Хитринки за всякакъв случай - 29

• 50 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Само,че нямам парочистачка Innocent
Хънтър съм сложила на тавана и на стените в банята ,вместо плочки.На тоалетната е по същия начин.Ама с белина не мисля,че може да се чисти Thinking

# 661
  • София
+1 И аз така правя с консервите.
Да питам, какви кутии ползвате за захар, брашно, ориз и тн? Беше коментарано в темата, но не успявам да открия. Търся си някакви квадратни, да застават една върху друга, понеже шкафа ми е доста висок.

Брашното ми стои във висока кутия, леща, боб, ориз - в по-ниски. Подреждат се една върху друга и се събират в шкафа на абсорбатора, използвам малкото пространство плътно Grinning . Малкото капаче на капачката е много удобно и предотвратява разсипване.
Такава ползвам и за котешката суха храна.

# 662
Хънтър дъглас го знам аз. Имам на тавана в банята. Чистя с вода и разтворено в нея малко Веро. То си е вид пластмаса.

# 663
  • София
Момичета, дайте идея за органайзер за кухненска мивка, веро, гъбичка, парцал.

Моят е такъв много ми е удобен!

Диспенсърът е много удобен. Имала съм варианта с диспенсър в средата, от двете страни се слагат гъбичка и парцалце, но не ми беше удобен (в джъмбо ги продават).
Такъв поръчах от някакъв сайт за джунджурии, вече няколко години го ползвам.

# 664
  • София
Момичета, дайте идея за органайзер за кухненска мивка, веро, гъбичка, парцал.

Аз имам този органайзер, имам го от няколко месеца и съм много доволна.

# 665
Само,че нямам парочистачка Innocent
Хънтър съм сложила на тавана и на стените в банята ,вместо плочки.На тоалетната е по същия начин.Ама с белина не мисля,че може да се чисти Thinking

Ние сме с подобни pvc плоскости на таваните в банята. Имам телескопична четка/гъба за стъкла и търкам с нея, но винаги след като е ползвана банята, за да е мокро. Препрати използвам различни - дезинфектант за баня на циф или медикс razor.

# 666
С какво да почистя хънтъра в банята?
Аз го чистя с Cif.

# 667
  • София
Напиши в Гугъл органайзер за мивка и си избери. Аз имам от Лидл, но има и в Джъмбо, в ИКЕА и всяко левче

Преди да попитам, това направих, не ми харесват тези на Лидл и Икеа, в левче не съм влизала от години, добра идея за Джъмбо, ще разгледам, какво предлагат.

Този взех от Кауфланд миналата седмица, но ми е много дървен... така и не го извадих от кутията, затова и събирам идеи, може да съм пропуснала някъде.

《Valeria》, благодаря! От тези които съм гледала, този на Tescoma ми допада най-много, но ще се огледам още малко.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 12:48 от nad_tab

# 668
Ползвам автоматичен дозатор с отделение за гъбичка. Повече не ми трябва и е супер удобно, а и добре изглежда. На пръв поглед е скъпо, но се явява доста икономично в дългосрочен план.

# 669
  • София
Ползвам автоматичен дозатор с отделение за гъбичка. Повече не ми трябва и е супер удобно, а и добре изглежда. На пръв поглед е скъпо, но се явява доста икономично в дългосрочен план.

Откъде сте го закупили и каква е цената

# 670
  • София

А може ли линк? Kъде държите парцала?

# 671
По принцип от тук, ама сега нямат варианта с чашката за гъбка.
http://shop.gamaelit.bg/product/dozator-za-techen-sapun-sas-senz … 8zvveb#ad-image-0

Вероятно ще докарат, но го има и в нета:
https://www.amazon.co.uk/simplehuman-ST1031-Sensor-Nickel-Silver/dp/B00AZSNWNE

парцал не ползвам, за какво ми е? Ползвам швамтух за забърсване и го държа на отцедника.

# 672
Момичета, има ли хитринка за почистване на пожълтял капак за тоалетна чиния? Нов е капака, на една година, на тоалетна чиния без ръб. Пожълтял е отдоду, от урина предполагам, въпреки че тоалетната се почиства редовно. Пробвах с белина, доместос и магическа гъба. Поизбеля, но малко. Има ли трайно спасение?
Впечатлението ми от една такава тоалетна чиния с вградено казанче е, че ужасно много пръска вода. Седалката все още не беше монтирана, пръските от пуснатата вода достигнаха ръката ми, опряна на бутона и на 1метър диаметър около самата чиния.
Не знам какво да ти препоръчам освен ежедневно миене на седалката и капака. Възможно е оцветяванего да е  и от тоалетните ароматизиращи блокчета, ако ползвате.
Благодаря, tetka! Даваш ми повод за размисъл, понеже ползваме ароматизиращи блокчета, от тези които се лепят на самата тоалетна и то точно жълти Rolling Eyes
Интересното е, че оцветяванията се появиха скоро. Преди около месец, два.

# 673
  • София
По принцип от тук, ама сега нямат варианта с чашката за гъбка.
http://shop.gamaelit.bg/product/dozator-za-techen-sapun-sas-senz … 8zvveb#ad-image-0

Вероятно ще докарат, но го има и в нета:
https://www.amazon.co.uk/simplehuman-ST1031-Sensor-Nickel-Silver/dp/B00AZSNWNE

парцал не ползвам, за какво ми е? Ползвам швамтух за забърсване и го държа на отцедника.

Благодаря! Парцал и аз не използвам, но швантуха ми се искаше да седи заедно с гъбата.

# 674
  • София
Някой дали ползва това, за да каже дали скрива швамтуха или няма как да стане? Ще ми се да скрия всичко, а държа под ръка гъба, швамтух и телче. Чудя се дали ще се съберат изобщо и доколко ще се виждат (и в тази връзка бих се радвала на снимка, ако някой реши да помогне)

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 21:28 от ToniShu

Общи условия

Активация на акаунт