МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 059
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Преди 2 седмици пуснахме с ММ тук в нашия град, излезнаха чисти резултатите.  И мисля,  че не са реални,  и не са толкова добри специалисти както по големите градове. Ще измислим някакъв начин да дадем проба в Надежда.

Можете да я пуснете и в друга лаборатория , където живеете.

# 91
Взимала съм от Цибалаб специална епруветка, вътре с някакъв разтвор, в която се слага стерилната урината и може да се съхранява повече време.

Момичета,  има ли друг начин за пускане на стерилна урина. Може ли да я сложа в хладилник докато тръгнем за София?  Докторката ме иска в 16 и 30,  сутринта иска да пусна стерилна а няма как да отида толкова ранно..

# 92
А знаете ли,  дали случайно по - аптеките да ги има тези епруветки?
И  предишната урина ако не я изследвана на време,  възможно ли е резултатите да са без инфекция или когато е изследвана пробата по късно ще покаже инфекция?  Малко тъп въпрос ама..  🙄😄
Взимала съм от Цибалаб специална епруветка, вътре с някакъв разтвор, в която се слага стерилната урината и може да се съхранява повече време.

Момичета,  има ли друг начин за пускане на стерилна урина. Може ли да я сложа в хладилник докато тръгнем за София?  Докторката ме иска в 16 и 30,  сутринта иска да пусна стерилна а няма как да отида толкова ранно..

# 93
Нямам представа, може да проверите.

А знаете ли,  дали случайно по - аптеките да ги има тези епруветки?
И  предишната урина ако не я изследвана на време,  възможно ли е резултатите да са без инфекция или когато е изследвана пробата по късно ще покаже инфекция?  Малко тъп въпрос ама..  🙄😄

# 94
Здравейте,от коя седмица се правят запис на тонове

# 95
# 96
Здравейте, скоро съм на преглед след раждане при доктор Димова в Парадайс. Приготвих за нея и за акушерката (Роси Манева) малки подаръци. Според вас за акушерката на рецепцията ли да го оставя и да помоля да ѝ го предадат или на докторката? Не знам изобщо как да стигна до акушерката. Дали е в болницата, далии изобщо ходи в мола?

# 97
На докторката по-скоро лично на прегледа, на акушерката може на рецепция в болницата с бележка или картичка за кого е.

# 98
  • София
Здравейте, момичета! Тези, които са сменили репродуктивен АГ в Надежда, моля да споделят кога им се обадиха да им кажат дали другият АГ може да ги поеме? На регистратурата ми казаха да чакам обаждане, което е доста странно, защото от други момичета знам, че директно на регистратурата са им казали кога мога да идат на преглед.... Та се чудя дали не не пуснаха по пързалката... 😂

# 99
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър педиатър в болница Надежда? За предпочитане на локацията в мола, но и двете стават.

# 100
Момичета в коя седмица започват тоновете на бебето. ❤️

# 101
Момичета в коя седмица започват тоновете на бебето. ❤️

Ако ви отговоря, ще ми е за трети път в същата тема и за 2ри на същата страница.

# 102
Благодаря. Върнах по назад и видях отговора ви.просто искам да прочета повече мнения.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:27 от Nova321

# 103
То не е въпрос на мнение, а на практика.

Иначе, моето мнение е от 17г.с.

# 104
Момчита, моля да ми препоръчате гинеколог, водещ ЖК в МБАЛ Надежда за жена с рискова бременност и тромбофилия ❤

Общи условия

Активация на акаунт