Постъпих на 26. 12 към обяд за планово секцио на следващия ден 27.12,като мъжа ми ме придружи до асансьора за отделението, преди това ми беше направен само Ковид тест. Качих се в приемно то на отделението вече сама като там ме очакваха и попълних нужните документи. След това бях на тонове и преглед. Настаниха ме в стая, която беше доста приятна като се има в предвид, че все пак бях в болница. Стаята е голяма, топла и има хубава баня. Поради на временната реакция на Др Н. Владимирова секцио то беше направено по спешност още в същия ден. Останах очарована от целия екип и цял живот ще им бъда благодарна за своевременната реакция и положените грижи . Грижата и отношението на всички бяха повече от на ниво.
Нужни ми бяха следните неща :
Документи от АГ - направления, консултации, изследвания .
Лична карта.
Паста за зъби, четка, шампоан, балсам и т.н - все в този дух.
Бельо.
Нощница - която обличах след като бях раздвижена през деня, през нощта спях с тази предоставена ми от тях.
Джапанки.
Помпа - за да мога да се изцеждам, защото първите дни детето не беше при мен.
Храната беше добра, всеки ден ни даваха вода и когато има възможност не настаняват др пациентка в същата стая. Ако детето ти е добре ти го донасят сутрин и остава цял ден при вас, като те ти предоставят храна, памперси, кърпички и всичко нужно.
Цената, която заплатих беше 2500лв - планово секцио по мед.причини с избор на екип.

Не бях усещала такова щастие дотогава. Показаха ми я, дадоха ми да я цункам и я отнесоха. Продължиха с мен сигурно още 30 минути. Когато свърши операцията, ме прехвърлиха на легло с колелца и ме закараха в стаята ми.
Да, ти ме подсети, че несправедливо пропуснах доктор Николов, който мина на визитация веднъж и в цялата ситуация беше глътка свеж въздух.
, а една друга мина да ми каже, че хал хабер си нямам как се държи бебе, ами...един дол дренки са навсякъде. От днешна гледна точка ми е забавно, но при мен вече е минало доста време, а хормоните ми бушуваха поне 1 година след раждането, та тогава й аз бях все разочарована.