Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 656
  • 794
  •   1
Отговори
# 225
И аз имам проблем със сухи кожички които дори ми се закачат в дрехите и им образуват бримки. Много се изнервям Sad Даже с пила съм ги пилила от нерви

# 226
И аз Joy всяка седмица избутвам и режа Angry

Аз да питам, мога ли в прозрачен гел да добавя бял гел лак, за да получа млечно бяло? И при изпичането му, ще има ли някакви проблеми?

# 227
Пробвайте с Павловича мас да хидратирате ръцете.
Ръцете ми са в плачевно състояние от цялото миене, но това ми помага.
За кутикулите забелязвам едно - преди имах фикс идеята всичко да е изрязано, изчовъркано, избутано и т.н. до степен да си правя рани за да извадя “ей тая люспичка само”
Сега избутвам, повдигам и режа в рамките на нормалното без да се увличам.
Пак ще кажа и че гела за кутикули на Nai_s май ми помага доста.

# 228
Може ли тази техника с броката да се прилага и върху цветен гел лак, без да съм работила с поли гел или акрил?

Ако може и някой да отговори на въпроса на Венислава за млечното бяло в домашни условия Simple Smile и мен ме интересува.

Да не е съвсем гол поста, да си покажа есенния маникюр:

# 229
Страхотен е Heart Eyes Кой е цвета на показалеца?

# 230
Страхотен е Heart Eyes Кой е цвета на показалеца?

Като се прибера от Европа края на седмицата ще ти пусна цвета на лични. Показалеца е на Canni. Брокатът керемида пък е обикновен лак на Zoya поставен между гел база и топ. Кафявото също е Zoya. Имам налични само 10 гел лака. Много често ползвам обикновените си лакове за направата на траен маникюр, понеже от тях имам повече разнообразие на цветове

# 231
Преди година правих домашен "млечен" полигел при смесване на равни части прозрачен и бял и малко розов. Ето това беше резултатът, не се получи достатъчно млечен за моя вкус.

При наличието на толкова много млечни цветове на пазара, включително млечен гел на Silcare за 5 лв, не бих правила експерименти отново. Но иначе вероятно ще се получи, просто трябва да уцелите правилната пропорция.

# 232
ALMIRRA, брокат върху лак може д пробваш със сух брокат върху база, или брокат смесен с база или просто лак с брокат. Аз използах полигел, защото тъкмо ми пристигна и исках да опитам как става и да прескоча няколко стъпки с база, лак, брокат, пак лак.

Мелина_3, аз използвах полигел с брокат. Но може и с база, със сух брокат отгоре, с брокат сложен в база, общо взето както си харесаш. Аз гледах оттук:

https://www.instagram.com/p/CWOXn8uoJTb/
Но като полигел използвах брокат, а отгоре не съм слагала розов полигел, защото само допълвах, а направо постових светло розов лак. Видях, че на кутрето съм покрила с повече лак и не се вижда броката и затова днес ще поправям, че ме дразни! Simple Smile

И други линкове за брокат и поставяне:
https://www.instagram.com/p/CV0sie6AAcu/
https://www.instagram.com/p/CVnuorjon2f/

https://www.instagram.com/p/CVBF-v3A-Om/
https://www.instagram.com/p/CUKiUJ2gcnJ/

За смесването- смесвала съм и се получава добре. Да ви кажа, че смесвам и сенки за очи и база, за получаване на цвят, който нямам, а и не искам да купувам за нещо инцидентно. Получава се супер, пече се и си стои като обикновен лак. Гледам рускиите (украинките) смесват и цветен лак с гел, за получаване на цветен цел. Слагат вътре и брокат и фолио и каквото се сетиш. Получавам им се, не съм чела оплаквания.

За кожичките - моите ръце са с много суха кожа. От много години до всяка мивка съм сложила по едно бурканче крем. Имам крем на бюрото, в чантата, на масата в хола. Крема си го подобрявам с масла, каквито имам може и зехтин само. Но слагам в НИВЕА (желязната кутия) масла, задължително масло от чаено дърво и друго някакво за аромат плюс базовите масла. След всяко мокрене на ръцете слагам крем. Аз обичам да ми е мазничко на ръцете и се притеснявам като не попива веднага.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 01:50 от Melany99

# 233
# 234
Добре де, тези масла и кремове, които ги слагате посред бял ден не ви ли лепнат върху хартии, дрехи и прочее? Работя с документи и това ме спира.

# 235
Е, те за минута-две попиват. Тъкмо малко отдих! Simple Smile

# 236
  • на брега на морето
Аз съм неразделна с вълнените ръкавици от есен до пролет. При мен студът(+влага) води до рани и ужасни кожи, но с ръкавиците си реших " проблема". Научих се да правя всичко с вълнени ръкавици- да карам кола с тях, да пазарувам( ако е студено в магазина) и т.н. Имам винаги 2 чифта в мен- едни с пръсти и едни без пръсти ( ако не е чак толкова студено).
Мажа си ръцете най- често вечер, през деня- рядко. Имам едно олио с пръскало на Нукс, и редувам него с крем за ръце на Дов с авокадо.
Дезинфектанти ползвам рядко ( ако се налага).

# 237
Знаете ли кога ще бъде черния петък в бютимол?

# 238
Здравейте, момичета, да сте срещали из бг/румънски сайтове CND Duraforce топа или някой от другите им топове? Намерих няколко бг сайта, в които има CND, но точно топовете не ги предлагат или са изчерпани. Не Интеркозметика, защото нямам сертификат.

# 239
Здравейте, момичета! За рождения си ден получих пълен комплект за домашен маникюр с гел лак. Всички лаковете са Jessie. Имам много да чета и се надявам с вашите напътствия да се справя. ☺️❤️

Общи условия

Активация на акаунт