Забременели след инвитро тема 50

• 56 760
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Добре де, ами има генетични аномалии, то не би ли трябвало да не се дели сега, т.е. още в началото да покаже дефекта си. Или това се случва на по-късен етап?!

# 286
Добре де, ами има генетични аномалии, то не би ли трябвало да не се дели сега, т.е. още в началото да покаже дефекта си. Или това се случва на по-късен етап?!
Както са Ви писали в предишните коментари това, че се развива повече от перфектно не не гарантира успешна бременност (за жалост).
Всичко може да се обърка после. Стискам Ви палци до успешен финал и да гушкате детенце след 9 мес.

# 287
Благодаря Ви от сърце! Искам да помоля и за съвет. След като ми извадиха 3 яйцеклетки (в четвъртък 16 декември). Днес още имам странно усещане ниско долу в корема си. Сякаш си усещам яйчниците или нещо такова. Не е болка, но някакво странно усещане. Иначе първият ден имаше и малко кръв. Дали е нормално и за колко време минава това усещане? Не е болка, просто странно усещане ниско долу в корема. Звънях на лекарката, но за съжаление не вдига Sad  Предварително Ви благодаря за помощта!!!

# 288
Благодаря Ви от сърце! Искам да помоля и за съвет. След като ми извадиха 3 яйцеклетки (в четвъртък 16 декември). Днес още имам странно усещане ниско долу в корема си. Сякаш си усещам яйчниците или нещо такова. Не е болка, но някакво странно усещане. Иначе първият ден имаше и малко кръв. Дали е нормално и за колко време минава това усещане? Не е болка, просто странно усещане ниско долу в корема. Звънях на лекарката, но за съжаление не вдига Sad  Предварително Ви благодаря за помощта!!!
Здравей, това е нормално. Опитай се да хапваш повече протеини и млечни, за да се успокои и спадне корема. Нормално усещане след пункция. И много течности също. 🙂 Стискам палци за красив финал 🤰

# 289
Благодаря Ви от сърце, че така бързо ми отговорихте!!!!! Това с корема доста ме притеснява. И е леко подут долу. Има може би много мъничка болка и усещане, че нещо се мести сякаш вътре. Ужас! А знаете ли за колко време минава това усещане?! Защото днес е вече 5 дена след процедурата.

# 290
Благодаря Ви от сърце, че така бързо ми отговорихте!!!!! Това с корема доста ме притеснява. И е леко подут долу. Има може би много мъничка болка и усещане, че нещо се мести сякаш вътре. Ужас! А знаете ли за колко време минава това усещане?! Защото днес е вече 5 дена след процедурата.
До седмица някъде минава, но повече протеини хапвай. Има тежест, нормални е като е правена процедура там, все пак. И е подут и боли и при мен даже до тоалетна като ходих имах напрежение там, но всичко минава.

# 291
Благодаря Ви от сърце, че ме успокоихте!!!!!!!!!!! Да сте жива и здрава! Благодаря Ви!!!!!

# 292
Момичета,здравейте отново ! Някоя от вас имала ли е главоболие през бременността? Аз като по часовник всякааа неделя,не си и обеснявам  защо така. Притеснена съм вече ,дали може да навреди на бебето ,т.к вчера цял ден пак имах и си мисля ,дали не е високо кръвно?! А в интернет чета мн страшни неща и мн се притесних. Не съм пила нищо ,освен Но-Шпа ,но то не помогна по никакъв начин ..

# 293

Имате ли правена биопсия, хистероскопия, надраскване на лигавица, ЕРА тест, изследване за тромбофиия? Всичко това е важно за успешна имплантация. 🍀

# 294
Аз бях все с главоболие и замайване до 3 месец някъде.Повръщане почти нямах,но гаденето продължи до 4 месец.
Момичета,здравейте отново ! Някоя от вас имала ли е главоболие през бременността? Аз като по часовник всякааа неделя,не си и обеснявам  защо така. Притеснена съм вече ,дали може да навреди на бебето ,т.к вчера цял ден пак имах и си мисля ,дали не е високо кръвно?! А в интернет чета мн страшни неща и мн се притесних. Не съм пила нищо ,освен Но-Шпа ,но то не помогна по никакъв начин ..

# 295
Аз бях все с главоболие и замайване до 3 месец някъде.Повръщане почти нямах,но гаденето продължи до 4 месец.
Абсолютно ! 👍🏼

# 296
И аз първите месеци имах главоболие, продължаваше с дни. По време на бременност е често срещано.

# 297
Момичета на 2 месец сам от бременността и взе да ме наболва краста вече 2 дни спорт вас нормално ли е

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 19:04 от asq862

# 298
Момичета, от коя седмица започнахте да спирате естрофема и прогестероните и по схема ли беше?В 11 седмица съм и ми казаха да почна да ги разреждам, а мен ме е шубе особено за прогесторона след кръвоизлива от миналия месец.

# 299
Естрофемът го спрях към 9 г.с. За прогестерона и мен ме беше много страх, защото и аз имах прокървявания. Мисля, че към 12-та гс започнах да ги разреждам по схема като след 13гс трябваше да съм без, но аз продължих да слагам още една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт