Обсъждане на имотни обяви-25

• 38 540
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние имаме и подово в баните, страхотен комфорт дава.
На бъдещата къща не съм решила още какво да е отоплението.

# 121
Знам (чела съм в бг-мама, чувала съм от бг-мами), че Адакс били много супер, но технологията е супер енергоемка.
Но всичко било за благото на децата. Аз обаче си мисля, че мога да оползотворя доста добре за благото на децата разликата между 800 и 200-300 лв. (разлика конвектор-инвертор).

За подовото отопление съм чувала само добри неща и като комфорт, колкото и да е субективен, така и като цена. Но това е вариант, който при СС е много трудно приложим, като се има предвид необходимостта от къртене на замазката на пода, полагане на изолации, тръби, след това пак замазка, подови настилки. И вратите ще отидат зян, защото ще се вдигне нивото.

# 122
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16147585511885 … k=79n153&f1=5
Това знае ли някой къде е?Въобще как е в тези затворени комплекси?

# 123
Проблема с подовото е че е ефективно ако е с плочки, а много хора не искат дневна и спални да са с плочки, защото не е уютно и приятно.

# 124
  • Отвъд алеята зад шкафа
По принцип има дървени настилки, които са подходящи за подово, но не съм се задълбочавала в проучването.

В Изток се сещам за един затворен комплекс, на Артекс, но този апартамент не ми изглежда да е там.

# 125
  • София
Да започнем от там, че луксозен не ми се вижда изобщо даже. Цената е меко казано пресилена за скромните 94кв., който не знам дали ще са чиста площ даже.

# 126
За комплекс със супермаркет в Изток се сещам само за Есте, но той не е от 2015 г.

# 127
За тази цена има много по- големи апартаменти с по- добро обзавеждане.
Няма как по интериор да коментирам къде се намира. Но изобщо не мисля, че си заслужава.

# 128
Около 4 страници само за ТЕЦ и климатици в безсмислени обяснения, коментирайте имотни обяви и имоти

Що се отнася до ателиетата дето пита някой назад в постовете, не се притеснявай купувай смело, аз си взех и нямам проблем

# 129
Около 4 страници само за ТЕЦ и климатици в безсмислени обяснения, коментирайте имотни обяви и имоти

Що се отнася до ателиетата дето пита някой назад в постовете, не се притеснявай купувай смело, аз си взех и нямам проблем

С кое нямаш проблем?

# 130
Ами и наематели си пускам и мога да живея в него, ток, вода, парно  си плащам на нормални цени и паркомясто си взех, даже и прекрасна гледка имам на висок етаж,  само данъците не са дошли и не знам, но едва ли ще са високи. Северозапад е и слънце идва следобед, но няма много негативи.

https://business.dir.bg/imoti/ekspert-ne-imotite-poskapvat-a-parite-poevtinyavat

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 18:31 от queenn

# 131
  • Отвъд алеята зад шкафа
Попаднах пътьом на едни обяви:

# 132
Проблема с подовото е че е ефективно ако е с плочки, а много хора не искат дневна и спални да са с плочки, защото не е уютно и приятно.

Подовото е ефективно когато се проектира и направи добре.
Ние сме с подово под дървен под - идеално е.

# 133
Не е невъзможно, но подово плюс ламинат с подложка е неефективно.

# 134
Не е невъзможно, но подово плюс ламинат с подложка е неефективно.

Супер опростено - топлото минава от там от където му е най-лесно.
Ако изолацията под отоплението е поне 2 пъти по-голяма (не като размер - дебелина, а като съпротивление на топлопроводимост) от топлопроводимостта на материалите върху подовото, то тогава топлината отива "нагоре" към помещението. Смята се много лесно, ако знаем с какви материали разполагаме.

Общи условия

Активация на акаунт