two Hearts
Скрит текст:
И аз не преставам да се моля, но положението е лошо Трябва да стане истинско чудо, вече почти нямам надежда Cry Милата ми майчица винаги е била боец, продължава да се бори, но има опасност да започнат да отказват органите и Weary Извинявам ви се още веднъж, че натоварвам и вас Heart Да видим, каквото е писано ... Татко не знае нищо за сега душичката ми Weary
На вас лека, аз не знам, дано поспя малко.Ще си гледам патрона, той ми помага да не мисля

# 169
  • Варна
Здравейте, момичета! Revolving Hearts Отдавна не съм влизала тук при вас Sparkling Heart ! Реших да ви изненадам Smiley
Радвам се, че ви намерих лесно, дори съм забравила как се публикува Smile Най-много здраве да има за всички, за болните ще се молиме:innocent:
Фенче, Gift Heart кураж! Hands Pray
Последните години и за мене бяха много тежки, но живота продължава и не трябва човек да се предава! Hands Muscle
Ни най-малко съм забравила Киво Heart Exl  Двете страници във фейса, които поддържам са винаги с актуални снимки.Прекрасно е нашето момче, но ролята , която е  на сърцето ми си остава Кузей! Най-силния и емоционален период във форума, тези моменти тук са незабравими:heartpulse:Липсват ми много! Колкото и пъти да съм гледала Кузей-Гюней, винаги ми е било интересно.Не съм много по сериалите, но тези с Киво съм ги гледала само защото той е там и още един любимец имам някой от вас знаят-Чаатай Heartbeat
Да са живи и здрави и да ни радват само с положителни неща!
Прегръдки на всички! Бъдете здрави! Пазете се! Revolving Hearts

# 170
Привет, момичета! Blue Heart

Диве, Pe04, Диди, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Айрре, Heart Exl гледах, гледах снимки... ми все хубав. Purple Heart

Фенче, Gift Heart

Скрит текст:
много съжалявам. Дано стане чудо.

# 171
Хубава събота! Hug
Фенче Kissing Heart, мила Hug
Скрит текст:
дано стане чудо!! Hands Pray Hands Pray Hands Pray Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
няма никакъв проблем, че споделяш.....
Диди Hug наистина ме изнанада Wink подобно за пожеланията!
а форума е вече с нова версия , нищо общо с предишната.
И ние си обичаме прекрасния ни любимец, следим без прекъсване новините за него, радваме се на успехите му, чакаме новите роли, които ще са по-различни, особено сериала му за Нетфликс.
за КГ-също ми е най-любим, обожавам Кузей и любовта им с Джемре Heart

Диве Hug
Цитат
На 29 октомври 1923 Мустафа Кемал Ататюрк
провъзгласява Турция за независима парламентарна република.
В проекти за 100 годишнината Къванч може да играе Ататюрк.
Бирсен беше написала преди известно време, че за годишнината ще има няколко проекта с тема-Ататюрк.
вече се знае този с Арас,
имаше коментари, че Къванч е най-подходящ за ролята./аз не държа особено...../

Снеже Hug, привет! Ти следиш ли още Фахрие? за Хазал знам Wink много сладък бебок си има!
 а радвам се, че си гледала снимките......
хубав си е, но в рамките на 1 година изглеждаше доста различно. Wink

Гости, здраве на майка ти!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 11:48 от Airra

# 172
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Диди, и теб не те знам, но явно старата любов ръжда не хваща. Надявам се да се опознаем за бъдеще.
Радвам се , че отново сте тук в темата.

Фени, мисля те непрекъснато. Пиши всичко, което ти е на душата.
Аз сега съм на обучение , но ни дадоха кратка почивка.
До после 🤗🤗🤗

# 173
Айрре, да следя я - сега ще започва сериал с Баръш Ардуч, но  по принцип не ми харесва, че е исторически. Обаче ще му хвърля едно око, защото в Бг едва ли ще го купят, но онлайн няма да следя.

# 174
Айрре, да следя я - сега ще започва сериал с Баръш Ардуч, но  по принцип не ми харесва, че е исторически. Обаче ще му хвърля едно око, защото в Бг едва ли ще го купят, но онлайн няма да следя.
да и аз не си падам по точно тези исторически, но това си е избрала.
ще я погледна също от любопитство, не се знае дали ще има и бг. превод.

Пепи Hug
Башак е споделила, че отиват на пикник....
дано отпусне и още нещо

и сега споделена снимка от сета на филма....

# 175
Ауу, много е сериозен на тези снимки от сета, явно е вглъбен в ролята! С очилата за мен му придават стил, но сякаш добавят две три годинки отгоре....но пък какво са две три годинки, ако изглеждаш на двайсет и пет!

# 176
Поли, мисля, че в книгата Юсуф е 40 годишен. Трябвало е да му сложат някак си години отгоре, за да съответства на героя.

# 177
Ауу, много е сериозен на тези снимки от сета, явно е вглъбен в ролята! С очилата за мен му придават стил, но сякаш добавят две три годинки отгоре....но пък какво са две три годинки, ако изглеждаш на двайсет и пет!
мдаа, това е Юсуф. различен образ-сериозен, тъжен , вглъбен. Ще го видим във филма живот и здраве.
до коя серия си?

# 178
Дружки, благодаря на всички ви! Kiss
Скрит текст:
Ох, какво да пиша Cry ... на командно дишане е майка, лекарите правят всичко, което могат, това ни казаха днес по телефона. Чакаме! Cry Пък дано наистина стане чудо Hands Pray И за капак на всичко, днес и теста на татко е положителен Cry Няма температура, храни се, само се чувства малко отпаднал. Пак му е купил брат ми лекарства, а Валя му е казала да го закара в понеделник, ще се опита и него да вземе в болница, да го следят. Изобщо ... животът ни е "прекрасен" Weary Дано поне той го кара по-леко, че освен 3 стенда няма заболявания като на майка, та се надявам поне той да се оправи. Не е уплашен, аз от това най-много се притеснявах, поне не ми прозвуча така по телефона, но най-ужасното е, че не мога да отида да го видя и да се погрижа за него, ето това ме побърква! Добре, че поне брат ми може да ходи, че иначе не зная какво щяхме да правим. Това е за сега. 
Диди Hug голяма изненада, радвам се, че не си забравила патрона ни! Hands Plus1
Дружки Heart Eyes добре, че пишете, поне малко ме разсейвате с всеки един пост, благодаря ви! Kiss
Айре Heart Eyes отново си донесла нови неща, браво! Hands Clap Много ми харесва Юсуф Kissing Heart

# 179
Фенче Kissing Heart Hug
Скрит текст:
наистина много ви се събра Worried
прегръщам те..
стискам палци баща ти да го изкара леко!! Hands PrayHands Pray

Поли, чакаме коментар покрай Кузей Wink

Общи условия

Активация на акаунт