Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да, сега отворих да видя. Този за чрд е 14 дни,, а другият е със срок 3 месеца, ама интересно , че е от юни 3-месечният , а без проблем го ползвах днес.

# 166
  • Пловдив
И аз се разписах със зимно яке за мен  -30%. Досега съм поръчвала чанта и бански .И двете бяха успешни покупки.

# 167
А тук, в този сайт, пишат ли се отзиви за закупените неща? Не открих, но да питам.

# 168
  • Sofia
Поръчах кожени зимни Рикери на синковеца с плавници 46 за скромните 42 лв.
На мен 2 чифта кубинки, а се бях зарекла този сезон да не си купувам повече обуща. Joy

# 169
  • Варна
Има да, брой звезди и понякога отзив.
Аз взеха някои неща, които отдавна дебна.
Ето тези дънки са попадение, дано са ок.

# 170
Благодаря! Видях, че има на някои от нещата, които съм купувала, място за отзив, но не на всички. Явно съм отворила тези, на които липсва бутона за отзив и съм останала с впечатление, че няма изобщо.

# 171
Аз не получих код за РД. Cry
Днес си получих Вансовете, от които бяха доставили не моя номер. Поръчах това, което е написано като 39,5- 40 о този път получих 38,5, което и търсех. Грешно са описани в сайта, но не намирам опция да оставя коментар.

Да нe би едното да е английска, а другото американска номерация? Между тях има разлика от около 1

Скрит текст:

# 172
И аз ползвах пратения ми код за РД-то. Беше на 24.10,а го използвах днес и ми го отчете. Така че не е 14 дни валидността, а повече

# 173
  • София
Аз не получих код за РД. Cry
Днес си получих Вансовете, от които бяха доставили не моя номер. Поръчах това, което е написано като 39,5- 40 о този път получих 38,5, което и търсех. Грешно са описани в сайта, но не намирам опция да оставя коментар.

Да нe би едното да е английска, а другото американска номерация? Между тях има разлика от около 1

Скрит текст:

Да, но в сайта са написани UK номерата, а изпращащите слагат US номера. Явно там идва объркването. US номерът е написан с по- големи цифри и явно затова стават грешките.

# 174
Аз взеха някои неща, които отдавна дебна.
Ето тези дънки са попадение, дано са ок.

Може ли линк? Аз дънки на Риплей под сто и кусур лева не открих в сайта.

# 175
  • София
Като въведеш в търсачката номера на артикула(от нейната снимка под цвета) и излиза. Цената е 40 лв и нещо, има останали малко номера. Предполагам че, Blue Tuquoise е ползвала и допълтителе ваучер за намаляне на цената.

# 176
  • Варна
Пазарувам само през app-a и линк не мога да сложа. Селектирате Replay,  дънки и още първите са 40 лв. Зависи от останалите размери, разбира се. Посочените от мен са налични все още в 31 размер.

# 177
  • Бургас
А дрехите на Only как са като размер?
Една парка харесах, но се колебая за номера. Гледах коментари в Амазон и още повече се обърках. По принцип съм XS-S и си мислех да поръчам S, все пак е връхна дреха. Но част от коментарите са, че е уголемена, според други пък си отговоря...

# 178
Благодаря, намерих ги и има 26. Така се зарадвах докато не видях, че са с ниска талия. Явно не са били моите.

# 179
Според мен Онли си отговарят.Имам едно тънко палтенце ,абсолютно точно си е.Даже като махнах етикета видях,че пише да не се пере.Но как ли да не му бая ,за 34 лв го взех лятото.Пералня,сушилня и нищо му няма .

Общи условия

Активация на акаунт