МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 147
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Аз също съм от доволните от болницата, ама на никой не ми е предложил и един лев 😁 Раждах Септември 2020г, като прекарах две седмици преди това в патология. До раждането всичко беше чудесно и отношение и чистота, айде храната не беше вип гурме, ама не това е най-важното. Аз знаех при кого ще раждам още от предната вечер, та ако питаш нормално ти казват всичко и са отзивчиви. За след родилна нямам мнение, тъй като децата остаха в ковьози и мен ме качиха горе, отново направиха всичко възможно да съм сама и да не се чувствам зле. А на неонатолозите ще благодаря цял живот. Др. Стойчкова е малко рязка и директна, но е отличен специалист. Искрено се надявам нещата за година и половина да не са се променили.

# 496
Подкрепям всички мнения! Няма да откажа и някой лев, мнението ми няма да се промени. Имам познати раждали в Св. София и в Щерев- родиха, а бебчетата им бяха изпратени в Токуда и Майчин дом, защото не можеха да се погрижат за тях, а родилките си останаха по болниците. Мерси съм. Ще си преглътна карначето с цената на това аз и детето ми да сме на 1000% в сигурни ръце.
Същото важи и за родилките , гледат ги като принцеси, но ако се появи проблем, заминават за държавната болница, което при спешни състояния може да има много лош изход. Аз като родилка, на която в Надежда спасиха живота, цял живот ще съм им благодарна. Имат капацитет и подготвеност и за бебета, и за усложнения при раждане. Със сигурност недоволните момичета имат право за себе си, ясно, че нивото на обслужване е спаднало, от това което чета, но за съжаление идеално място и като качество,  и като обслужване май няма. Така че всеки да прецени за себе си кое му е по-важно.

# 497
Дами, какво АМ се дава на бебетата в момента?

# 498
  • София
Дами, какво АМ се дава на бебетата в момента?

Дават различни - не само едно. Със сигурност знам за Хип и Нан. На моето детенце бяха давали Нан Комфорт.

# 499
Здравейте.  Извинявам се ако темата не е за тук. По време на бременност вярвате ли в суеверия?  Знам, че не трябва да се вижда погребение,  но до нас един комшия е починал и цял ден гледах да не излизам по двора да не видя погребението,  но накрая отидох до коридора и през прозореца видях, че катафалката и хората минаха... Трябва ли нещо да направя?

# 500
Здравейте.  Извинявам се ако темата не е за тук. По време на бременност вярвате ли в суеверия?  Знам, че не трябва да се вижда погребение,  но до нас един комшия е починал и цял ден гледах да не излизам по двора да не видя погребението,  но накрая отидох до коридора и през прозореца видях, че катафалката и хората минаха...
Не вярвам в абсолютно никакви суеверия, нито бременна, нито небременна. Не се затормозявайте с излишни тъпотии.

# 501
Здравейте.  Извинявам се ако темата не е за тук. По време на бременност вярвате ли в суеверия?  Знам, че не трябва да се вижда погребение,  но до нас един комшия е починал и цял ден гледах да не излизам по двора да не видя погребението,  но накрая отидох до коридора и през прозореца видях, че катафалката и хората минаха... Трябва ли нещо да направя?

Ама грам не се притеснявайте!

Аз имам чувството, че само в БГ са някакви извращения тези суеверия..

# 502
  • Sofia
Момичета,
В болницата се възобновява присъствието на бащите по време на раждане.
Това важи ли за секцио?

# 503
При секцио бащата не бива допускан до залата, където се провежда секциото, а чака отпред на едно диванче, където му показват бебчето преди да го отведат към неонатология и му дават да го снима. Така поне беше преди пандемията.

# 504
Здравейте,

Имате ли представа д-р Михова в кой кабинет извършва ФМ/ партер или някъде по етажите / и колко време по-рано трябва да се отиде, трябва ли да се попълват някакви документи. Искам да отида на време, а не да висна  30-40 минути и да се бутам само.

# 505
Кабинетите са на първия етаж. След като минете през регистратурата май трябва да минете и през касата, може и да бъркам. Преди прегледа се попълва една бланка - отнема около 5 минути. Желателно е да отидете поне 15 минути преди прегледа, за да имате достатъчно време. Аз за преглед при нея съм чакала най-много 15 минути.

Здравейте,

Имате ли представа д-р Михова в кой кабинет извършва ФМ/ партер или някъде по етажите / и колко време по-рано трябва да се отиде, трябва ли да се попълват някакви документи. Искам да отида на време, а не да висна  30-40 минути и да се бутам само.

# 506
Здравейте! Следя се основно на частно в Токуда, но АГ ме посъветва да се запиша някъде и по здравна каса, ако имам желание. Исках да попитам изобщо имат ли гинеколози в Надежда, които преглеждат по здравна каса и бихте ли ми препоръчали някого?

# 507
  • Пловдив
Здравейте! Следя се основно на частно в Токуда, но АГ ме посъветва да се запиша някъде и по здравна каса, ако имам желание. Исках да попитам изобщо имат ли гинеколози в Надежда, които преглеждат по здравна каса и бихте ли ми препоръчали някого?
Не няма проследяване по здравна каса.

# 508
Благодаря за бързият отговор 😊

# 509
  • Sofia
Благодаря за бързият отговор 😊
Може да се запишете на женска консултация (без доплащане) в Токуда.

Общи условия

Активация на акаунт