МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 965
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета . Утре ми предстои първи профилактичен преглед при д-р. Веска Кайрякова . Доволни ли сте от нея , какъв е опита ви ? И имате ли идея каква е първоначалната такса за преглед ? Благодаря Simple Smile

# 181
Аз бях при нея за установяване на бременност, стандартен преглед, мислих да ми следи ЖК, но просто чисто емоционално не си паснахме. На записването в 13гс направи всички прегледи и замервания, обаче все едно ми се караше, а и не ми даде телефон, за да и изпратя изследванията поне... после излезна 1м и половина отпуска и накрая я смених. Т.е мога да кажа, че като лекар си свърши работата, но за мен като човек - не. Юли беше 50лв прегледа, сега мисля е 70лв, мисля има го в ценоразписа им.

# 182
Здравейте, дали има пакетна цена за преглед и цитонамазка или се смятат отделно? Доколкото се ориентирах в огромния им ценоразпис прегледа е 80лв, а цитонамазката 50 лв. Правилно ли съм видяла?

Ще се допиша, тъй като успях да се свържа с кол центъра и на някой може да му е полезно:
Преглед 90 лв, цитонамазка 50 лв, микробиология 35 лв. Пакетна цена преглед+цитонамазка няма.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 16:09 от Seti Beti

# 183
  • Хасково
Здравейте, били ли сте на абдоминална ехография на бебето на 6тия месец? Кой я извършва?Също и на детски нефролог? Доволни ли сте? Има ли други прегледи, които трябва да мине бебето - кардиолог например?

# 184
  • София
Мпмичета, може ли актуално мнение за д-р Тодор Димитров? Благодаря!

# 185

Наскоро бяхме писали за него. Д-р Димитров е страхотен специалист. Преди е имал и ЖК в болницата, в момента се занимава с по-специфични проблеми.

# 186
  • София

Наскоро бяхме писали за него. Д-р Димитров е страхотен специалист. Преди е имал и ЖК в болницата, в момента се занимава с по-специфични проблеми.
Благодаря, записах час при него, но от контактния център не са ме питали дали е по-специфичен проблема. Учудих се и че има свободни часове.

# 187
Здравейте! Ходих на преглед в Надежда преди месец,  лекарят при който ходих ми предложи операции за всичко, което видя. Иска ми се да отида на второ мнение, ако отида в Надежда при друг лекар, дали той ще разбере, че съм била пациент на предишния?

# 188
Здравейте! Ходих на преглед в Надежда преди месец,  лекарят при който ходих ми предложи операции за всичко, което видя. Иска ми се да отида на второ мнение, ако отида в Надежда при друг лекар, дали той ще разбере, че съм била пациент на предишния?

Аз като ходя на преглед виждат в системата май всичко.

# 189
Здравейте,
имате ли идея след колко дни излизат резултатите от цитонамазка  и  микробиология ? Благодаря

# 190
Здравейте,
имате ли идея след колко дни излизат резултатите от цитонамазка  и  микробиология ? Благодаря

За цитонамазка не знам, но микробиология ми взеха на 30.11, а днес на 02.12 ми излезе резултата, но мисля,че цитонамазката се бави малко повече.

# 191
Здравейте,

На мен лятото цитонамазката ми излезна за 20 дни.

# 192
Микробиологията излиза за 3-4 дни. Ако е открита бактерия, може да се забави и 5 дни. Цитонамазка последно правих през юни, излезе за около месец. Оказа се, обаче, че е била готова по-рано, защото моята лекарка я виждаше много преди мен.

# 193
Здравейте, до момента не съм била пациент на Надежда, но в момента обмислям  да се преместя да следя втората си бременност от Щерев в Надежда. Опитах да запиша час онлайн, но за няколко лекари системата ми дава, че няма свободни часове. Кога излизат графиците за следващите месеци, за да мога да запиша час при лекар, за когото имам добър отзив?

# 194
Здравейте, до момента не съм била пациент на Надежда, но в момента обмислям  да се преместя да следя втората си бременност от Щерев в Надежда. Опитах да запиша час онлайн, но за няколко лекари системата ми дава, че няма свободни часове. Кога излизат графиците за следващите месеци, за да мога да запиша час при лекар, за когото имам добър отзив?

Здравейте, час за проследяване на бременност не може да се запише през приложението.Трябва да се обадите по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт