Забременели след инвитро тема 50

• 56 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, след положителен тест  имали ли сте слабо течение съвсем леко кафеникаво между 9 и 14 ден след ЗЕТ? Повод ли е за притеснение или колко пъти правихте контрола за покачване на чхг?

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:09 от mexicana___

# 76
Момичета кога обновихте половите контакти?  Докторката на ЖК каза, че ако се чувствам може,  но нещо ме в шубе 🤣

МексиканаАз точно на 9 и 14 ден имах зацапване,  като на 9 ден не беше точно зацапване а доста оскъдно от тъмно червена кръв премина в кафява и за 1 ден всичко отшумя,  като видях кръвта бях отписала всичко защото кръвния не беше всв още готов, но след това изненана..  😊 А на 14 ден имах еднократно зацапване което беше в светло кафяво и докторката каза, че е нормално щом, може да се дължи на имплантацията.  Консултирай се с лекаря ти, щом е розово,  но мисля,  че няма повод за притеснения.  Успех и лека бременност! 🍀

Здравейте, след положителен тест  имали ли сте слабо течение съвсем леко розово/ кавникаво между 9 и 14 ден след ЗЕТ? Повод ли е за притеснение или са достатъчни тестовете на 48/72 часа, за да се следи чхг-то?

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 21:24 от Dalinda953

# 77
Dalinda, след 4месеца въздържание, аз издържах до вчера ☺️ 13г.с.сме...малко по-различно, но супер както винаги 😃

# 78
И аз от днес съм 13г.с и ММ е на сухо също 4 месеца 😪🤣🤣🤣, та тогава и ние може лека по лека да се насладим 😀 и също да ви кажа,  докторката каза, че не трябва Мъжете ни да не свършват във нас,  защото се получавало контракции от спермата.

Dalinda, след 4месеца въздържание, аз издържах до вчера ☺️ 13г.с.сме...малко по-различно, но супер както винаги 😃

# 79
Щом са ти казали, че няма проблем действайте 🙂 Ние сме във въздържание малко от преди да забременея (вече съм 8 месец) и така ще сме докато родя, та май и след това трябва да мине време, за да е окей....та радвай се на зелената светлина.

Ние бяхме планували да се оженим през май и за наше щастие ни се получи инвитрото и забременях месец преди сватбата и сега се шегуваме, че първата брачна нощ ще я направим на първата годишнина от сватбата сигурно 😀

# 80
Док. каза,че ако се чувствам добре може, но да ви кажа честно, че малко си ми е страх но ще дойде и този момент все някога 😀
П.П Това не е най важното , важното е бебчетата ни на всички да са добре, има и други начини мъжете да се задоволят. Пожелавам на всички от сърце бъдете Здрави!❤️

Щом са ти казали, че няма проблем действайте 🙂 Ние сме във въздържание малко от преди да забременея (вече съм 8 месец) и така ще сме докато родя, та май и след това трябва да мине време, за да е окей....та радвай се на зелената светлина.

Ние бяхме планували да се оженим през май и за наше щастие ни се получи инвитрото и забременях месец преди сватбата и сега се шегуваме, че първата брачна нощ ще я направим на първата годишнина от сватбата сигурно 😀

# 81
На мен ми каза да изчакам поне до 10г.с., но мен ме досрамя да го питам миналата седмицата. Другата съм на ФМ и ще пробвам пак. Аз нямам като че ли и чак такова желание, ама отвреме навреме на всеки му се иска ☺️.

# 82
На нас ни беше забранено до 14г.с., тогава док каза може ама внимателно, ама така и не правихме до онзи ден, вече съм 20+, понеже имах болки и мм го беше страх.

# 83
Ние спряхме контактите още като започнах стимулацията. След това се почна кървене, болници, притеснения.. Доктора ми ме предупреди още в началото да се въздържаме, но на нас така или иначе не ни беше до секс, та така и не го попитах втори път. А като родих - 2 ревящи бебета в къщи, секцио, колики.. не знам колко време мина докато ни дойде мерака 😄

# 84
Момичета може ли да ми кажете за тези завишени стойности?  Имам още изследвания и чакам да излезнат до няколко дни и тогава всичко ще изпратя на док,  но до тогава не знам дали да чакам ако е сериозно? И това Trace Intact какво означава,че имам кръв в урината ли? Ако е така сигурно е от взимането на цитонамазката,  защото след това дадох урина.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 09:41 от Dalinda953

# 85
Момичета,  днес ми е 11-ти ден след трансфер на 5 дневни.
Лекарите казаха на 20-ти ден да направя тест, но признавам, че не издържах.

# 86
Mimi, супер резултат! Успех и лека бременност!

# 87
Mimi, супер резултат! Успех и лека бременност!
Благодаря!
Успех на всички от мен!
За мое спокойствие ще повторя след 48 ч.
Мъжът ми не знае ,че поех инициативата с по-ранен тест и ще мисля как да го изненадам. Simple Smile

# 88
Много готино, ще е страхотна изненада. Как успяваш да се овладееш и да не му кажеш веднага незнам 😄

# 89
Много готино, ще е страхотна изненада. Как успяваш да се овладееш и да не му кажеш веднага незнам 😄
Единственото ,което ме кара да мълча, че той държи да изпълним препоръките на лекарите т.е да направя теста на 17.11, та не би се зарадвал и повярвал може би. Той е от хората каквото кажат лекарите и не протестират.
Надявам се само ЧГХ-то да се удвои след 48 ч. и да съм спокойна ,че наистина съм бременна. Още някак не мога да се зарадвам и повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт