Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 933
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
Честита Коледа, момичета!
Показвам си опита за празничен маникюр, бях си поръчала още септември ваденки от алито от няколко различни продавача, но явно имам страшен късмет и нищо не дойде, та без особена декорация.
Дайте съвет от къде да си поръчам ваденки, печати +  боички и уреда за слагане на печата, предпочитам да има избор на печати и ваденки, да не са скъпи, от алито чакам повече от 10 пратки с такива нешица, но вече се отчаях.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 21:18 от pennywise6

# 586
  • Пловдив
От алито тези последните месеци има нещо забавяне на поръчки, до преди това никакви грижи подобни нямах, дори идваха неща и за две седмици.

# 587
Скрит текст:
Здравейте. Не съм влизала от години, но наминах по друг повод и реших да хвърля едно око.
Аз съм голям фен на база Линт- държи ми по 5-6 седмици. Работя и с прозрачната, и с цветните. Обаче базата в шише с четка е ужас. От самата четка ми влиза въздух и става сополеста.
Купувам си базата в бурканче и ползвам отделна четка котешко езиче (моята е на Юлия Билей).

Намазвам нокътя на тънко, после с върха на четката поставям мъничка капка база. С тънка четка разстилам и клиентката обръща ръката за 2-4 сек с дланта нагоре базата да се самоизавни като стъкло. Това е т.н. укрепване. Ноктите стават красиви, здрави и по-дебелия слой база предпазва нокътя при сваляне с ел. пила.
Delicate rose  и shine milk са ми фаворити.
Скрит текст:

Камалия, значи ли, че не печеш първия слой от базата? Втриваш първи слой, правиш укрепване с капка и тогава печеш, така ли?

# 588
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой поръчвал от beautymall, коректни ли са? Понеже си поръчах база Клареса и видях маслото ми за коса, че е на добра цена, взех и него. Обаче те са ми пратили само маслото, базата я няма, а аз точно нея чаках. В спиди, обаче не отворих пратката, че имах няколко и видях вкъщи. Иначе в бележката си пише и двата продукта, и платих цялата сума..

# 589
Коректни са. Поръчвала съм от тях Клареса, нямала съм проблеми до сега. Идвали са с техен куриер до адрес.
Имат и магазин в Парадайс мол.

# 590
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не съм от София и поръчах по Спиди. Писах им още на 24.12, снимах пратката, но нали са почивни дни, нямам отговор още. Дано ми го изпратят, някой е запразнил рано рано и не е догледал като е опаковал. Joy

# 591
  • София, Дружба 2
Коректни са. И аз съм поръчвала от тях лакове Клареса, база, топ и няколко инструмента и всичко беше наред. До Спиди ми беше поръчката.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 21:07 от Picky

# 592
Всички са коректни, докато нямаш някакъв проблем, който трябва да уредиш с тях. Тогава се разбира дали фирма е коректна или не.

Ето например за Нео нейл България (Нейл коктейл бутик) мога с чиста съвест да кажа, че са некоректни. Пратиха ми лак за нокти със срок на годност, изтекъл на 01.2021 г. Обадих се по телефона на номера за контакт и говорих със собственичката, Елена Ягодинская. Казах и за изтеклия срок на годност, а тя с цялата наглост и безочие отговори "ами то няма проблем". След настояване от моя страна, че това определено е проблем за мен, каза й върна за нейна сметка продукта до офиса, от който е изпратен, и да пиша като наложен платеж сумата, която трябва да ми възстановят. Върнала съм лака на 16.12.2021 г. До момента още не е взет, два пъти им пиша във фейсбук и ми обещават, че ще си го вземат, извиняват се и ме молят да имам търпение, но резултат - 0.
Очаквам Еконт в следващите дни да ми го върнат обратно, защото тези цяла седмица не са го взели.
Беше ми първа поръчка, разбира се, че ще е и последна. Но няма да оставя нещата така, защото някои хора явно много са си повярвали и мислят, че клиентите им пасат. А подобни жалки тарикатски номера не може да се толерират.

# 593
Скрит текст:
Здравейте. Не съм влизала от години, но наминах по друг повод и реших да хвърля едно око.
Аз съм голям фен на база Линт- държи ми по 5-6 седмици. Работя и с прозрачната, и с цветните. Обаче базата в шише с четка е ужас. От самата четка ми влиза въздух и става сополеста.
Купувам си базата в бурканче и ползвам отделна четка котешко езиче (моята е на Юлия Билей).

Намазвам нокътя на тънко, после с върха на четката поставям мъничка капка база. С тънка четка разстилам и клиентката обръща ръката за 2-4 сек с дланта нагоре базата да се самоизавни като стъкло. Това е т.н. укрепване. Ноктите стават красиви, здрави и по-дебелия слой база предпазва нокътя при сваляне с ел. пила.
Delicate rose  и shine milk са ми фаворити.
Скрит текст:

Камалия, значи ли, че не печеш първия слой от базата? Втриваш първи слой, правиш укрепване с капка и тогава печеш, така ли?
Да, така капката се разлива и изравнява. От 4.15 мин
https://www.youtube.com/watch?v=0rSg4pAZ-OY

# 594
И аз имам проблем с тях, още на черния петък си поръчах от тях стерилизатор, форми за изграждане и други. Обадиха ми се около 29-30 ти да кажат, че ще има забавяне, защото сега продуктите не са налични и да ги чакам средата на декември. Е, още ги чакам, давам им време до 10 януари, ако не от друг магазин ще си купя неща, но като звънях да питам какво става все беше - „ ами ще погледнем и ще ви звънна„ така и не се обадиха. Една от  бившите им дистрибуторки беше много любезна да ми съдейства, поне тази информация да получа, че продуктите пътуват от Китай, защото тези от нейлкоктел дори това не направиха. Като ги попитах защо в сайта предлагат продукти, които не са налични, а могат да се поръчват, получих нагъл отговор "Това не е мой проблем". Имам такова търпение към момента, защото намалението беше добро.

# 595
Здравейте момичета,
Искам да Ви попитам паста или какво използвате вие, за да станат картинките от печатите хубави, без да се разтичат? Моля, ако някоя от вас знае такава паста или гел (както се води) да ми препоръча или линк от али експрес ще бъда благодарна. Търся бял и черен цвят, защото опитвам с лак и не става. Благодаря. Simple Smile

# 596
Боички за печати ползваме ние. Лакове стават ако са много гъсти.

# 597
Продължавам с опитите. Да попитам, каква би могла да е причината, в единия ъгъл на палеца/ външния/ стои като матирано.Или не се е изпекъл лака, или не съм сложила топ.,,🤔 Мисля да го оставя така, че нямам време да  махам и поставям отново.

# 598
Момичета, можете ли да ми препоръчате бял лак, чисто, искрящо бяло. Ако може с линкче. От Алиекспрес. 🙃

# 599
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ох, липсват ми съветите на Невена! Невиии, пиши, моля!
Аз все нямам време... Реших, че най не отнемащо време ще е да си накупя цветни бази и да карам по тях... Имам три на Гратол, сега си взех серията Пастел на Коди... Дали греша? Мнения от момичета занимаващи се професионално?

Общи условия

Активация на акаунт