Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 56 282
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
Мили момичета, писах в събота, че ме накараха да пусна още един кръвен и резултатите са ЧХГ 897,8🤗Направо немога да повярвам, във събота беше 104,5.Много благодаря на всички за милите думи и за положителните мисли с който ме заредихте, прегръщам ви силно и Ви пожелава от все сърце успех🌹

# 91
Браво , Гери! След около 8 месеца ще гушкаш резултата.
Надявам се повече такива добри новини да има в темата.

# 92
И аз се разписвам с отрицателен резултат…

# 93
Аууу почва да ме хваща страх да пусна с тези отрицателни резултати😔😔😔😔

# 94
Аууу почва да ме хваща страх да пусна с тези отрицателни резултати😔😔😔😔

Ааа не така, имаме нужда от ++++ Стискам твоят тест да покаже голяяяяямо чхг! 🤗

# 95
За сега само препишквам едни тестове всяка сутрин ама на ден 8ми нищо 😔и ме обзема страх от развоя на нещатата....

# 96
Здравейте,
Днес ми е 9-ти ден след ЕТ,
На 1.11 трябва да правя тест и вече нямам търпение.
Предписанието е да лежа до теста, вече всичко ме боли, но знам че струва, защото вече имаме едно щуро момче 3г9м. В същото време е трудво с него в къщи само да лежа. 🙂

Успех на всички! 🍀

# 97
sparrow86, чисто любопитство , защо са ти препоръчали да лежиш и колко дневни са ти Е?

# 98
iren11, това е препоръка от док. Няма конкретна причина. Физическите движения са ограничени и много внимателни.  
На 18.10 ми беше ЗЕТ на 3-дневни ембриончета.

# 99
Apelhood, съжалявам за резултата! Всичко написано звучи сякаш битката е само твоя, а не семеен проект... Не знам каква сила се иска да водиш за двамата, а отсреща само изисквания, без усилия. Особено това с преспиването у мама след неуспех,точно когато трябва да сте в юмрук заедно... Мисля за нещо, което вероятно ти е минавало през главата, дали изобщо това е твоят човек. И 42 не са прекалено много, миналата седмица на 43 за пръв път видях тест, различен от 0,100 от трети трансфер. Оказа се биохимична бременност, но поне отлепих от нулата.
Благодаря за подкрепата! Наистина много мисли минаха през главата ми...
Iren 11 по преценка на ембриолозите е правено ИКСИ, не ни е предлаган друг метод, незнам дали ние можем да избираме. Опитите са в две клиники, 3-ма доктори.
Tommy много благодаря за подкрепата!
   Извинявам се на всички, ако по някакъв начин съм ви притеснила с коментарите си. Вие бяхте единствените, които бяхте до мен снощи и днес.
От сърце пожелавам успех на всички вас Heart
Гери, пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно бебче! Heart
Обичам ви всички! Бог да ви благослови! Heart

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:06 от Apelhood

# 100
Apelhood, последният трансфер освен ИКСИ, ни предложиха и МАКС. Което беше супер полезно, станаха отлични бластоцисти, особено едното ембрионче. Впечатлих ги, въпреки годините ми Simple Smile)))

# 101
Apelhood, когато след първия неуспешен опит избирахме нова клиника държах да имат по-добра апаратура и да могат да приложат двата метода, защото сме с много тежък мъжки фактор. Никой не ми е предлагал, ами аз си заявих в деня на пункцията , че искам ИМСИ и МАКС. Ембриолозите са преценили да ползват само ИМСИ. Аз съм на 41, а ММ на 46 до 5 ден не оцеляха Е, но от от замразени 3-дневни до месец чакаме нашето чудо.

# 102
Apelhood, като чета твоята история се връщам назад във времето. Моя близка и съпругът й дълги години опитваха да си направят детенце. Аз разбрах някъде след 6-тия или 7-мия им опит ин витро. Оказа се, че са имали проблеми, подобни на твоите със съпруга ти. На 10-тия им опит нейния мъж беше казал "Стига. Това е последно." До този момент бяха дали около 50к лева и бяха емоционално и физически изтощени. Е, при тях се получи точно тогава. Тази година празнуваха 3-ти рожден ден Simple Smile Не съм я разпитвала подробно какво и къде са правили, в кой е бил проблемът и т.н. Просто си споделяше с мен и  аз я изслушвах. Не можех да помогна с друго.
Пиша ти го, не за да ти дам напразни надежди. В повечето клиники има психолози, с които можете да се консултирате за емоционалната страна на нещата. Тя е също толкова важна, колкото и физическото ви състояние. Аз също съм с премахнати тръби, още когато разбрах, че имам проблем, се бях настроила, че може и да не стане и ще се наложи да си осиновим детенце. Не казвам, че е единственият начин, но ако нямате сили за повече опити, осиновяването е вариант, над който да помислите.
 А в този форум има повече подкрепа, отколкото можеш да получиш дори от най-близките ти. Поне при мен е така. Само човек, минал по този път, знае какво чувстваме и как се справяме.
Успех за в бъдеще, стискаме палци за щастлив финал! 🤞🤗

Apelhood, съжалявам за резултата! Всичко написано звучи сякаш битката е само твоя, а не семеен проект... Не знам каква сила се иска да водиш за двамата, а отсреща само изисквания, без усилия. Особено това с преспиването у мама след неуспех,точно когато трябва да сте в юмрук заедно... Мисля за нещо, което вероятно ти е минавало през главата, дали изобщо това е твоят човек. И 42 не са прекалено много, миналата седмица на 43 за пръв път видях тест, различен от 0,100 от трети трансфер. Оказа се биохимична бременност, но поне отлепих от нулата.
Благодаря за подкрепата! Наистина много мисли минаха през главата ми...
Iren 11 по преценка на ембриолозите е правено ИКСИ, не ни е предлаган друг метод, незнам дали ние можем да избираме. Опитите са в две клиники, 3-ма доктори.
Tommy много благодаря за подкрепата!
   Извинявам се на всички, ако по някакъв начин съм ви притеснила с коментарите си. Вие бяхте единствените, които бяхте до мен снощи и днес.
От сърце пожелавам успех на всички вас Heart
Гери, пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно бебче! Heart
Обичам ви всички! Бог да ви благослови! Heart

# 103
Имате ли представа колко болничен дават след трансфер на замразени ембриони?

# 104
  • до най-прекрасния мъж
Имате ли представа колко болничен дават след трансфер на замразени ембриони?
В различните болници различно. В моята дават 15 дни от деня на трансфера. В някои болници не дават изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт