Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 373
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Съжелявам за неуспехите момичета.
Всички тук знаем какво е.
Другия път ще стискаме по-силно палци!
Вие само не спирайте да вярвате.

# 151
Другия път отрицателните няма да пишат пъреи в новите теми че да ни тръгне като хората..... все пак за ще пусна един в събота че мойте доктори не искат на 10ден не му вярват... и ще търся други вариянти вече...мойте замразени свършиха... та пак се връщам в началото

# 152
Повечето от нас знаят как се чувствате днес, мили момичета Sleepy Но животът продължава и след отрицателните тестове, така че, смело напред към следващ опит Flowers Four Leaf Clover
Малцина са тези, които успяват лесно, на повечето от нас се налага да правим процедура след процедура преди да успеем или да вземем трудното решение да се откажем Weary
Много пъти съм писала в различни теми - на 46 г. съм, 8 неуспешни трансфера, предстои ми 9-ти, който трябваше да бъде в този МЦ, но се отлага и не се отказах Yum
Ей сега ще минат 2-3 месесеца и нова година - нов късмет Flowers Four Leaf Clover

# 153
Благодаря за подкрепата ❤️
Мен единствено ме тревожи, че ембрионите бяха качествени, а не доживяха 5ти ден или по-точно не се развиха достатъчно и нищо не замразихме. Нямам все още обяснение. Вече нямам търпение да ми дойде и да направим нов план за действие с репрото 😊
Бени99, стискам всички възможни палци за теб! Дано да ни зарадваш! 🍀
Кики, разбирам разочарованието ти, но не мисля, че отрицателните резултати на другите борбени момичета са довели до нашия неуспех. Пожелавам ти сили и търпение! Медицината много напредна и има варианти-калциева активация, ПИД и други. Ще успеем, само не трябва да се предаваме и да се самообвиняваме или да обвиняваме някой друг за неуспеха! Колкото по-тежка е борбата, толкова ще е по-сладка наградата накрая🥰 именно да си имаме рожбичка! ❤️❤️❤️

# 154
Момичета много съжалявам за неуспехите 🥺 Стискам палци следващия опит да е вашия 🤞🏼🙏

Kactus и нашите на 3ти бяха перфектни.. но на 4ти ден спряха.. А нашия доки иска трансфер на бластоцист. Та сега издирваме причината с генетични изследвания 🙄

# 155
Момичета много съжалявам за неуспехите 🥺 Стискам палци следващия опит да е вашия 🤞🏼🙏

Kactus и нашите на 3ти бяха перфектни.. но на 4ти ден спряха.. А нашия доки иска трансфер на бластоцист. Та сега издирваме причината с генетични изследвания 🙄
Привет, какви точно изследвания пуснахте? Ние смятаме да направим разширена СГ, че нашата е обикновена, нищо че е от клиника. Предполагам кариотип имаш предвид?

# 156
ДНК фрагментация и Кариотип пуснахме. Сега чакаме резултатите. По принцип ембриолозите и лекаря обясниха, че ако до ден 3 всичко е било прекрасно и в ден 4 са се омазали нещата, говори за мъжки фактор или някоя хромозомна транслокация. Но това са само предположения.. предполагам има и други варианти за причина, но поне от там започнаха преди да се решим на следващи стъпки.

Привет, какви точно изследвания пуснахте? Ние смятаме да направим разширена СГ, че нашата е обикновена, нищо че е от клиника. Предполагам кариотип имаш предвид?

# 157
Горе главата, борци!
След трансфер - неуспех - предизвикване на цикъл - установяване на извънматочна в 7гс - разкъсана тръба и тъкани - 2 операцио, кръвопреливане за 12часа, и всичко изброено в рамките на 2 седмици, днес съм пред изписване и ви казвам - Горе главите! Живи сте, здрави сте! Животът е пред вас! Сега е крачка назад за засилка напред 🍀

# 158
Shantii, ти си борец, ще успееш Yellow HeartFlowers Four Leaf Clover Сега най-важно е да се възстанови организма и психиката след всичко преживяно, но звучиш оптимистично и това е супер Flowers Hibiscus
А относно качеството на ембрионите - това че изглеждат добре на външен вид  не означава, че са идеални Unamused Без ПИД няма как да се твърди подобно нещо. Моите винаги достигаха до стадий бластоцист и трансфери на 5-ти ден, но явно качеството на Я е било лошо.

# 159
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати днес. И аз съм в редиците на подготвящите се за пореден опит. Още не съм загубила надежда Simple Smile Заслужаваме щастлив финал, след всичко, през което преминаваме 😊 Изпращам ви много позитивна енергия 🥰
Понеже споменахте за ДНК фрагментация, искам да ви попитам, дали знаете следното - възможно ли е при ембриони с добро качество (но без направен ПИД), развили се до ден 5, и при наличие на имплантация, причината за неуспеха да се открие с ДНК фрагментация? Последният ни опит завърши биохимична бременост. Не сме правили ДНК фрагментация и се чудя, дали не е добре да направим.

# 160
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати днес. И аз съм в редиците на подготвящите се за пореден опит. Още не съм загубила надежда Simple Smile Заслужаваме щастлив финал, след всичко, през което преминаваме 😊 Изпращам ви много позитивна енергия 🥰
Понеже споменахте за ДНК фрагментация, искам да ви попитам, дали знаете следното - възможно ли е при ембриони с добро качество (но без направен ПИД), развили се до ден 5, и при наличие на имплантация, причината за неуспеха да се открие с ДНК фрагментация? Последният ни опит завърши биохимична бременост. Не сме правили ДНК фрагментация и се чудя, дали не е добре да направим.

При нас беше по същия начин, сега започвам втора стимулация и ще правим ПИД задължително според докторите.

# 161
Момичета, коментирали ли  сте с лекарите си след колко време се усвоява вагинално поставеният прогестерон? Чудя се, защото винаги след поставяне, гледам да полежа поне 1 час, но все пак след това през деня си изтича и не знам успявам ли да си набавя каквото трябва.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 23:24 от mexicana___

# 162
На мен за Циклогест ми казаха да лежа 30 минути.

Момичета, коментарали ли сте с лекарите си след колко време се усвоява вагинално поставения прогестерон? Чудя се, защото винаги след поставяне, гледам да полежа поне 1 часа, но все пка след това през деня си изтича и не знам успявам ли да си набавя каквото трябва.

# 163
Момичета, моля за мнение опитните.
В понеделник влязох за спешна операция с извънматочна. Вторник хематом и усложнение доведоха до втора. Хемоглобин 70, имах и кръвопреливане. Бях в реанимация 40часа. Днес ме изписаха. Движа се от 3 дни насам.
Прибрах се днес.
В болницата влязох 49кг, сега съм 54. Видимо от кръста надолу съм двойна-поддута и оттекла, ханш, крака, корем. Това е от реанимация насам. Беше ми казано като се движа, че ще спадне, уви, днес цял ден се движа и станах пак поддута, а тази сутрин след спането бях се спъхнала леко. На какво се дължат тези килограми отгоре и това брутално надуване, ако имате опит с подобни ситуации, защото все пак аз почти не съм се хранила.
Не ми е до килограми и визия в момента, важно е да се възстановя, но няма как да пренебрегна тази драстична промяна в огледалото.

# 164
Момичета, коментарали ли сте с лекарите си след колко време се усвоява вагинално поставеният прогестерон? Чудя се, защото винаги след поставяне, гледам да полежа поне 1 час, но все пак след това през деня си изтича и не знам успявам ли да си набавя каквото трябва.

Аз бях на Кринон гел и ми казаха 20ина минути само да лежа. Според мен е нормално да изтича. Все пак каквито и глобули, таблетки и гелове да се поставят си изтичат.

Общи условия

Активация на акаунт