Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 409
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, моят опит приключи с резултат 0.29
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover
Горе главата:hugs:

# 76
Момичета, моят опит приключи с резултат 0.29
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover
Горе главата:hugs:
Благодаря за подкрепата Simple Smile

# 77
Apelhood, съжалявам за неуспеха 😔 Следващият опит ще е твоя! Скорошен успех ти пожелавам! 🍀🍀🍀

# 78
Apelhood, съжалявам за неуспеха 😔 Следващият опит ще е твоя! Скорошен успех ти пожелавам! 🍀🍀🍀
Благодаря за подкрепата! Това беше 10ти опит в 17-годишната ми борба, най-вероятно ще е последен...
А и мъжът ми започна да страни от мен, тази вечер отиде да спи у майка си и ме остави сама...

# 79
Благодаря за подкрепата! Това беше 10ти опит в 17-годишната ми борба, най-вероятно ще е последен...
А и мъжът ми започна да страни от мен, тази вечер отиде да спи у майка си и ме остави сама...
Много съжалявам 😔 Явно и мъжът ти го преживява тежко, но мястото му е до теб! Пробвали ли сте в Турция? Аз не съм запозната и с проблема. От ❤️ ти пожелавам да се радваш на твоя рожбичка!

# 80
  • София/Севлиево
Apelhood,съжалявам за всичко,през което си минала.Аз също съм с много опити и повече от 9 години борба,но накрая , тъкмо когато мислех да се откажа,започнах отначало и успях.От сърце ти пожелавам да ти се получат нещата.

# 81
Apelhood, често пренебрегваме човека до себе си вглабени в мечтата за дете. И те го преживяват тежко, в никакъв случай не го извинява постъпката му. И аз не знам къде се крие проблема ви, но ти желая чудо ❤🍀❤🍀
Заслужаваш го.
Стискам палци за едно хубаво развитие на твоята история. Бъди силна❤

# 82
Apelhood , не се предавай! Наистина всеки неуспех се изживява тежко и цялото емоционално изтощение! От цялото си сърце ти пожелавам да ти се сбъдне мечтата!
Знам , че всеки случай е индивидуален, но съм чувала за доста хора , които вече се откажат и вземе че забременеят. Даже и сестра ми, 11 години опити за второ и и казваха ,че по естествен път е невъзможно и след неуспешни инсеменации накрая се отказаха и изведнъж забременя естествено. Вярвам , че и твоята история ще е със щастлив финал!!  

# 83
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Аз съм на 42г.вече.
Проблемът е и при двама ни, аз съм с отстранени маточни тръби и намален яйчников резерв, а спермограмата ни не е от най цветущите, всяко оплождане винаги е било ИКСИ и в повечето случаи ембрионите спират развитие на втори ден. До трансфер сме стигали едва 3 пъти от 10 опита. Мъжът ми отказва да приема каквито и да е лекарства като цяло, дори и прост аналгин, да не говорим за други. Не иска осиновяване, искал да си види "семето"...
В Турция не сме ходили.
Това е накратко моята история.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 01:29 от Apelhood

# 84
Apelhood, съжалявам за резултата! Всичко написано звучи сякаш битката е само твоя, а не семеен проект... Не знам каква сила се иска да водиш за двамата, а отсреща само изисквания, без усилия. Особено това с преспиването у мама след неуспех,точно когато трябва да сте в юмрук заедно... Мисля за нещо, което вероятно ти е минавало през главата, дали изобщо това е твоят човек. И 42 не са прекалено много, миналата седмица на 43 за пръв път видях тест, различен от 0,100 от трети трансфер. Оказа се биохимична бременност, но поне отлепих от нулата.

# 85
Apelhood, съжалявам за резултата! Ама как 10 опита и само ИКСИ, ами ИМСИ, ами МАКС, щом имате и мъжки фактор , не сте ли пробвали? 10-те опита в една и съща клиника ли са?

# 86
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Аз съм на 42г.вече.
Проблемът е и при двама ни, аз съм с отстранени маточни тръби и намален яйчников резерв, а спермограмата ни не е от най цветущите, всяко оплождане винаги е било ИКСИ и в повечето случаи ембрионите спират развитие на втори ден. До трансфер сме стигали едва 3 пъти от 10 опита. Мъжът ми отказва да приема каквито и да е лекарства като цяло, дори и прост аналгин, да не говорим за други. Не иска осиновяване, искал да си види "семето"...
В Турция не сме ходили.
Това е накратко моята история.
И аз съм на 42 почти,с лоша спермограма сме,6 стимулации,4 трансфера,и на последните опити прилагахме imsi и замразих бластоцисти..не спирайте,ще стане😍

# 87
Винаги съм се чудила защо ни се изпращат тези изпитания, но съм сигурна, че са с някаква цел.
Apelhood от сърце ти желая да сбъднеш мечтата си да бъдеш безкрайно щастлива - всяка жена го заслужава!!

# 88
Чесгито на печелившите... на неуспелите не се предавайте ще отмине трудното сега после ще дойде хубавото...
Коя беше за 28ми с тест че не помня ....

# 89
Apelhood, не мога дори да си представя през какво си минала... Но знам, че си герой, щом не си се отказала толкова време. Не го прави и сега. Не одобрявам постъпката на мъжа ти, макар да разбирам, че и на него му е тежко. Оставам с впечатлението, че се бориш за собствената си мечта, а не за обща такава. Ако искаш дете повече от всичко, ще намериш начин и сила. И знай, че винаги сме с теб! Когато и да имаш нужда, само пиши. Ние те разбираме и ще ударим по едно рамо. Или ще си поплачем с теб. Според нуждите ти Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт