МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 854
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Ами аз вече родих, не знаех че може да се плати за фотограф, неудобно ми е да се обадя и да питам, и за това тук питам.

# 136
Здравейте! Видях на сайта на болницата, че в пакета за проследяване на бременност до 24 г.с. вече се включва ехомамография https://www.m.nadezhda.bg/novini/bezplatna-ehomamografiya-v-pake … iya-do-24-gs-892/.
Някоя от вас дали се е възползвала, може ли да разкажете подробности - как протича, час от регистратурата ли си запазихте, или проследяващия лекар назначава изследването като с кръвната картина?

# 137
Cheryl, аз бях в 22гс питах АГ, тя каза може да отидеш и на регистратурата си запазих час. Прегледаха ме, обаче в началото на 6ти месец ми казаха, че гърдите ми вече са се подготвили за кърмене и препоръчаха да отида на мамолог контролно след спирането на кърменето, защото сега видя множество кистички обаче каза, че сигурно са заради подготовка за кърмене и да не се тревожа.

Ако преди това си ходила на мамолог ще имат база за сравнение Simple Smile ако ли не нищо не губиш. Говори със следящият лекар,  но аз препоръчвам преди 6ти месец хаха когато не сме така подготвени за кърмене Simple Smile

# 138
Кой доктор Ви прегледа?

Cheryl, аз бях в 22гс питах АГ, тя каза може да отидеш и на регистратурата си запазих час. Прегледаха ме, обаче в началото на 6ти месец ми казаха, че гърдите ми вече са се подготвили за кърмене и препоръчаха да отида на мамолог контролно след спирането на кърменето, защото сега видя множество кистички обаче каза, че сигурно са заради подготовка за кърмене и да не се тревожа.

Ако преди това си ходила на мамолог ще имат база за сравнение Simple Smile ако ли не нищо не губиш. Говори със следящият лекар,  но аз препоръчвам преди 6ти месец хаха когато не сме така подготвени за кърмене Simple Smile

# 139
  • София
Момичета, дайте упътвания за МОЛ Парадайз, как се стига до 3 етаж и само с ескалатори или има и асансьор до Насежда? Как преминава прегледа при доц.Георгиева за трансфонтанелна ехография? Благодаря!

# 140
Кой доктор Ви прегледа?

Д-р Маргарита Дикова

Kane, има асансьор в мола който те качва на 3ти етаж точно
, намира се в от към задната част на мола (не от към бул. Черни връх) , като слезнеш виждаш в ляво МЦ Надежда, има и ескалатор. За прегледа не мога да помогна.

# 141
  • Хасково
Здравейте. Въпрос относно педиатричния пакет. Били сме два пъти при доктор Петрова- Маринова. Сега бебето ще стане на 5месец и тъй като не намирам за полезни прегледите при личния му лекар се чудя дали да не си платим целия пакет(не знам дали ще бъде възможно толкова късен месец). Въпросът ми е абдоминалната ехография от кого се извършва?  И още предполагам, че това зависи от конкретния лекар, но ваксините, когато са по две на месец(примерно шествалентната и тази за коклюш) наведнъж ли ги поставят или може през няколко дни? Кой взема кръв от бебето в шестия месец в лабораторията или педиатърката? Благодаря Simple Smile

# 142
Кене, прегледа с ТФЕ не е страшен, трае м/у 5 и 10 мин. Все едно теб те гледат на ехограф, само че в случая е на главичката. Не е страшно и не боли. Изследването е много полезно, навън е рутинно, тук при нас не знам защо още не е въведено като такова. А трябва и браво на Надежда, че го има включено!
Ние бяхме при д-р Стоичкова, та за самата Георгиева не мога нищо да кажа.

Абдоминалната ехография се прави от д-р Рашкова и Златанова (ако не бъркам тук името, че и двете са с двойни фамилии).

# 143
Здравейте, някоя от вас дали е правила процедури за стягане на тазово дъно в Надежда? Прилагам линк: https://www.m.nadezhda.bg/novini/styagane-na-tazovoto-duno-873/

Аз още не съм, но мноооооого ги рекламират тия процедури, и като родя, може и да си позволя този лукс. 3 бр за възстановяване след раждане са 390 лв в пакет. Не са малко пари, дано да прави нещо.

# 144
Здравейте, някой познава ли тази педиатърка?

Днес бяхме на преглед при това име, но беше съвсем друга жена. По-възрастна, с поне 15г и с тъмна къса коса. Звънях в болницата и казаха, че може да се е подстригала. Сигурна съм, че беше съвсем различен човек. Но те ме уверяват, че това на снимката е тя.
А тази русичката я помня от раждането, в болницата.

# 145
  • София
Точно тази е Семерджиева.
Аз съм я виждала с тъмна коса, доста късо подстригана.
ето я и в друг вид:
https://easydoc.bg/doctor/d-r-elena-semerdjieva-412

# 146
ето я и в друг вид:

Благодаря, вероятно грешката е в мен. Аз ги виждам като различни хора.

# 147
  • София
И аз съм виждала др.Семерджиева, честно казано не си прилича с никоя от двете снимки. Виждала съм я няколко пъти.

# 148
  • Пловдив
ето я и в друг вид:
Да точно Семерджиева е.Точно тя пое за първи път дъщеря ми след раждането,но януари 2020г беше с къса и тъмна коса.Изключителен специалист.Доста от лекарите не си приличат на снимките и в действителност.

# 149
Някой да знае какво харесва да пие д-р Анатолий Кръстев Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт