Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 326
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Днес ми е 9-ти ден след ЕТ,
На 1.11 трябва да правя тест и вече нямам търпение.
Предписанието е да лежа до теста, вече всичко ме боли, но знам че струва, защото вече имаме едно щуро момче 3г9м. В същото време е трудво с него в къщи само да лежа. 🙂

Успех на всички! 🍀
Здравей, моят трансфер също беше на 18ти на 3-дневни, но тестът ми е за 28ми. Чак 1ви е много време.

# 106
Всяка клиника различно дава и аз съм на 18 но с 5дневно а съм чак на 4ти но мисля утре вече да отида че почва нещо да ме хваща депресия че нищо не се е случило

# 107
Здравейте! Чакането продължава, но си мисля за симптомите. Някоя от вас имала ли е имплантационно кървене?

# 108
По данни на американски лекари такова кървене имат едва 30 % от жените.

# 109
Имате ли представа колко болничен дават след трансфер на замразени ембриони?
До 20 дни ми казаха, че могат да ми дадат и аз лично пожелах болничен за 20 дни

# 110
Около 6тия или 7мия ден имах леко зацапване. На 8мия домашния тест си беше категорично положителен. Не съм имала други по-специфични симптоми. Може би гърдите, но мен си ме боляха и преди МЦ, а и от толкова лекарства, не бях сиг. кое е симптоп и кое страничен ефект. Дадоха ми болничен за 2 седмици.

# 111
Аз на втори ден след трансфер на бластоциста имах кървави нижки на превръзката. Досега съм имала общо осем трансфера( три от който с положителен резултат) нито на един не съм имала зацапване.
Този път имах остри прерязващи болки ниско долу.
Вчера пуснах ново Чхг
10 ден 116.1
12 ден 248.6
Прогистерон 30.3
Момичета успех ви желая. И аз съм минала много трансфери, търпение се иска.

# 112
Здравейте от мен, от Надежда.
В понеделник вечер по спешност ме оперираха - извънматочна, ембрионът беше в тръбата и я беше разкъсал. Стаменов оперира.
Вчера направих усложнение, хематом и бърза загуба на кръв - направиха втора операция и преливаха кръв.
Едва сега отварям очи и съм адекватна.
Никога не см вярвала, че след инвитро може да се случи всичко това на човек!
Никога!

# 113
Съжалявам, бързо възстановяване ти желая. Изцяло ли махнаха тръбата?

# 114
Съжалявам, бързо възстановяване ти желая. Изцяло ли магнаха тръбата?

Не, стаменов успя да я запази.

# 115
В понеделник вечер по спешност ме оперираха - извънматочна, ембрионът беше в тръбата и я беше разкъсал. Стаменов оперира.
Вчера направих усложнение, хематом и бърза загуба на кръв - направиха втора операция и преливаха кръв.
Никога!

Не мога да повярвам! И съжалявам, че това ти се случва!
Бързо възстановяване сега! Желая ти скоро да сбъднеш мечтата си!

# 116
Шантии, много съжалявам за преживяното 😔 Пожелавам ти бързо възстановяване и скорошно сбъдване на мечтата ти за рожба. 🍀
На мен ми е утре датата за тест, поддържам температура 37,1 - 37.7. Почти постоянно имам болки, които на моменти да доста силни и това ме тревожи.

# 117
Шанти бързо възстановяване. Много съжалявам , че това ти се случва.

# 118
  • София
Никога!
Shantii, много съжалявам за случилото се! Желая ти да се възстановиш напълно, щом Стаменов е успял да спаси тръбата - супер! Всичко ще се нареди! Просто това е поредно изпитание, макар и много тежко. Важното е, че си в добри ръце и че не се е случило нещо по-лошо! Изпращам ти много усмивки и прегръдки 🤗🥰🌞🍀🌺 С теб сме!

# 119
Шанти, толкова съжалявам за това, което ти се е случило! Аз също не мога да повярвам, че при инвитро е възможно да се получи извънматочна бременност. Пожелавам ти бързо възстановяване и всичко лошо да е зад гърба ти вече! Heart

Общи условия

Активация на акаунт