Съжалявам затова, че престоят в болницата при теб е бил толкова неприятен. Все едно говориш за друга болница, не знам какво се е случило. Относно кърменето и аз съм писала някъде назад, че нямаше никаква адекватна помощ, но по тази тема в България навсякъде е така.
До момента не съм чула някоя майка да е доволна, от която и да е болница, когато става въпрос за подкрепа за кърмене.
Надявам се да сте добре с детенцето и с времето негативните спомени да избледнеят. Пожелавам ти хубаво майчинство, спящо бебче и много здраве.

И аз съм съгласна, че за кърменето няма адекватна помощ в никоя от болниците. Не че съм раждала навсякъде, но ако на млада майка й бъде оказана помощ при кърмене, то ще е по-скоро от доброто желание на един конкретен човек, а не политика на болницата. Иначе в описанието на пакета за раждане във Вита е споменато кърменето, но и аз нямам големи очаквания. В тази връзка, ако искам помощ от консултант по кърмене, няма вариант въпросния човек да бъде допуснат до болницата, защото посещения няма, нали? Т.е. най-рано като се приберем вкъщи.