Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 915
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
Честита Коледа! В разни клипове гледах, че маникюристките много хвалят цветните бази,.че са удобни за спестяване на време, но са една идея по-прозрачни и не толкова плътни. Аз си направих коледен подарък и поръчах на lunail камуфлажните бази маршмелоу(много ми харесаха на снимка) и сега чакам да пристигнат. Ще напиша отзив когато пристигнат Simple Smile

# 601
  • Варна
Karmilla, от къде поръчахте тези бази на lunail?

# 602
Аз за печати използвам едни боички на Кадс, от алиекспрес.
Можете ли да ми препоръчате лепило за фолио? Няма значение дали ще е от алиекспрес или бг сайт.

# 603
Karmilla, от къде поръчахте тези бази на lunail?
Честно казано не ми се занимаваше с поръчки от чужбина и ги поръчах директно от бг сайта им. До този момент не съм ползвала техни продукти, но се надявам да са коректни от сайта и да са добри продуктите. Бях гледала няколко маникюристки, че  ползват продуктите им, а тук прочетох няколко теми назад добър отзив за матовия им топ. Видях, че и pnb имат цветни бази, но някак от наличното из бг сайтовете изборът ми се наклони към тях, заради по-широката цветова гама. Иначе до този момент имам опит самос цветни бази на клареса, но те са по-скоро нюд и за френски и все още нямат други малко по-ярки цветове. Нядявам се скоро да навлезнат още повече марки с цветни бази ох този тип, за да имаме повече избор. Когато пристигтат ще имам повече поглед и ще мога да  кажа до колко си заслужават и дано цветовете им да отговарят на каченото в сайта Simple Smile

# 604
Аз си взех няколко цветни бази на Коди, но още не съм ги пробвала. Цветовете им не са за този сезон, сега ми се носи нещо по-тъмно.

Ползвала съм светлосиня цветна база на Gelure, този маникюр е правен с нея, доволна съм, изпече се чудесно. Карах и море, и ковид с нея, цял месец издържа без забележки, докато я сваля.

P.S. И на мен много ми липсва Невена.

# 605
  • на брега на морето
Лепило за фолио имам на Борн Прити, от алито.

# 606
# 607
Вчера ми дойдоха твърдите гелове от Mixcoco.  Помъчих се с тях. Като цветове са приятни, но на мен са ми течни за гел. Трудно се изравняват и се разтичат. Някой ползвал ли ги е? Има ли цака? Май ще ги използвам следващия път върху цветовете за повече издръжливост и ще си поръчам нормален гел.

# 608
Момичета, следя ви темата и някой беше поръчал база от Sinsay. Ако не се лъжа беше Есмералда. Какво стана, дали имате впечатления вече от нея?

# 609
Момичета, следя ви темата и някой беше поръчал база от Sinsay. Ако не се лъжа беше Есмералда. Какво стана, дали имате впечатления вече от нея?

И аз, и още няколко съфорумки. Базата е супер, поръчах розова с блестящи частици. 1 към 1 с тази на Клареса, производителят е същият завод в Полша. А е на половината от цената.
Бях се наточила да поръчам още няколко неща от сайта на Синсай, в магазините ги няма, но една приятелка замина за Украйна и сега съм поръчала неща от там по нея Grinning

# 610
Ето ги "празничните" маникюри на баба и майка:
Скрит текст:

Това ми е първи опит с пуловерчета - можеше и поовече, но прилично стана. За жалост цветовете малко не си личат баш, заради камерата ми и осветлението, но лаковете са :
2 слоя много хубаво прасковено на claresa lollipop 2(мисля, че беше че не са ми под ръка). Много е покривно! 2 слоя брокат, който е пак на claresa full glitter 4, като розово злато е, дълго търсих такъв цвят инаправо умрях от кеф когато го намерих. Бялото е блускай, 3 слоя. Но определено не ми харесва толкова, защото не е покривно, много се разтича и само една грешка и доарва ефект "лакирано с коректор".
Другото е на баба, която е много тегава с цветовете и цветните млечни и нюд бази с отблясъци са добър вариант за нея. Базата е Claresa – RUBBER 12 Gold.
Остава само и да са трайни. Предният път маникюрите им издържаа по 4 седмици и имаше надиганее само на 1 нокът. Дано и сега е така. Аз су чакам цветните бази днес и може като свалям лака и с тях да се мацна.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 12:29 от karmilla

# 611
  • Сливен
В ДМ са пуспали течност за сваляне на гел лак.Скъпичка е.

# 612
Отново в отбора на късите нокти Blush Последно време едвам пускам водата в тоалетната Joy
Семпло но, това ще е за нова година

# 613
Venislava Todorova, червеното е абсолютен разкош! Много красив маникюр с прекрано оформени нокти!

# 614
Лакът не е изпечен. Печи палците отделно.

Продължавам с опитите. Да попитам, каква би могла да е причината, в единия ъгъл на палеца/ външния/ стои като матирано.Или не се е изпекъл лака, или не съм сложила топ.,,🤔 Мисля да го оставя така, че нямам време да  махам и поставям отново.

Общи условия

Активация на акаунт