С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 852
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Ами моята лекарка се казва Славова и е от 2 АГ - някой да е чувал нещо за нея?

# 166
Здравейте и от мен ,аз скоро не съм писала , защото нямах време . Вие как сте ? Аз съм горе-долу добре,във вторник бях на лекар и ме гледаха на ехограф. Всичко е нормално ,плода е вече 20 мм. и се различават вече главичката и крачетата на бебчо.Моята гинеколожка ми дава и снимки от ехографа на една дискета , да си гледаме бебо колко е пораснал. Дрехите вече ми умаляха и трябва да си шия нови дрехи.Напълняла съм с 3 кг. Това е от мен . Лека бременност на всички от мен.

# 167
Няма защо, nora  Stop Просто съм се напатила от лекарки и сега се старая при новата всичко да попивам и ако мога да споделя опит.  Wink А за листата от сена - баба ми ги пие вече години наред (тя само така ходи) на 2 дена, но е станала много зависима от тях. Защо не пробваш нещо друго? Мисля, че дори Дуфалак ми беше казала докторката...  newsm78, но не съм сигурна. Питай в аптеката и за друго средство, а иначе ако можеш пробвай с топла медена вода сутрин на гладно (ако ти понася). Леля ми пък така се разкарва  Mr. Green
Аз изредих цялата рода Joy с тази тоалетна  hahaha
Zoia, здравей и на теб. И аз съм като теб - май бързо ми минаха гадните моменти... А за раждането - мисля разбира се, но идея си нямам. Надявам се лекарката да ми препоръча болница. Ако имам финансовата възможност - бих си избрала и лекар, но незнам дали това ще стане  Cry
trapezica, направо ти завиждам за дискетата Wink И аз искам да снимам бебчо или лекарката да го направи, но май няма да ме огрее. Най - много да ида на частен ехограф и там да свърша тази работа...  Party

# 168
Здравейте мами, Hug
ох, не мога да не се похваля, че днес съм маааалко по/добре. Прегърнах тоалетната само веднъж и дори пих кафе за 1ви път от 2 месеца  Laughing Денят още не е свършил, разбира се, но се надявам да вървя към подобрение  Praynig
За таблица с килограми-нямам нищо против, стига повечето да искат. Не си го представям как точно мога да го впиша без да стане нагъчкана информацията за всеки от нас  newsm78 Дайте идейки  Grinning
Мажа гърдите и корема много старателно вече.

# 169
  • София
Здравейте и от мен!

Аз съм на 27 години и очаквам първото си бебе на 6 Юни 2007, но едва ли терминът е точен.

Сега съм в 11 г. с. и вече се чувствам по-добре. До скоро много ме болеше корема и ми се гадеше по цял ден, но вече не е така.

Пожелавам на всички да се почувстват добре в 4-ия месец, както се предполага.

Всеки ден влизам във форума и чета - много е полезно, научавам много неща и се забавлявам с това, че не съм сама.
Колежките ми в офиса също искат да четат, нищо че не са бременни Simple Smile

# 170
Софи, добре дошла, добавих те в списъка!  Hug
Надявам се всички да се чувстваме добре и да споделяме заедно тревоги, радости и грижи в отчетните теми   bouquet

# 171
Здравей, Софи, добре дошла  bouquet
Пишеш че си 11седмица и си за 6.7. аз съм в началото на 10 седмица  с термин 7.7 newsm78 нещо май съм се объркала или ??????? как се смята?
И още един въпрос, от коя седмица е newsm78 3 месец? нещо съвсем се обърках.

# 172
Здравейте мами,аз днес летя от щастие цял ден.Сутринта пак бях на преглед при доктора,за разлика от понеделник днес бебо се виждаше идеално- 2см,напълно отговаря на 8-мата ми седмица, чухме как бие сърчицето и даже до видяхме да мърда,доктора ни даде и снимка от ехографа, а освен това д-ра се усъмни дори че са 2 бебета,но нищо не можа да каже със сигурност.И кажете ми как цял да не си ходя ухилена да уши,а татито,които бе6е с мен на прегледа и дори видя повече от мен,почти не е успял да се съсредоточи върху работата си Laughing Laughing Laughing
Приятна  и щастлива вечер на всички

# 173
Здравейм, happyWoman, честита ти снимчица от ехографа, дано бебетата са 2.За сега май си нямаме мама с 2 бебета, аиде да си първата и после още много мами да се похвалят

# 174
освен това д-ра се усъмни дори че са 2 бебета,но нищо не можа да каже със сигурност.И кажете ми как цял да не си ходя ухилена да уши,а татито,които бе6е с мен на прегледа и дори видя повече от мен,почти не е успял да се съсредоточи върху работата си Laughing Laughing Laughing
Приятна  и щастлива вечер на всички

Стискам ти палци. Ние с моя мъж какви ли не работи правихме с мисъл да са близнаци, ама на за сега няма такива индикации.

Пък мен докторката ме нахока, задето ходя на работа и ми написа един болнични за две седмици. Не виждам как ще изпълня и двете седмици, но поне едната ще я използвам.

# 175
  • София
Виждам ,че няколко мамчета са съгласни да следим килограмите си.Ето сега давам предложение как можем да го направим-но моля дайте и вие съвет !Може допълнително да се допише на първа страница килограмите който сме в момента и да ги подновяваме на 2 седмици, на месец или при отваряне на нова тема .\Например  62кг |11м.  + 2 |12м  +1:|01м  \ Също мисля ,че ще бъде полезно и всеки да напише при кой доктор ходи на прегледите си. Ще се радвам да има още съмишленички.Аз в момента съм 63.5 кг и ходя в ВМА при д-р Гиздов \София\ ! 

# 176
Честито на всички нови мамчета  Heart Eyes
При мен въпросът с гаденето все още е на дневен ред  Sick, и то ме държи по цял ден... направо се чувствам ужасно. Само днес съм по-добре, дано да е и за напред така.
 Хубаво е с мазането да се започне веднага. Сигурно знаете, че това не е 100 процентова гаранция от поява на стрии, но все пак помага. Аз използвам бебешко олио на Джонсън, това което е като гел, от първата бременност съм много доволна от него, и крем против стрии на Мустела. За килограмите и аз нямам нищо против да ги пишем. Аз напоследък май доста си хапвам  Embarassed, единствено така се спасявам от гаденето, и то ми се хапват все едни тестени неща....
Някои от вас мисли ли да си съхранява стволови клетки Thinking? При мен сега стои този въпрос на дневен ред. Доста е скъпичко, но все пак си е един вид застраховка  Naughty

# 177
здравейте от мен
за килотрамите незнам дали ще ги следя-трябва да си купя кантар
за мазането трябва да започна в най-скоро време
кървенето ми спря, но сега започнах да се притеснявам да не е спряла всичко Sad
разбрах от вас че сърцето се чува още в 5-6 г.с.
почвам да ставам параноична, но дали да не се обадя на лекарката , която ме прегледа, дали е имало сърдечен ритъм, може да се е съмнявала, че плода не е жив
а седмиците как се изчисляват от първия ден на послезната менструация или от зачеването

# 178
Някой ще разясни ли по-точно за това "мазане"?

Допълнение:
За килограмите забравих. Ми вие може и да качвате ама аз свалих два от миналия месец наалото. Не знам да се развам ли...

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 10:40 от Галето_Денева

# 179
как сте днес?
Аз съм ЗА, да с пишем клограмите, аз съм 180см. 72кг.
За мазането - купуваш си кремче протв стрии или бебешко олио  си мажеш всеки ден гърдите корема и бедрата.
разбрах от вас че сърцето се чува още в 5-6 г.с.
почвам да ставам параноична, но дали да не се обадя на лекарката , която ме прегледа, дали е имало сърдечен ритъм, може да се е съмнявала, че плода не е жив
а седмиците как се изчисляват от първия ден на послезната менструация или от зачеването
Сърцето може да се чуе в 6.г.с., но не проблем ако се чуе и по-късно.Ако бебето отговаря на седмиците няма нищо пртеснително.Не се чуди само за какво да се притесняваш, ако има нещо обезпокойтелно доки ще ти го каже
Седмиците( г.с.) се броят от  1 ден на последната менструация.

Общи условия

Активация на акаунт