Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 357
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте от мен, от Надежда.
В понеделник вечер по спешност ме оперираха - извънматочна, ембрионът беше в тръбата и я беше разкъсал. Стаменов оперира.
Вчера направих усложнение, хематом и бърза загуба на кръв - направиха втора операция и преливаха кръв.
Едва сега отварям очи и съм адекватна.
Никога не см вярвала, че след инвитро може да се случи всичко това на човек!
Никога!
Шанти, искрено съжалявам за ореживяното. Всички сме с теб. Прегръщам те силно!

# 121
Шанти много съжалявам за това през което минаваш! Бързо възстановяване! ❤️ И аз не мога да повярвам, че след инвитро се случва това...

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 14:05 от Believe*

# 122
Съжалявам, Шанти, за развоя на събитията. Имаш стиснати палци и от мен за бързо оздравяване и смело напред.

# 123
Душичка, много гадно изживяване и то след инвитро....Всички тук сме с теб ❤️ Не се впрягай, ще мине. Ние преди години бяхме в почти същата ситуация от естествено забременяване. Двама 'добри' лекари ме честитаха, чхг над 2400.... Накрая най-смотаната докторка, с най-смотания ехограф каза, че нещо не е наред... Сърдечен ритъм нямаше, ембрион не се виждаше в матката, а чхг си растеше... Казаха, ако нещо ме заболи да тичаме към спешното. Тичахме на другата сутрин... Животоспасяваща коремна операция, 200мл. кръв в стомаха, разкъсана и отсранена тръба на здравия ми яйчник (другия е вечно с кисти). Не се отчайвай в никакъв случай!!!
Ето ме в 12г.с. след зет

В понеделник вечер по спешност ме оперираха - извънматочна, ембрионът беше в тръбата и я беше разкъсал. Стаменов оперира.
Вчера направих усложнение, хематом и бърза загуба на кръв - направиха втора операция и преливаха кръв.
Никога!

# 124
Шанти, много съжалявам за това което ти се е случило, аз преживях почти същото миналата година на 15.10. Приеха ме по спешност с 480мл вече съсирена кръв в коремната кухина в следствие на извънматочна бременност, със разликата, че моите тръби са отстранени и аз си мислех, че няма как да ми се случи подобно нещо. Е случи се въпреки недоумението на всички лекари се оказа, че ембриончето се е за хванало в десния рог където е отстранена тръбата и при нарастването си излиза в коремната кухина. Тежко е, всичко самата операция и загубата, но горе главата, не губи надежда и кураж. Ето аз една година по-късно съм със положителен резултат и надежда, че този път всичко ще е наред! Прегръщам те силно и ти пожелавам бързо възстановяване и скорошен успех🍀🙏🌹

# 125
Шанти, скорошно и успешно възстановяване и от мен. За съжаление при ин витро не е изключена извън маточна бременност. Да, по-рядко се среща, но си има риск. Мал шанс си извадила . Дано това да е последното ти негативно преживяване и да се хвалиш скоро с положителен резултат !

# 126
Shantii,
Искрено съжалявам за развоя на събитията! Важното е, че в крайна сметка сега си добре и продължавате напред живи и здрави!
За съжаление се оказва, че при IVF има даже по-голям шанс за извънматочна бременност, отколкото при естествено забременяване. И пак е доста рядко явление! Матката прави доста силни контракции, раздразнена от трансфера и това би могло (макар и много рядко) да изпрати ембриончето в тръбите преди да се е имплантирало в матката. Аз бях много изненадана като четох за това при моя трансфер и се наплаших, защото моята матка винаги е била много ядосана и стегната.
Пожелавам ти бързо възстановяване и много спокойствие! Най-лошото е минало вече. Оттук и занапред - само попътен вятър! Прегръщам те!

# 127
Shantii, много съжалявам за това през, което преминаваш! Пожелавам ти скорошно възстановяване.🍀🍀🍀
Аз също така знам, че колкото и да е нелогично рискът от извънматочна е малко по висок при ин витро.

# 128
Здравейте момичета, желая успех на всички Ви!

При болки какво приемате но-шпа или но-шпа комфорт, лекарят ми ми каза, ако усетя по-силни болки да взема 3по2, но видях,че са два различни медикамента,а в момента не мога да се свържа с доки да попитам. Болките не са непоносими, та се чудя да си ги търпя ли или да не ги оставям? При предния трансфер имах доста силни менструални  болки , нищо не пих и за съжаление не беше успешен / не знма дали това е имало роля/

Благодаря !

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:40 от mexicana___

# 129
Shantii 🥺 🥺🥺 С теб сме! Ужасно е всичко през което преминаваш и стискам силно палци от тук натам всичко лошо да е зад гърба ти и напред да те очакват само хубави неща 🤗🤞🏼 Много виртуални прегръдки 🤗

Никога!

# 130
Момичета ,някой сменяла ли е доктор слвд не успешни опити ,тоест имало ли е проблем . Говорим за една и съща клиника ,но друг доктор ?

# 131
Няма никакво значение кой от двата вида ще пиеш. Ако е на гладно, по-добре е Но-шпа комфорт.

Здравейте момичета, желая успех ан всички Ви!

При болки какво приемате но-шпа или но-шпа комфорт, лекарят ми ми каза, ако усетя по-силни болки да взема 3по2, но видях,че са два различни медикамента,а в момента не мога да се свърша с доки да попитам. Болките не са непоносими, та се чудя да си ги търпя ли?

# 132
Разликата между двете ношпа е че комфорг не горчи.... аз съм на папаверин и е същата работа болките си стоят.... можеш да взимаш до 4х2 от което искаш

# 133

Може ли малко помощ тябва да съм 7г.с.и 5 дни а док каза че отговаря на 6г.с. ако рзбирате от снимки дали пише нещо

# 134
Благодаря ви, мили, за подкрепата и позитивната енергия, която ми давате!
Честно казано до сега се държах, въпреки неуспеха, въпреки ужаса след трансфера, който имах, съумях да запазя дух и да живея живота си.
Но днес вече см под дъното. Не мога да повярвам, че в опит да имам дете и инвитро, може да ми се случи този ад, че дори и животът да ми бъде подложен на опасност. Не знам какво и как ще правя занапред. И дали.
Знам само , че да чуеш за себе си “давайте по бързо банките, изпускаме я” и да тръгнеш пак по пътя на инвитрото в момента за мен граничи с абсурд.
Не знам….защо ми се случи това.
Имам чувството, че вселената всякак се опитва да ми покаже, че не трябва да имам дете.

Общи условия

Активация на акаунт