Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 363
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Shantii,стискам палци за бързо възстановяване,въпреки целия ужас през който си минала, ние жените сме силни...Дай си малко почивка, физическа и психическа и вече на свежа глава ще решиш какво и дали да правиш, сега си афектирана. Всичко ще бъде наред и дай боже следващите ни опити завършат с пухкав финал 9 месеца по-късно.

# 136
Shantii!! Бързо възстановяване! Почини си дай си време да се възстановиш и с нови сили напред!
Аз също вярвам много в съдбата и съм доста суеверна и често се питам дали пък ми се случват неуспехите за да ме предпазят от нещо друго. Но мечтата ми за рожба надделява и искам толкова че спирам да се вглеждам в знаци и си мисля , че един ден всичко преживяно ще е само спомени. Прегръщам те и не губи надежда! 🍀🍀🍀

# 137

Може ли малко помощ тябва да съм 7г.с.и 5 дни а док каза че отговаря на 6г.с. ако рзбирате от снимки дали пише нещо
Трябваше за всички въпроси и притеснения да попиташ доктора, който е направил прегледа. Но изоставане от 1 с. и 5 дни ми се струва много. Но все пак се вижда, че ембриончето има пулс

# 138

Може ли малко помощ тябва да съм 7г.с.и 5 дни а док каза че отговаря на 6г.с. ако рзбирате от снимки дали пише нещо
Трябваше за всички въпроси и притеснения да попиташ доктора, който е направил прегледа. Но изоставане от 1 с. и 5 дни ми се струва много. Но все пак се вижда, че ембриончето има пулс
Попитах го каза че невижда проблем всичко му изглеждало добре но аз не съм спокойна за тази разлика за това попитах тук.

# 139
Eirini0, според мен , както са те посъветвали момичетата във ФБ, не си спирай лекарствата и му дай шанс. Ако не му е писано на това човече, така или иначе нищо не можеш да направиш.

# 140
Момичета аз приключвам втори опит с чхг 6.4 , как мислите дали е имало някакъв балък шанс за имплантация ? Следващ въпрос : какво още можем да направим? Какви изследвания мислите ,че ще са ми необходими ? Мисля ,че нямам само ера ,ПИД и цитогенетично ,всичко друго е на лице . Имам още 7 бластоциста (което е хубаво) но уж добри ,нооо резултати няма . Нещо което обмислям е дали да не сменя доктора ? Вие как мислите ? Успех на всички ,няма да се предавате горе главите и хубавото предстои !🍀🍀🍀

# 141
Анна кой ден ти е..... бях казала по нагоре че съм имала бременност с много ниско чхг на 10ден и се удвояваше правилно но заради много нисък прогестерон го изтървахме ..... не бързай пусни пак .... в много проучвания съм чела че импалнтацията  може да се случи и към 8 12 ден....

# 142
Според мен е мисия невъзможна 12-ти ден на два петдневни .

# 143
Незнам ти си знаеш но бих пуснала пак...

# 144
Момичета ,някой сменяла ли е доктор слвд не успешни опити ,тоест имало ли е проблем . Говорим за една и съща клиника ,но друг доктор ?
Аз съм сменяла двама доктори в една и съща клиника, нямаше никакъв проблем. А и защо да има, все пак ти си решаваш на кого да се довериш. Успех! Simple Smile

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Шанти, мила, много съжалявам за развоя на събитията при теб. Съдба, карма, път, училище, както искаш го наречи. Трябвало е да се случи, случило се е. Защо, сигурно в някакъв момент ще разбереш, а може и да не. Това е животът. Гледай от положителната страна на нещата - жива си, възстановяваш се. И това ще мине, просто е поредната трудност по пътя. Сигурна съм, че един ден ще гушкаш своята рожба и всичко ще е само лош спомен.
Стискам ти палци да се възстановиш бързо физически и психически и Господ и Богородица да ти дадат сили да се пребориш. Всяка жена заслужава да е майка.
Кураж!

# 146
Здравейте, някои има ли опит с прогестерон , които е изключително нисък по време на бременност.. въпреки включена прогестеронова терапия която не е спирана след трансфер .. говоря за такива стойности в 13 седмица.. тоест вече втори триместър. Сега съм на една инжекция пролутекс и стойността е паднала от 25ng/ml na 12 ng/ml . Взех много да се притеснявам а никои не обръща внимание на това..

# 147
Аз приключих мили момичета 0.23 на 10ден на 5дневни....успех ...имаше още някой за днеска но не помня кой беше

# 148
Мили, момичета и моят опит приключи с 0.23...На 10ти ден. Кики, какво съвпадение.... Моят трансфер беше на 3 тридневни.
Никакво отказване! С нови сили и вяра към следващия опит. За съжаление аз нямам замразени ембриони, защото не бяха качествени на 5ти ден.

# 149
Ех, момичета, така се надявах на успех от вас... много съжалявам и ви пожелавам следващият път да е вашият! Heart

Общи условия

Активация на акаунт