МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 991
  • 758
  •   2
Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз също исках да попитам има ли педиатър от МБАЛ Надежда , който си дава телефона и отговаря на него до 18,19 часа без да злоупотребявам и да звъня посред нощите.. Аз лично не виждам разлика между преглед в Надежда и при личния лекар освен атмосферата и лабораторията,при личната също е продължителен прегледа и ме съветва за хранене,спане и по много други въпроси , и да не говорим, че си вдига телефона и помага. Също така ще препоръчате ли и ортопед в Надежда?

За мен най добрия ортопед е доктор Фурлакис.

# 166
Аз също исках да попитам има ли педиатър от МБАЛ Надежда , който си дава телефона и отговаря на него до 18,19 часа без да злоупотребявам и да звъня посред нощите.. Аз лично не виждам разлика между преглед в Надежда и при личния лекар освен атмосферата и лабораторията,при личната също е продължителен прегледа и ме съветва за хранене,спане и по много други въпроси , и да не говорим, че си вдига телефона и помага. Също така ще препоръчате ли и ортопед в Надежда?

Здравейте, момичета!
Някоя от вас дали ползва услугите на педиатър в болницата и може ли да сподели мнение?
Да, д-р Семерджиева. Много съм доволна и я предпочитам пред личният лекар. Само ваксините са при личният лекар. Спазва и правилата за дезинфекция и хигиена при работа с бебета, което ми прави много добро впечатление. Отговаря на всички въпроси, без значение дали са свързани с конкретният повод на посещението.
А отговаря ли на телефона като се наложи да я потърсите и прави ли домашни посещения?
Не, педиатрите в Надежда не са от типа личен лекар на бебето. Но съм спокойна, че дори и да не е на график Семерджиева, все ще има свободен час при някой от другите. Че с личният педиатър е само проформа.
А кой е личният ви лекар,тъй като в момента съм в търсене. Искам сериозен човек,който да отговаря когато го потърся

# 167
  • София
По отношение на ортопедите в Надежда - на първия профилактичен преглед (на един месец) заведох дъщеря си при д-р Фурлакис, а на втория (на шест месеца) при д-р Алексиев, тъй като не успях да запазя час при Фурлакис. Откровено казано, за мен часът при д-р Алексиев беше много по-ценен. Човекът прегледа подробно бебето, даде ми много детайлни препоръки и съвети, отговори на доста въпроси. За сравнение, при Фурлакис всичко беше много набързо. Наистина, след това асистентката му ми изпрати файлове с указания, но част от тях бяха в стил "дръжте бебето както съм ви показал по време на прегледа". А на мен не ми беше показал нищо по време на въпросния преглед... С това не оспорвам качествата му, знам, че е отличен специалист, може би в нашия случай е било ситуационно и сме минали по съкратената програма заради забавянето в часовете, но фактите са, че останах с доста смесени чувства след часа при него.

# 168
Д-р Премянова 7 ДКЦ.

Цитат на: Suse link=topic=1377959.msg43874636#msg43874636 date=1637954619[b
[/b]]

Здравейте, момичета!
Някоя от вас дали ползва услугите на педиатър в болницата и може ли да сподели мнение?
Да, д-р Семерджиева. Много съм доволна и я предпочитам пред личният лекар. Само ваксините са при личният лекар. Спазва и правилата за дезинфекция и хигиена при работа с бебета, което ми прави много добро впечатление. Отговаря на всички въпроси, без значение дали са свързани с конкретният повод на посещението.
А отговаря ли на телефона като се наложи да я потърсите и прави ли домашни посещения?
Не, педиатрите в Надежда не са от типа личен лекар на бебето. Но съм спокойна, че дори и да не е на график Семерджиева, все ще има свободен час при някой от другите. Че с личният педиатър е само проформа.
А кой е личният ви лекар,тъй като в момента съм в търсене. Искам сериозен човек,който да отговаря когато го потърся

# 169
Някой с мнение за доктор Марина Михова - пренатална диагностика? Simple Smile
Аз съм при нея и съм супер доволна. Много внимателна и си личи, че с удоволствие и професионализъм си върши работата. Колкото и тъпи въпроси да съм й задавала, винаги търпеливо и подробно обяснява. Препоръчваме я с 6 ръце (моите и на 2ма близнака Grinning).

# 170
Някой с мнение за доктор Марина Михова - пренатална диагностика? Simple Smile
Аз съм при нея и съм супер доволна. Много внимателна и си личи, че с удоволствие и професионализъм си върши работата. Колкото и тъпи въпроси да съм й задавала, винаги търпеливо и подробно обяснява. Препоръчваме я с 6 ръце (моите и на 2ма близнака Grinning).

Аз също съм много доволна от доктор Михова, обеснява детайлно, много е любезна и отговаря на въпроси(въпреки че аз като отида винаги забравям от вълнение половината неща, които искам да пиутам Grinning). Скоро ми предстои и последната фетална, всичките ми бхяа при нея Simple Smile Успех!

# 171
  • София
И аз бях доволна от нея, и 3те ми фетални бяха при нея. Но след раждането видяхме, че бебето има различен брой пръстчета на крачето. Д-р Масларска ме попита кой ми е правил ФМ и каза, че това е трябвало да бъде видяно, а не беше.

# 172
Фурлакис е станал много популярен и за съжаление, както повече подобни неща, се скофтва качеството на прегледите явно. Когато последно водих детето си при него, беше преди година и половина и споделих, че още не успява да се задържи в седнала позиция и той директно му прегледа тазовите кости и гръбнак, не по моя молба. Прегледите бяха адски обстойни, а първия път дойде директно горе в отделението с ехографа, защото така бях помолила. Без допълнителна такса, а прегледът беше 30+мин. Тъжно е да се прочете, че и там нещата вече не са толкова на ниво, защото беше много мил и подробен.

# 173
Ние в началото на месеца бяхме при д-р Фурлакис и останах доволна, прегледа го с ехографа, показа как да прявим гимнастика, как да го държим. Зададох му доста въпроси на които отговори обстойно и изчерпателно. Simple Smile

# 174
Извинявам се предварително,ако въпросът ми не е за тук,но търся личен лекар. Насочила съм се към МЦ Кристал. Има ли някоя мама,която е записала детенцето си там и при кой лекар,защото знам че в Надежда няма лични лекари,а все пак детенцето трябва да се запише при такъв

# 175
Здравейте, при мен нещата отиват към индукция. Има ли тук преминали през процедурата? Веднъж ми казаха, че се идва в същия ден, веднъж че ме приемат предния. Иска ми се да се настроя поне организационно, раждането вече си е Божа работа.

# 176
Здравейте, при мен нещата отиват към индукция. Има ли тук преминали през процедурата? Веднъж ми казаха, че се идва в същия ден, веднъж че ме приемат предния. Иска ми се да се настроя поне организационно, раждането вече си е Божа работа.
Настаняват те предния ден

# 177
Аз бях с индукция заради високо кръвно и ме приеха предишния ден. Ако имате въпроси съм насреща. Simple Smile

# 178
Аз бях с индукция заради високо кръвно и ме приеха предишния ден. Ако имате въпроси съм насреща. Simple Smile

Супер. Мога ли да пиша на лично съобщение за да не занимаваме темата ?

# 179

Супер. Мога ли да пиша на лично съобщение за да не занимаваме темата ?
Разбира се

Общи условия

Активация на акаунт