"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 540
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Галифрей
Само на мен ли ми се активира рефлексът за повръщане, всеки път когато Йосифови тръгнат да се мляскат и натискат? Tired Face
Не си сама и на мен ми се повдига от тях ewww

# 586
За мен сценката не беше нагласена, колкото и да ми е безумна идеята за двойка Никсън и Лора. Според мен той е десетина години по-млад от нея, някак си по-модерен, незрял. Виждам го с някоя мацка като Гери. (Между другото Сандо кога успя да я наговори да излъже за телефона и всичко?!)

# 587
На мен Симо ми прилича на Алън от "Двама мъже и половина"

# 588
Никой не пита защо няма никакви повиквания в тоя телефон и никакви смс-и.
Сигурно няма да се сетят и разпечатка да вземат.
Точно това си мислех и аз … как никой не каза на Гергана … айде сега звънни на това номерче и покажи СМС ?!

# 589
И Сандокан и Гери са дъно. Тоя верно е голям келеш. Как извъртя нещата и пак се измъкна. Толкова ли не можаха да му пуснат опашка и да го видят с Калин. Те се виждат редовно.
Дано му се размине на Никсъна.

# 590
Радо да не спира да го следи, съветвам аз! Какъв поглед вади(и глас) , направо е готов за шеф на мафията. 😁

# 591
За мен сценката не беше нагласена, колкото и да ми е безумна идеята за двойка Никсън и Лора. Според мен той е десетина години по-млад от нея, някак си по-модерен, незрял. Виждам го с някоя мацка като Гери. (Между другото Сандо кога успя да я наговори да излъже за телефона и всичко?!)
На мен ми харесват много като двойка Никсъна и Лора, а между тях имаше химия още в предишния сезон, когато той я пазеше, а тя го прати за яйца Grinning

# 592
Гери нали търсеше телефона заедно със Сашко, дори и да не ѝ е казал, че пее на полицията, тя знае, че този телефон е таен и му е важен. Може би си мисли, че Сашко върти сделки самостоятелно, с конкуренти и др. по него.

# 593
И Сандокан и Гери са дъно. Тоя верно е голям келеш. Как извъртя нещата и пак се измъкна. Толкова ли не можаха да му пуснат опашка и да го видят с Калин. Те се виждат редовно.
Дано му се размине на Никсъна.
Типично по италиански се опитва да прехвърли вината на когото може. Не вярвам сценаристите да са наясно с тази им национална черта, но уцелиха в десятката.

# 594
В ролята на Сандо по-добре би се вписал някой с италиански акцент или поне с лош български. Дете, израсло в Италия, с майка италианка и не особено загрижен за него баща българин, говори на български без никакъв акцент. В "Под прикритие" български актьори говореха дори на турски. То ясно, че нямат толкова бюджет, ама все пак...

# 595
Въобще нищо в този актьор не ми харесва.
Още от първата сцена забелязах, че има моменти на чиста рецитация и се чудих на положителните коментари за него в групата във ФБ. Grinning Ако бяха избрали някой симпатичен с готин глас и харизма, щяхме да изпитваме поне малко симпатия към героя му и щеше да е по-интересно. Както с престъпниците Денис и Радо например. Wink
Някой друг на мястото на това момче щеше да направи нещо повече от просто "келеш" с ролята, но уви.

# 596
  • Euskal Herria
В ролята на Сандо по-добре би се вписал някой с италиански акцент или поне с лош български. Дете, израсло в Италия, с майка италианка и не особено загрижен за него баща българин, говори на български без никакъв акцент. В "Под прикритие" български актьори говореха дори на турски. То ясно, че нямат толкова бюджет, ама все пак...
Същото се питах и аз. Че и чете и пише на български - нали от писмата на Снежа е разбрал за Драго; с Гери си пишели смс-и...

# 597
  • София
За това трябва и малко мисъл 😉

# 598
  • Другата България
Радо, да не ми пипат Радо, и Никсъна да не барат, че.....
Силно се надявам да е постановка това с Никсъна.
А на Радо съм абсолютен фен, глас, поглед, интонация, визия -

# 599
Единствено за Радо не са загатнали още на кой бряг е. Доколкото си спомням никога нищо не са споменавали за някаква жена около него. Само когато в началото трябваше да се разкара Юлия от Денис мисля, че предложи той да се заеме, но пак не стана ясно с каква цел.

Общи условия

Активация на акаунт