МБАЛ Надежда - тема 20

• 69 036
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Запазва се по телефона. До преди няколко месеца се правеше от д-р Стоичкова, завеждащата неонатология.
Но може да има промяна.

# 316
  • Хасково
Прави се при детски невролог трансфонтанелната. В Парадайс я прави доктор Петрана Маринова. Ралица Георгиева май също вече преглежда и в Надежда

# 317
  • София
Доц.Ралица Георгиева преглежда само в Парадайс. За мен е най-добрата, до колкото знам е и ръководител на детско отделение но не разбрах кое в детската болница.

# 318
Тя е в педиатрията, да... Не знаех, че е и в Надежда.. Не.я намирам в сайта и в опциите за онлайн записване на час...

# 319
  • София
Тя е в педиатрията, да... Не знаех, че е и в Надежда.. Не.я намирам в сайта и в опциите за онлайн записване на час...
По телефона записах час за нея.

# 320
Здравейте! Търся препоръки за лекар за водене ЖК в Надежда. Тъй като този, при който исках е със запълнен график, ми предложиха няколко други, за които нямам никаква информация: Д-р Белкин, Д-р Даниел Илиев, Д-р Веска Кайрякова, Д-р Владимир Ненов, Д-р Трифонова, Д-р Стоянова, Д-р Бутева, Д-р Манастирски. Ще се радвам, ако някой има отизиви и може да препоръча. Благодаря предварително!

# 321
  • София
Не познавам всичките от изброените, но д-р Манастирски ми е тотално не - доста неадекватен ми се струва. Д-р Даниел Илиев също не бих избрала - има странно чувство за хумор, което може би аз не разбирам. Държи се снизходително и не вярва на пациента. Върви (или поне вървеше към средата на годината) винаги със стажанти и като се падне жена, прегледът започва да прилича на свалка с младата докторка.

# 322
Здравейте! Търся препоръки за лекар за водене ЖК в Надежда. Тъй като този, при който исках е със запълнен график, ми предложиха няколко други, за които нямам никаква информация: Д-р Белкин, Д-р Даниел Илиев, Д-р Веска Кайрякова, Д-р Владимир Ненов, Д-р Трифонова, Д-р Стоянова, Д-р Бутева, Д-р Манастирски. Ще се радвам, ако някой има отизиви и може да препоръча. Благодаря предварително!

Аз бях при Манастирски за продължаване на болничен, лекар от старата школа ми се видя премери бебето, установи,че имам контракции и ме пита какво пия . При Кайрякова се бях записала първоначално на ЖК свърши си чудесно работата, но беше август месец не ми остави телефон да коментираме резултатите и излезна в над 1м отпуска...просто не беше моя лекар.

Стоянова е следила моя приятелка,  тя е доволна.

Аз сега минавам при Ралица Христова.

# 323
Здравейте! Аз днес като се обадих да питам дали мога да се запиша на ЖК без да избирам пакет и ми казаха, че не можело и ми стана доста странно.

Пакетът включва това, което е написано на сайта.
Не съм запозната, но ТХС не мисля, че е включен в пакет Майчино здравеопазване по ЗК.
От пакета ми останаха 2бр урина мисля, всичко друго е използвано. Естествено наложиха се допълнителни изследвания.

Ако не ви устройва пакета, може да си плащате всяко нещо поотделно, няма никакъв проблем.

# 324
Здравейте! Аз днес като се обадих да питам дали мога да се запиша на ЖК без да избирам пакет и ми казаха, че не можело и ми стана доста странно.

Не съм запозната, но ТХС не мисля, че е включен в пакет Майчино здравеопазване по ЗК.
От пакета ми останаха 2бр урина мисля, всичко друго е използвано. Естествено наложиха се допълнителни изследвания.

Ако не ви устройва пакета, може да си плащате всяко нещо поотделно, няма никакъв проблем.

Избираш си гинеколог и ходиш при него на преглед плащаш си всеки преглед и всяко изследване/видеозон. Просто не се води ЖК, съответно нз как става с болничните ако имаш нужда от такъв.

Аз имам платен пакет, ама ходя всеки месец при различни АГта и винаги ми пише в системата ЖК

# 325
Предпочитам един да си ме следи. А и ми трябва болничен, който ми казаха, че може като се запишеш на ЖК, но после как точно става издаването всеки път не знам.

Избираш си гинеколог и ходиш при него на преглед плащаш си всеки преглед и всяко изследване/видеозон. Просто не се води ЖК, съответно нз как става с болничните ако имаш нужда от такъв.

Аз имам платен пакет, ама ходя всеки месец при различни АГта и винаги ми пише в системата ЖК

# 326
  • София
Да, на мен така ми набутаха пакета, защото иначе нямало кой да ме преглежда. Нали ЖК не се записва онлайн и ако нямам пакет не искаха да не вземат. Останаха ми неизползвани прегледи и изследвания.

# 327
Кене, ти в коя седмица си купи пакета? И в коя седмица роди?
Спомням си, че преди това се следеше другаде, а не там от началото. Та сякаш е нормално да ти остане нещо неизползвано.

# 328
Аз бях без пакет - миналата година, не съм питала може ли, щото знам че може. Записах ЖК, на самият преглед казах че искам без пакет. Пакетът е направен за да ви излезе по-евтино, но това е при положение, че си пускате всички изследвания в болницата.

# 329
Здравейте, за профилактичен гинекологичен преглед само по тел ли се записва час? Не ми работи мобилното приложение от известно време, има ли някаква актуализация, понеже знам, че непрекъснато се променят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт