МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 239
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Аз нямам лекар, в 36 седмица съм. Чудя се дали да се преместя в Надежда за раждането.

Здравейте, бих искала да попитам, ако някой знае, дали може да се планира секцио през уикенда, за неделя например?
В клиниката избор на екип няма,но ако вашия лекар по график е на работа през уикенда да може да планирате секциото си тогава,ако и той е съгласен разбира се.

# 436
  • Пловдив
Аз нямам лекар, в 36 седмица съм. Чудя се дали да се преместя в Надежда за раждането.

Здравейте, бих искала да попитам, ако някой знае, дали може да се планира секцио през уикенда, за неделя например?
В клиниката избор на екип няма,но ако вашия лекар по график е на работа през уикенда да може да планирате секциото си тогава,ако и той е съгласен разбира се.
Това е единствено ваш избор,къде ще решите да родите.Аз само ще кажа,че ако можех още веднъж да имам щастието да родя отново бих го направила в Надежда,нищо че съм на 150 км. от клиниката.

# 437
Здравейте, на 1 март имам записан час за скрининг при д-р Патрикова в Надежда, моля ако някой е ходил при нея или е чул някакви отзиви да сподели. 🙃

П.с.  Чакам близнаци след ЗЕТ( 10 г. с.)

# 438
Здравейте, някой ходи ли при доктор Илиана Станева? Не успях да разбера много е внимателна и страхлива или й липсва просто опит..

# 439
  • София

От моя опит препоръчвам др.Димова - много е корава и запазва самообладание, др.Павлова - много е човечна и мила, др.Кръстев - шеф на отделението.

# 440
Здравейте, на 1 март имам записан час за скрининг при д-р Патрикова в Надежда, моля ако някой е ходил при нея или е чул някакви отзиви да сподели. 🙃

П.с.  Чакам близнаци след ЗЕТ( 10 г. с.)

Аз ходя при нея за всички ФМ и доплери до момента, вече съм 36+4 г.с. Много съм доволна от нея - внимателна, обяснява, с много опит и от Германия има жената. Още повече съм супер спокойна точно защото си казва нещата както са, и мога да задавам спокойно въпроси. Интересува се и от общото ми състояние. В системата гледа и другите прегледи и изследвания, които имам. Доволна съм много от д-р Патрикова.

# 441
Здравейте, с високорискова бременност съм и ме посъветваха да избера между д-р Павлова, Арабаджикова и Генадиева за ЖК. Ще се радвам да споделите мнения.

# 442
  • Пловдив
Здравейте, с високорискова бременност съм и ме посъветваха да избера между д-р Павлова, Арабаджикова и Генадиева за ЖК. Ще се радвам да споделите мнения.
Която и от трите да изберете няма да сбъркате,изключотделно добри специалисти са,аз лично се следях при доктор Павлова изключителен Човек на първо място и страхотен лекар не бих е заменила за нищо на света, дори скоро разбрах че е станала ръководител на  звено "Патологична бременност".

# 443
Здравейте, търся информация дали първият контакт се прилага като практика в Надежда и като цяло държи ли се на максимално естествено раждане.

Татковците допускат ли се по време на раждане?

# 444
Здравейте, търся информация дали първият контакт се прилага като практика в Надежда и като цяло държи ли се на максимално естествено раждане.

Утре има училище за родители, което ще е под формата на въпороси и отговори - може да им пишете мейл или да питате в чат. https://www.facebook.com/events/1356329074817121?ref=newsfeed

По последна информация от сайта, бащите не се допускат. За първи контакт не мога да споделя, но при секцио със сигурност не практикуват.

Дали някой раждал естествено може да сподели дали след това е бил в реанимация или в следродилно отделение?

# 445
Бащите не се допускат сега заради ковид вълната, скоро пак ще допускат.

# 446
Д-р Михова мери ли  шийката по време на ФМ и ако да с вагинален или коремен ехограф?

# 447
Да, мери я всеки път, с вагинален ехограф. Ако се усъмни, че е много къса и има нужда от серклаж вика д-р Христов.

Д-р Михова мери ли  шийката по време на ФМ и ако да с вагинален или коремен ехограф?

# 448
  • Пловдив

Да първия контакт се прилага като практика независимо от раждането ако състоянието на бебето и майката позволява разбира се,аз бях секцио и веднага ми е сложиха върху гърдите.В Надежда се държи много на естественото раждане,ако няма мед.причини за секцио никой няма да ви спомене за това.А за присъствието на таткото трябва да попитате предвид ковид в момента.По едно време можеха да присъстват с тест сега мисля,че не пускат изобщо.

# 449
След естествено раждане те качват в отделението,не се ходи в реанимация.

Утре има училище за родители, което ще е под формата на въпороси и отговори - може да им пишете мейл или да питате в чат. https://www.facebook.com/events/1356329074817121?ref=newsfeed

По последна информация от сайта, бащите не се допускат. За първи контакт не мога да споделя, но при секцио със сигурност не практикуват.

Дали някой раждал естествено може да сподели дали след това е бил в реанимация или в следродилно отделение?

Общи условия

Активация на акаунт