Хитринки за всякакъв случай - 29

• 50 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Когато пера на ръка, след това пускам само центрофуга.

# 181
Оказа се, че двете ярки потничета не изпускат. Все пак, побързах да ги извадя от пералнята след приключване на програмата.  🙂

# 182
След ремонта сме омазали подпрозоречната рамка на дограмата със строителни материали.
Идея с какво мога да почистя?

# 183
И при нас стана така. Зависи какви строителни материали. Ако е замазка, латекс и др водоразтворими, трябва да чистиш с топла вода, но трябва да мокриш често мястото за да се "накисне" един вид и да се разтвори. Можеш и с леко изчегъркване, но тр да внимаваш да не надраскаш дограмата.

# 184
Мисля че е грунд.

# 185
Грунда пада и с малко вода и яко търкане. Може да пробваш и магическа гъба.

# 186
Как да спася жилетка,свила се/степала/ след пране?

# 187
  • София
Накисни я в леген с хладка вода и много омекотител, да престои една нощ, после я изстискваш да не капе и я сушиш върху хавлиена кърпа, като периодично я разпъваш, за да се отпусне.
Не е 100% сигурно, но има голяма вероятност да стане така.

# 188
Като че ли бях чела и за накисване с балсам за коса, освен това с омекотителя. Някъде по-назад беше коментирано покрай кашмирените пуловери май...🙂

# 189
Накисни я в леген с хладка вода и много омекотител, да престои една нощ, после я изстискваш да не капе и я сушиш върху хавлиена кърпа, като периодично я разпъваш, за да се отпусне.
Не е 100% сигурно, но има голяма вероятност да стане така.

Не се ли изплаква? Аз няма да понеса миризмата после. Освен да търся омекотител без аромат, но не зная съществува ли такъв. И какво значи много? 100 мл.?

# 190
Дали ще стане и с една ленена блуза? :/ покрай всичките ми тъмни дрехи е заминала в сушилнята... предполагам ако успея да я облека ще се разшири и ще ми е ок, ама изрично си я бях взела да ми е мнооого свободна Simple Smile

# 191
Става и с балсам за коса или бебешки шампоан.

# 192
  • София
W, не се изплаква.
Опитай с някой от бебешките омекотители, те не са толкова силно ароматизирани.
Коколино миришат доста дълго, макар че на двете ми жилетки за 2 дни се е "изнесла" миризмата на омекотител.

Колко много - 1 доза.

# 193
Коколино няма почти никакъв аромат . Може да го пробваш . Става въпрос за онзи в тумбестите опаковки , не за интенз .

# 194
Благодаря!Ще се потрудя и при резултат ще се похваля.Дано спася хубавата жилетчицааа

Общи условия

Активация на акаунт