МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 856
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета!
Някоя от вас дали ползва услугите на педиатър в болницата и може ли да сподели мнение?

# 151
  • София
Здравейте, момичета!
Някоя от вас дали ползва услугите на педиатър в болницата и може ли да сподели мнение?
Да, д-р Семерджиева. Много съм доволна и я предпочитам пред личният лекар. Само ваксините са при личният лекар. Спазва и правилата за дезинфекция и хигиена при работа с бебета, което ми прави много добро впечатление. Отговаря на всички въпроси, без значение дали са свързани с конкретният повод на посещението.

# 152
Здравейте, момичета!
Да, д-р Семерджиева. Много съм доволна и я предпочитам пред личният лекар. Само ваксините са при личният лекар. Спазва и правилата за дезинфекция и хигиена при работа с бебета, което ми прави много добро впечатление. Отговаря на всички въпроси, без значение дали са свързани с конкретният повод на посещението.
А отговаря ли на телефона като се наложи да я потърсите и прави ли домашни посещения?

# 153
Здравейте, има ли някоя от вас, правила инвитро и съответно от стимулацията до трансфера да е само при един специалист, а не при който е на смяна?

# 154
  • Пловдив
Здравейте, има ли някоя от вас, правила инвитро и съответно от стимулацията до трансфера да е само при един специалист, а не при който е на смяна?
През всичките 6 години и доста опита зад гърба ми,имам само 2 прегледа и една пункция при доктор Тихомирова и то защото доктор Стаменов отсъстваше.

# 155
  • София
Здравейте, момичета!
А отговаря ли на телефона като се наложи да я потърсите и прави ли домашни посещения?
Не, педиатрите в Надежда не са от типа личен лекар на бебето. Но съм спокойна, че дори и да не е на график Семерджиева, все ще има свободен час при някой от другите. Че с личният педиатър е само проформа.

# 156

Какти, те са на смяна 6 дни в седмицата, понякога 7. Но имат отпуски и такива неща. Може да отлагаш процедура, ако не искаш друг по време на отпуска. На коледа почиват пакетно и нищо не се прави. На мен всички прегледи и процедури си ми бяха при д-р Тихомирова, с изключение на 1 от 2те пункции се паднах при Чапанова, че беше в неделя и имам 1 преглед по спешност при д-р Стаменов, че беше в събота (прегледа ме  въпреки натоварването си)

# 157

Какти, те са на смяна 6 дни в седмицата, понякога 7. Но имат отпуски и такива неща. Може да отлагаш процедура, ако не искаш друг по време на отпуска. На коледа почиват пакетно и нищо не се прави. На мен всички прегледи и процедури си ми бяха при д-р Тихомирова, с изключение на 1 от 2те пункции се паднах при Чапанова, че беше в неделя и имам 1 преглед по спешност при д-р Стаменов, че беше в събота (прегледа ме  въпреки натоварването си)
Много благодаря за информацията 😊 Мен ме притеснява при самата стимулация да не ми определя дозите друг лекар, защото при мен е малко сложен момента със стимулацията и държа репродуктивният да е напълно запознат със случая ми. Все пак дозите и лекарствата се определят от индивидуалния отговор на яйчниците, както и от диагнозата. Вече за самата пункция и трансфер нямам претенции. 😊

# 158
Аз досега винаги съм правила стимулациите изцяло при лекаря си - др Чапанова(две на брой). При първия опит пункция и трансфер прави друг лекар, при втория, който е и успешен, всички беше при следящия ме лекар.

# 159
Аз досега винаги съм правила стимулациите изцяло при лекаря си - др Чапанова(две на брой). При първия опит пункция и трансфер прави друг лекар, при втория, който е и успешен, всички беше при следящия ме лекар.
И аз ще съм при Чапанова и се надявам да се договорим при нея да е цялата процедура, като естествено това ще се определи от графика й. Радвам се, че имаш положителен резултат 😊

# 160
Мен пункциите ми бяха на ЕЦ де, така че е различно малко, но пак са 3-4 прегледа. Кажи си притесненията като се видите.

# 161
Здравейте! Записах си час при д-р Любомир Христов, след като попаднах на доста позитивни мнения за него тук. Притеснява ме само, че моят проблем може да не е по специалността му - отивам за тазово-възпалителна болест с неизяснен произход и следователно поразена тръба. Някой ходил ли е за нещо подобно/инфекции и има ли наблюдения дали въпросният е подходящ?

# 162
И аз ще съм при Чапанова и се надявам да се договорим при нея да е цялата процедура, като естествено това ще се определи от графика й. Радвам се, че имаш положителен резултат 😊

Освен ако няма планирани отсъствия ще ви поеме изцяло. Все пак зависи и пункция/трансфер кога ще са, защото уикендите май лекарите се редуват и са на график. Аз се улучих с трансфер в събота и имах късмет, че беше на смяна и дори ми сложи и лекарството тя. Успех!

# 163
Аз също исках да попитам има ли педиатър от МБАЛ Надежда , който си дава телефона и отговаря на него до 18,19 часа без да злоупотребявам и да звъня посред нощите.. Аз лично не виждам разлика между преглед в Надежда и при личния лекар освен атмосферата и лабораторията,при личната също е продължителен прегледа и ме съветва за хранене,спане и по много други въпроси , и да не говорим, че си вдига телефона и помага. Също така ще препоръчате ли и ортопед в Надежда?

Здравейте, момичета!
Не, педиатрите в Надежда не са от типа личен лекар на бебето. Но съм спокойна, че дори и да не е на график Семерджиева, все ще има свободен час при някой от другите. Че с личният педиатър е само проформа.

# 164
Някой с мнение за доктор Марина Михова - пренатална диагностика? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт