Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 73

• 37 144
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Гледаш комбинирания.

# 226
Резултати за бремнната жена са твоите лични резултати. Отдолу, които са под надписа "Допълнителна информация....." са един вид реферетните стойности.

Твоите резултати са ок.

# 227
Много ви благодаря, момичета! Simple Smile
А PAPP и ЧХГ стойностите дали са ОК, щом няма оставена бележка? Няма и референтни стойности и никъде не откривам.
Съжалявам, ако са малко глупави въпроси, но чак другата седмица мога да се чуя с АГ Simple Smile

# 228
Момичета имам следното питане Simple Smile
С бъдещия батко пак бяхме на климатик и купих овлажнител, но от него се появи пък мухъл и нещо пръскаше мн вода. Махнах го, но живот и здраве с бебето пак ще трябва нещо.То и за нас,въздуха си е сух.Доволни ли сте от някой овлажнител.И се чудя дали и дифузер няма да ми свърши работа, пък и ароматните масла са хубави.Някой с опит, ще съм благодарна

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 19:06 от kalina@

# 229
Имате ли уред , който да мери влажността или си мислите само , че е ниска? Ние се отопляваме с климатик и конвектор и за сега е нормална. Към момента само пречиствател за въздух ползваме.  Ако се наложи, ще вземем овлажнител или Lanaform , или Xiaomi, когато застудее и почнем да ползваме на макс утоплителните уреди . Етерични масла се ползват , след като децата навършат 6 години.

# 230
  • София
С бъдещия батко пак бяхме на климатик и купих овлажнител, но от него се появи пък мухъл и нещо пръскаше мн вода. Махнах го, но живот и здраве с бебето пак ще трябва нещо.То и за нас,въздуха си е сух.Доволни ли сте от някой овлажнител.О се чудя дали и дифузер няма да ми свърши работа, пък и ароматните масла са хубави.Някой с опит, ща съм благодарна
Ароматните масла са най-подходящото за едно бебе! Купете му и парфюм и одеколон на бебето! Понякога се чудя как ги измисляте едни такива. Уж бебе чакате, ама малко поне някоя книжка да отворите?

# 231
Тъкмо се чудех какъв парфюм да избера.Сигурна съм, че не сте прочела толкова книги, колко съм прочела аз.
Няма да сложа естествено парфюм, не е задължително да слагаш нещо.
Да се чудиш как съм отгледала дете.
Като ви блъскат хормоните и се чудите с кого да се заяждате се погледнете в огледалото.
Обърнах се за мнение,защото не бях доволна от овлажнителя,но начетената(тоест вие се изказахте страхотно)……

quote author=₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ link=topic=1378575.msg43759242#msg43759242 date=1636213926]
С бъдещия батко пак бяхме на климатик и купих овлажнител, но от него се появи пък мухъл и нещо пръскаше мн вода. Махнах го, но живот и здраве с бебето пак ще трябва нещо.То и за нас,въздуха си е сух.Доволни ли сте от някой овлажнител.О се чудя дали и дифузер няма да ми свърши работа, пък и ароматните масла са хубави.Някой с опит, ща съм благодарна
Ароматните масла са най-подходящото за едно бебе! Купете му и парфюм и одеколон на бебето! Понякога се чудя как ги измисляте едни такива. Уж бебе чакате, ама малко поне някоя книжка да отворите?
[/quote]

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 18:13 от kalina@

# 232
Колко % е влажността? Зависи от дифузера, но нашия е за 20кв, а спалнята сигурно е 13кв и като го пускам не се отразява по никакъв начин на влажността на въздуха. Аз го ползвам за ароматерапия само вечер, не целодневно, може би това има значение. Може би дифузер с по-голям капацитет и да върти цял ден, ама нямам представа дали би свършило работа за овлажняване Thinking

# 233
  • София
Тъкмо се чудех какъв парфюм да избера.Сигурна съм, че не сте прочела толкова книги, колко съм прочела аз.
Скрит текст:
Като ви блъскат хормоните и се чудите с кого да се заяждате се погледнете в огледалото.
Обърнах се за мнение,защото не бях доволна от овлажнителя,но начетената(тоест вие се изказахте страхотно)……
Защо подскачаш, като ощипана мома, след като самата ти написа, че искаш да слагаш аромати в дифузера?

# 234
Епитета “ощипана мома” мисля, че не ми е мн познат и не го използвам в речника.Не съм написала, че ще слагам,а че е хубаво.Не живея в една стая или в пещера.
Запазете си заяждането за хората около вас.
Благодаря на останалите за съветите и мненията.
Рядко пиша и вече знам защо
Скрит текст:
Защо подскачаш, като ощипана мома, след като самата ти написа, че искаш да слагаш аромати в дифузера?

# 235
Момичета, не знам дали въпроса ми е точно за тук, но.. препоръчайте ми крем за лице - хидратиращ, който мога да използвам по време на бременност. Нещо контактно Simple Smile

# 236
Sonya_Dimitrova, не знам каква степен е сухотата при теб, но аз по време на бременността и особено след като влязох в трети триместър бях с изключително суха кожа, за която (след страшно много тестове на различни продукти) ми помогна най-най-най-обикновеното евтино кремче на Нивеа-това, което е в синя метална кутийка

# 237
Момичета, пулсирането на корема какво эначи? Едно такова ритмично, всяка (втора) секунда, беэ болка. Сега си мислех дали пък това не са подготвителни контракции? Не са ритници, продължават  по 5+ мин в ритмично темпо и се усеща точно като пулсиране. Днес имам такова вече трети път...

# 238
Момичета, пулсирането на корема какво эначи? Едно такова ритмично, всяка (втора) секунда, беэ болка. Сега си мислех дали пък това не са подготвителни контракции? Не са ритници, продължават  по 5+ мин в ритмично темпо и се усеща точно като пулсиране. Днес имам такова вече трети път...
Да не е хълцане?

# 239
Може би хълцане?

Общи условия

Активация на акаунт